Zoek naar het beste padel Vibora-racket (of beter Vibor-A)? Een absoluut interessant merk dat zowel indruk maakt op de techniek als op de agressieve ontwerpen op de messen.

Omdat de producten van uitstekende kwaliteit zijn, hebben we besloten een praktische koopgids te maken voor iedereen die op zoek is naar de beste uitrusting om te spelen.

In dit artikel zullen we zien welke de beste Vibor-A-producten zijn, beginnend bij het laagste bereik tot de absolute top van het assortiment.

Als je niet meer kunt wachten en op zoek bent naar het racket van je dromen, laten we dan de beleefdheden achterwege laten en meteen beginnen met het ontdekken van deze modellen!

Vibora Black Mamba Classic Edition...
Vibora TAIPAN Liquid-editie 2022
Vibora-A Mamba Black-serie 1K
Sjabloon
Vibora Black Mamba Classic Edition...
Vibora TAIPAN Liquid-editie 2022
Vibora-A Mamba Black-serie 1K
Niveau
Tussenliggend
Geavanceerd
Geavanceerd
Vibora Black Mamba Classic Edition...
Sjabloon
Vibora Black Mamba Classic Edition...
Niveau
Tussenliggend
Vibora TAIPAN Liquid-editie 2022
Sjabloon
Vibora TAIPAN Liquid-editie 2022
Niveau
Geavanceerd
Vibora-A Mamba Black-serie 1K
Sjabloon
Vibora-A Mamba Black-serie 1K
Niveau
Geavanceerd

Schop Padel Vibor-A


Voordat we beginnen, willen we dat benadrukken het slangenmerk produceert geen rackets die we zouden kunnen omschrijven als "low-end", of in die prijsklasse tussen de 50 en 100 euro.

Ja, door te spitten kunt u enkele aanbiedingen of enkele oude modellen vinden die binnen dit bereik vallen, maar de modellen in productie en voor de volle prijs zijn ruim boven de 100 euro.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

 

VIBOR-A Black Mamba Klassieke editie 2022

Zoals eerder vermeld, zijn de prijzen hier helemaal geen grapje en, wat we zouden kunnen omschrijven als een van de "lage" modellen van de Vibor-A, is bijna 200 euro.

Dit betekent echter ook dat het racket in kwestie is een absoluut concentraat van technologie en constructiekwaliteit, zeker geen duur speelgoed.

Dit is in het bijzonder een model dat is ontworpen om aan iedereen gericht te zijn, zonder de voorkeur te geven aan kracht of precisie, maar de speler een beetje van beide te bieden.

 

Vibor-A Yarara Edition-racket

Ten tweede, maar daarom niet minder belangrijk, de Vibor-A Yarara-editie, een model dat qua kwaliteit en balans in de toneelstukken behoorlijk lijkt op het vorige.

Opvallend is het prachtige ruwe oppervlak dat in staat is om slagen met veel spin te genereren, wat het leven van je tegenstander erg moeilijk zal maken (als je weet hoe je ermee om moet gaan).

Kader erin kevlar en carbon oppervlak, dit racket heeft echt alles wat nodig is om jarenlang mee te gaan en geweldige emoties op het veld te geven.

Vibor-A Yarara Edition-racket
  • De Vibor-A Yarara Edition is een van de beste rackets op de markt dankzij de...
  • Het heeft een groot slagoppervlak, gemaakt van zeer resistente materialen en...
  • Licht gebosseleerd oppervlak voor meer effect bij het raken van de bal. Kern...

 

Vibor - Een dodelijke opmars

Als we de ladder nog een trede opgaan, vinden we de Lethal Advance die de lat een beetje hoger legt en boven degene staat die we tot nu toe hebben gezien.

De vorm van dit racket is een mix tussen traan en diamant, waardoor je enige controle hebt, maar met een grotere agressieve voetafdruk.

Hier zijn we al op weg naar dat type padel-racket voor professionals, of in ieder geval voor spelers die niets willen opgeven op het veld.

 

Vibor-A TAIPAN VLOEIBARE EDITIE

Een van de beste Vibor-A rackets ooit, die een werkelijk absolute handling en spelniveau biedt, zelfs in vergelijking met de andere muizen in het assortiment.

In dit model zie je al het grote meesterschap van de ingenieurs van dit merk, die erin geslaagd zijn om een formidabele combinatie te creëren op het gebied van spel.

Behalve zijn ongelooflijk handig en precies, in feite garandeert dit racket ook een werkelijk benijdenswaardig niveau van kracht, wat zeldzaam is voor elke schop.

 

Vibor-A King Cobra 2020 Black-serie

Een racket dat niet meer gloednieuw is, maar dat nog steeds een van de meest geldige modellen is die ooit door dit huis zijn gemaakt en dat te vinden is tegen wat zou kunnen worden omschreven als een "verkoopprijs".

We begrijpen natuurlijk heel goed dat degenen die dit bedrag uitgeven misschien de nieuwste release willen, maar rekening houdend met het feit dat er nog steeds een groot verschil is, willen we dit model in deze ranglijst opnemen.

Hoewel het niet de nieuwste release is, maakt de gereduceerde prijs het tot een zeer aantrekkelijk aanbod en verdient het om in overweging te worden genomen door degenen die niet geïnteresseerd zijn in het hebben van het nieuwste model.

Vibora King Cobra 2020 Black Serie...
  • Vibora King Cobra 2020 Black Series 1K - Onbespannen padelracket, kleur:...
  • Bekijk ons volledige aanbod van producten.
  • Ons belangrijkste doel is klanttevredenheid

 

VIBOR-A Black Mamba Black-serie 1K

Dezelfde spraak als de vorige, maar met de bijzonderheid dat het een nog superieur model is en met die 1K-koolstof om de hele structuur te verfraaien.

De prijs is verbijsterend, maar voor wie op zoek is naar het beste padel Vibor-A-racket, zou dit de juiste oplossing kunnen zijn om te krijgen wat je wilt.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

Voor het geval je er een zoekt Zuinig padel-racket, Ik laat u ons artikel over de kwestie achter.

 

conclusies


De Vibor-A is zeker geen racket dat vaak op Italiaanse en niet-Italiaanse padel-banen te vinden is, maar dit maakt het des te boeiender.

De prachtige graphics, het zeer hoge niveau van het product en een werkelijk nauwgezette aandacht voor detail maken dit merk tot een van de absolute tops op de markt.

Van ons allemaal geven we de voorkeur aan de Mamba Classic Edition, dit komt omdat het alles biedt wat we willen voor een betaalbare prijs, maar de anderen prikkelen ook onze eetlust.