Je bent wanhopig voor sommigen padel-cheats waarmee je jezelf direct kunt verbeteren en een paar games kunt winnen?

Dan ben je hier aan het juiste adres want we hebben hier voor jou een tas met handige tips waarmee je nog een paar punten kunt scoren.

We kunnen je niet bij de hand nemen en je naar de overwinning leiden (uiteindelijk ben jij het die het veld betreedt), maar je zult deze aanwijzingen in meer dan één geval nuttig vinden.

Genoeg met de beleefdheden, laten we het racket pakken en ons klaarmaken om het veld op te gaan om elke tegenstander te verslaan!

Wacht op de fout


omgekeerde padel

Een van de meest voorkomende dingen bij een padel-beginner is de grote uitbundigheid met de wens om het verbluffende punt te scoren als een echte kampioen.

Oké, het kan echt gebeuren, maar 9 van de 10 keer in plaats van het te doen, geef je het uiteindelijk aan je tegenstander door het schot te missen en het te vervuilen.

Dus als je doel is om te winnen, dan leg deze ideeën in ieder geval de eerste paar maanden opzij en focus op een meer solide prestatie.

Je hoeft niet groot te zijn verpletteren, je hoeft de cut spin strike niet te maken om de persoon voor je te verslaan (als ze op hetzelfde niveau zitten als jij), je hoeft alleen maar een solide spel.

Als je niet mist en de bal blijft terugslaan, dan is de kans groot je tegenstander zal proberen te forceren om jou het punt te geven.

Ja, het is misschien niet de leukste wereld om padel te spelen, maar je kwam hier op zoek naar trucs om te winnen, dus soms moet je een offer brengen.

Speel in de hoeken


navarro padel

Misschien voor de hand liggend en afgeraden als advies, maar voor een beginner is het moeilijkste om te doen een bal die op het glas is geland terug te slaan.

Eigenlijk ook verschillende spelers die als intermediair kunnen worden omschreven, vinden het nog steeds erg moeilijk om te berekenen waar de bal na de rebound heen zal gaan.

Dit zorgt ervoor dat de terugslag, wanneer deze plaatsvindt, meestal scheef is omdat de speler uit positie was of een willekeurig schot moest bobbelen om het naar jou terug te sturen.

Dit zal je een punt opleveren of je in ieder geval in de gemakkelijke positie brengen om een geschoten met open veld, sta hier dus op.

Wat voor jou werkt, kan natuurlijk ook tegen je werken, dus probeer het train jezelf om deze rebounds op te vangen.

Als je geen a meester van padel, je kunt ook alleen jij en je vrienden gaan om sessies te houden waarin je aan bepaalde slagen werkt.

Twee shots die je dit geven zijn de Het trilt en de Bandeja, waarover we in deze artikelen hebben gesproken.

Observeer je tegenstander


galan padel

Een ding dat te weinig wordt gedaan, vooral tijdens de eerste paar games van padel, is om observeren wie er voor ons staat.

Er zijn tegenstanders die reageren snelle grappen met even snelle en moeilijk te controleren ballen, maar ze komen in de problemen als de bal langzamer is.

Er zijn anderen die rebounders zijn en je kunt ze nooit verslaan, maar ze kunnen geen fatsoenlijke backhand neerzetten.

Anderen die geen smash kunnen maken, positie vasthouden, naar het net gaan of wie weet welke andere tekorten ze zouden kunnen presenteren.

Als je naar zijn spel kijkt, waarschijnlijk je zult minstens 3/4 zwakke punten ontdekken gemakkelijk te bevestigen, waardoor je mooie punten mee naar huis neemt.

Natuurlijk moet ook jij de technische vaardigheden hebben om degenen voor je aan te vallen, maar je hebt geen kampioensslagen nodig om resultaten te boeken.

Misschien scoor je geen 10 op 10, misschien wel 5, maar het is genoeg om je een geweldige score te geven voordeel op lange afstand, dus goed kijken!

Vind het juiste racket voor jou


nox

Stomme handelstip of echte game-wisselaar voor tonnen spelers? U moet dit beslissen door het op uw huid te proberen.

Wat we je kunnen vertellen is dat elk racket heeft zijn sterke en zwakke punten, met de mogelijkheid om de ene of de andere speelstijl aan te passen.

Er zijn harde die niets vergeven, de heel zachte maar een beetje zwak, de 20 euro die niet eens goed zijn voor het bakken van pizza... Kortom, de markt is groot.

Als je zonder slag of stoot het eerste racket koopt dat je hand passeert, je zult nooit een referentie hebben, of je het nu leuk vindt of niet.

Door verschillende te proberen, vind je er misschien een die perfect bij je speelstijl past en, ja, ook bij je zwakke punten.

Om deze reden probeer die van je vrienden of die van de kampen, zodat je het onder de knie kunt krijgen en erachter kunt komen wat je wilt.

Als je het wilt weten hoe een padel-racket te kiezen, de het beste voor beginners, tussenliggend of links beste ooit, kunt u onze artikelen lezen.

conclusies


Dit zijn alle padel-trucs die we willen geven aan beginners die in deze fascinerende wereld willen springen.

Natuurlijk kan geen enkel advies ooit een paar uur les bij een leraar vervangen, dus overweeg om wat kleingeld in wat oefening te investeren.

Dat gezegd hebbende, als je ons woord gebruikt, zou je een van de meest competitieve beginners in je vriendengroep kunnen worden, dus ga je gang en ga aan de slag!