Heb je ooit gehoord van Sané Padel? Het is een Argentijns merk dat in het nu verre 1989 met de productie begon.

Vanaf dat moment is het enorm uitgebreid, heeft het vestigingen in Spanje en Pakistan en bereikt het een vrij groot publiek.

We hebben het niet over de aantallen Babolat of Bullpadel, dit is een meer "bekend" bedrijf, maar toch groot genoeg om zijn plaats in de markt te behouden.

Als je wilt weten wat het produceert en wat de beste deals zijn die met dit merk kunnen worden gedaan, laten we dan eens kijken wat er kookt.

Gezonde padelrackets


gezond padel

We gaan uiteraard uit van padel-rackets Gezond, die het brandpunt zijn waarrond spelers de neiging hebben om (terecht) samen te komen.

Welnu, hoewel dit geen bijzonder groot bedrijf is, zijn we verheugd te constateren dat het er een heeft breed assortiment.

Deze variëren van meer beginnersmodellen tot professionele modellen, met kosten die hand in hand gaan.

Laten we beginnen met het maken van enkele overwegingen over de eerste prijzen, die duurder zijn dan modellen zoals de Hoofd flits of anderen rackets onder de 100 euro.

Hier ligt de prijs precies op die drempel die wij beschouwen als de overgang van "model voor beginners" naar "model voor halfgevorderden".

Het is natuurlijk niet altijd een precieze waarde, maar het helpt om een mentale lijn te creëren die de twee productcategorieën scheidt.

Daar Stijgende 2.1 het is een geweldige schop om mee te beginnen, maar niet degene die het eerste jaar meegaan en dan vanwege technische beperkingen moeten worden gewijzigd.

Hier hebben we het over een model dat kwaliteit heeft, met een volledige koolstofstructuur en één gerimpeld oppervlak geschikt voor technisch spel.

Onze mening is dat het kan de speler de eerste jaren vergezellen, zeker als je niet de ambitie hebt van een heel technisch racket.

Als we een beetje omhoog gaan, vinden we het racket Afdruk, die verschillende varianten heeft die de inhoud echter niet veranderen (als we de allereerste prijs uitsluiten).

Sane - Rising Legend Racket ...
  • Padelracket Impronta Legend 2021
  • Vorm: diamant
  • Jaar: 2021

Ook hier, aangenaam verrast door de kwaliteit en 3K carbon van het gezicht, ook al begrijpen we de 30 euro meer niet voor de modellen met wat gekleurde snor (praktisch een verhoging van de 20%).

Dan zijn er enkele superieure versies van de Rissing, maar we zouden verder gaan om te praten over de top van het assortiment, of het model Sluipmoordenaar.

Als het instapniveau en het middensegment degenen zijn die de verkoopcijfers doen, kunnen de beste het merk beroemd maken.

Deze, dankzij hun technologie en het feit dat ze waarschijnlijk zullen worden uitgedaagd door een professionele speler, vestigen de aandacht.

Hoe zijn de topklasse Sane Padel? Uitstekend, absoluut top in materialen en gevoel, maar we kunnen het niet helpen, maar we merken dat er iets ontbreekt.

Ding? Die "WOW"-factor die erin slaagt om mensen over zichzelf te laten praten. We worden niet geconfronteerd met een Adidas Metalbone of te Viper serie van Babolat.

Hier is het gevoel dat je dat snufje peper mist waardoor deze rackets overgaan van "het zijn uitstekende rackets" naar "omioddio, heb je die schopbom gezien?".

Daarbij komt het feit dat, hoewel er in de loop der jaren samenwerkingsverbanden zijn gesloten met belangrijke spelers zoals: Tapia of Paquito Navarro, vandaag houden deze spelers andere rackets vast.

Kortom, goed maar zonder iets waardoor ze opvallen in die drukke markt die de moderne is.

Naar het veld gaan met een padelracket van 300 euro van Sane Padel zal op niemand anders dan een paar kenners indruk maken.

Het klinkt misschien stom als een overweging, maar per saldo, zelfs in deze sport zit het vol met shoppers die opschudding willen veroorzaken met hun aankopen en het gevoel hebben dat ze iets speciaals hebben. Deze factor is van belang, zij het niet in technische termen.

Als u op zoek bent naar de beste padel-rackets, vind ze hier!

Andere Sane Padel-producten


gezond padel

Dan is er een lange reeks Sane Padel-accessoires en kleding die zelfs de meest veeleisende speler tevreden kan stellen.

Het begint vanaf Tassen (die nogal concurrerende prijzen hebben), om dan aan te komen aan kleding (goedkoop maar met heel weinig keuze).

Als je een set moet voltooien je zult blij zijn om praktisch alles te vinden (los van de padel herenschoenen of vrouw vind je hier).

Anders, we raden dit merk nog steeds aan, omdat de prijzen in lijn zijn met of zelfs lager zijn dan die van veel concurrenten, zonder aan kwaliteit in te boeten.

conclusies


Sane Padel is een van die echt goede merken, die erin slaagt om apparatuur van hoog niveau te geven tegen een zeer concurrerende prijs.

Wat het mist is niet in wezen, maar in uiterlijk. Een klein bedrijf worstelt met de marketingvaardigheden van andere industriële giganten.

Dit kan in een hyperconcurrerende markt leiden tot een langzame maar onverbiddelijke achteruitgang naar anonimiteit.

We hopen dat dingen kunnen veranderen, misschien met een aantal partnerschappen op hoog niveau die dit merk terugbrengen naar waar het verdient te zijn.