Ken je echt de verschil padel rackets? Weet jij wat er verandert tussen een model gemaakt voor technisch spel versus een model voor agressie?

Als het antwoord op deze vraag nee of slechts half ja is, vrees dan niet! We zijn hier om elk klein verschil aan u uit te leggen.

Je moet weten dat de wereld van padel-rackets iets complexer is dan je zou denken, hoewel het nog steeds eenvoudig te begrijpen is.

In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over padel-rackets, dus pak je stoel en geniet van het lezen.

Wat verandert er tussen padelrackets


nox

De waarheid is dat er, zoals we al eerder zeiden, rackets zijn ontworpen om maximale kracht aan de bal te geven, anderen maximale controle en weer anderen om in het midden tussen de uitersten te blijven.

Dit wordt bereikt door de grootte en zachtheid van het middengezicht te veranderen, dat min of meer in staat is om de impact met de bal te absorberen.

EEN hard oppervlak genereert meer snelheid output, maar maakt het racket ook nerveuzer en moeilijker te temmen.

Om deze reden is dit type schop over het algemeen ontworpen voor ervaren spelers, die nu een zekere gevoeligheid hebben verworven.

Aan de andere kant zijn er de rackets die dit bijzonder gladde oppervlak hebben, die zachtere en minder "gevaarlijke" ballen teruggeeft.

Wat heeft het voor zin om met een racket te spelen dat traag reageert? Nou, er zijn eigenlijk verschillende redenen.

Allereerst moet worden gezegd dat we het niet hebben over een zwakke respons, alleen minder krachtig dan die van een dynamischer racket.

Ten tweede zullen beginners dat zeker hebben makkelijker schoten te doseren, maar dat betekent niet dat deze rackets voor amateurs zijn.

Honderden pro's die van technisch spel en spinballen houden, kiezen ervoor om dit type schop te gebruiken om hun techniek te maximaliseren.

Om meer te weten te komen over de verschillende verschillen, laten we u het volledige artikel over rackets achter ronde (de volgzame), a traan (de tussenliggende) ea diamant (die voor macht).

Ook vind je het misschien interessant om je te verdiepen in het verschil tussen een racket glad of ruw of meer over weten racket vorm en hoe het beïnvloedt. Op deze manier zul je het begrijpen welk padel-racket je moet kiezen.

Welke padel-rackets gebruiken de Pro's


juan lebron padel

Een zeer gevarieerde vraag die uren zou duren voor een uitputtend antwoord, dus we beperken ons tot het geven van enkele voorbeelden.

Navarro, een van de meest populaire gezichten in de sport, gebruikt de Bullpadel-hack 03, een waar beest van kracht en kracht.

Bullpadel Schop Hack 03 22,...
 • Uniseks peddelpeddel voor volwassenen
 • Bullpadel veelkleurig
 • Schop BuLLPADEL HACK 03 22 MULTICOLOR

Juan Lebron koos ook voor een aanvalsschop, met de Babolat technische adder en zijn onmiskenbare vurig rood.

Babolat Padelracket Technische...
 • Technische Vooruit
 • 365g +/- 10g
 • Diamant

Ale Galan gebruik onze favoriet, dat wil zeggen de Adidas Metalbone, een model dat echt niets mist voor degenen die hem bezitten.

KORTING!
Adidas, Metalbone 3.1, Tennisracket...
 • Technische categorie: Diamant
 • Gebruiker: Geavanceerd
 • Gewicht: 345-360 (0+12) gr

Dit zijn allemaal krachtige rackets, maar als we een speler als Tapia, gebruik er een Nox AT10, veel meer toegewijd aan controle over rond zijn.

Padel Nox A10 Genius 18K 2022....
 • Economische professionele bladlampen. De laagste prijzen in Palaspádel ....
 • Ontvanger: unisex. Inclusief koffer, papier en cadeaustickers.

Kortom, zoals je kunt zien, is er niet slechts één denkrichting, maar zijn er vele stromingen die allemaal leiden tot persoonlijke keuzes, gedicteerd door voorkeuren en, ja, zelfs sponsors.

Hoeveel te besteden aan een padelracket


hoeveel kost het om een padel-baan te maken?

Ook hier is er geen enkel zeker antwoord, maar veel kleine variaties gedicteerd door uw specifieke behoeften, maar we zullen proberen enkele algemene lijnen te geven.

Allereerst, tenzij je gewoon een klein speeltje wilt om mee het veld op te gaan, geef nooit minder dan 60/70 euro uit.

Dit is de minimale drempel om een frame in te kunnen hebben koolstofvezel en een gezicht erin glasvezel. Als het deze functies niet heeft, vergeet het maar.

Tel daarbij op dat er in de range van rond de 60 tot 100 euro modellen voor beginners zijn die weinig toekomstperspectief bieden.

Deze rackets zijn misschien prima om te leren, maar je zult snel merken dat ze krap zijn en weer moeten worden verwisseld.

In het bereik van 100/200 euro zijn er daarentegen de modellen die we definiëren als "voor het leven", dat wil zeggen geweldige rackets die de juiste prijs kosten en een zeer hoog niveau bieden.

Deze kunnen door beginners worden gekocht en helpen de speler om een pro te worden, omdat ze lang meegaan en de techniek van de speler kunnen bijhouden.

Meer dan 200 zijn er modellen voor degenen die niet tevreden zijn en het beste van het beste willen hebben, of die zijn ontworpen voor de profs.

Onnodig te zeggen dat het moeilijk is om hier een racket te vinden dat onze lof niet verdient. Als u op zoek bent naar de beste rackets voor beginners, tussenliggend of links beste ooit, kunt u onze artikelen lezen.

conclusies


We hopen dat we wat twijfels hebben weggenomen over het verschil tussen padel-rackets, waardoor je geest verhelderd is.

Het racket is het belangrijkste hulpmiddel voor dit spel, dus kies het zorgvuldig en investeer misschien nog een paar munten.

Kort spelen en dan beseffen dat je een ondergewaardeerd model hebt gekocht, kost je twee keer zoveel geld.