Er is een hele reeks van padel-opnamen wat de ervaren speler en de beginner op zijn minst zouden moeten weten.

Dit zijn de ABC's van deze sport, waardoor je het verschil kunt maken op het veld en (soms) je tegenstander in moeilijkheden kunt brengen.

Het enkele feit dat je ze kent, leidt zeker niet tot weten hoe je ze onder de knie moet krijgen, maar het is een begin om ze vervolgens in het veld uit te proberen.

In dit artikel laten we u zien wat volgens ons de basisschoten zijn voor de padel. Lees ze grondig door en probeer ze dan uit in je vriendschappelijke wedstrijden.

Hoe heten de shots van de Padel?


Laten we een voor een beginnen met het bekijken van de namen en hoe de opnamen van de padel zijn gemaakt, in een poging ze op de eenvoudigst mogelijke manier uit te leggen.

Onderhoud

padel-service

Laten we beginnen met de opslag, het schot dat de wedstrijd in gang zet en elke nieuwe uitwisseling tussen de spelers.

Om een goede service te verlenen is het noodzakelijk laat de bal op de grond vallen en sla hem in de reboundd.w.z. naarmate het stijgt.

Dit schot moet diagonaal worden uitgevoerd en zorg ervoor dat deze rebound wordt uitgevoerd in de rechthoek naast het net van de tegenstander.

Als hier de eerste stuit is gemaakt, kan de bal voor de tweede gaan overal behalve op de glasloze muur.

Dat wil zeggen, als hij op de grid gaat of als hij de rechthoek niet betreedt, telt dit als een fout en moet het worden herhaald. Twee opeenvolgende overtredingen leveren punten op voor de tegenstander. Als de bal het net raakt bij het serveren, wordt dit net genoemd en wordt het schot herhaald zonder een fout te tellen.

Rechts en omgekeerd

padel vrouwelijk

De voorzijde en achterzijde zijn de twee klassieke opnamen van de padel, waarbij de eerste wordt uitgevoerd door de arm die het racket vasthoudt van achter de rug naar het punt van impact met de bal te brengen.

De achteruit in plaats daarvan wordt het uitgevoerd met de arm gesloten naar de borst toe, die opent om de bal te raken. In beide gevallen moet het lichaam naar de bal worden gedraaid en niet naar het net.

Als u op zoek bent naar de beste padel-racketsje vindt ze in dit artikel.

Forehand en backhand + muur

wedstrijd padel

Deze twee schoten worden gemaakt wanneer de bal wordt geraakt na een aanraking op het glas of het net, dus met een extra factor om moeilijkheden te creëren.

Voor de beginner zijn ze bijzonder moeilijk, omdat het er niet in slaagt de omvang van de rebound correct te berekenen.

Idealiter zouden ze moeten worden uitgevoerd door te voorspellen waar de bal zal aankomen, in de positie om een forehand of backhand uit te voeren met het lichaam perfect in balans.

Dan is er de variant gegenereerd door dubbel stuiteren op het glas (lateraal en onderaan), nog moeilijker.

Volley forehand en backhand

waar padel-rackets kopen

Forehand/backhand schot dat niet wacht tot de bal op de grond stuitert, maar speel snel om de tegenstander in een crisis te brengen.

Let op, het lijkt makkelijk, maar je moet wel stevig met je voeten op de grond staan, anders komt de bal in een ander halfrond terecht.

Wil je een padel kleding voor je wedstrijden? Wij hebben het artikel voor je.

Verpletterd

verpletteren

Als de bal hoog is, is een flinke klap met het racket die hem met geweld tegen de grond drukt een onweerstaanbare verleiding.

Wees echter voorzichtig, dit is niet tennis en de smash is niet zo effectief om te scoren. De achterwand zorgt ervoor dat de bal terugkomt en als je niet het juiste moment of de juiste hoek hebt gekozen, heb je een gemakkelijke terugslag voor de tegenstander nodig.

Het doet je glimlachen om de verbazing te zien van de nieuwelingen die de bal overtuigd hebben gescoord en perfect terug zien komen voor de tegenstander, die niet eens een stap hoefde te zetten en met wie hij makkelijk kan scoren.

Lob

wat is de padel

Wanneer de tegenstander het net aanvalt en de speler in moeilijkheden brengt, dan is het schot om zichzelf te verdedigen het doel sprong over de tegenstander van padel.

Vooral aangegeven wanneer een rebound op de achterwand wordt verzameld en de tegenstander in een rij staat om de spiegel te sluiten.

De bal moet geraakt worden met de schop een beetje schuin en van beneden naar boven, proberen de bal diagonaal naar de tegenoverliggende hoek te sturen.

Als het goed wordt gedaan, is het onmogelijk voor de tegenstander om aan te vallen en wordt hij gedwongen te verdedigen.

Je hebt wat nodig accessoires van padel? We hebben de beste in onze gids afgerond.

Antwoord op de muur

padel-veld

Een padel-hit die, als hij slecht wordt uitgevoerd, de speler ertoe kan brengen een racket breken of jezelf lichamelijk verwonden.

Wanneer de tegenstander erin slaagt eroverheen te klimmen en een zachte slag genereert die "uitgaat" op de achterruit, is het vaak niet mogelijk om te reageren met een forehand of een backhand.

Dit komt omdat hij het net de rug toekeerde en in de tegenovergestelde richting rende. Om te reageren kun je de bal met veel geweld van beneden naar boven slaan, waardoor hij tegen het onderste glas slaat.

Als hij er goed uitkomt, zal de bal een boog maken en terugvallen in het veld van de tegenstander, waardoor de speler wordt gered. Als het verkeerd wordt gedaan, raakt het racket het glas of komt de bal terug in het gezicht van de speler (in het slechtste geval).

Effect schoten

padel wereldkampioenschappen

Ten slotte konden de effecthits van padel niet ontbreken, de sappigste in de hele ranglijst en die iedereen wil doen.

Hier gaat het om snijd de bal goed en genereer een zeer hoge rotatie van hetzelfde, zodat het zijn baan zal veranderen.

Deze slag kan zacht of krachtig zijn, naar binnen of naar buiten, lang of kort enzovoort, enzovoort.

Om dit te doen, moet je de schop altijd kantelen en niet volledig raken, maar de bal bijna laten weglopen.

Duidelijk de moeilijkheidsgraad is erg hoog. Om ze gemakkelijker te maken, kunt u er beter een uitrusten getextureerd padel-racket wiens korrelige gezicht helpt bij het genereren van rotaties.

conclusies


Dit zijn alle hoofdslagen die kunnen worden gedaan in padel, die je absoluut moet kennen en beheersen.

Als je ze goed leert te doen, heb je het niveau van gemiddelde speler bereikt en kun je mikken op de volgende stap, dat is de professional.

Met een paar uur les en veel spelletjes zul je zien dat je al deze foto's zonder enig probleem kunt maken.