We vertrekken vandaag naar de recensie van Varlion Maxima Summum Prisma S, een van de duurste en best presterende modellen op de markt.

Varlion is een merk dat geen rackets voor beginners of gevorderden maakt, maar Richt je alleen op professionals die het beste van het beste willen.

Dit betekent dat het bijna onmogelijk is om een van hun rackets te vinden voor minder dan 250 euro, bijna een wonder onder de 200.

Er zijn hier geen halve maatregelen of nutteloze praatjes, dus ook wij passen ons aan en gaan direct ter zake met de review van de Varlion Maxima Summum Prisma S.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

Varlion Maxima Summum Prisma S review

Varlion Maxima Summum Prisma S review


Volgens de Racchettiamo-traditie concentreren we onze beoordelingen liever op een paar eenvoudige aandachtspunten die worden gebruikt om de kwaliteit van het product te begrijpen. Laten we om te beginnen het hebben over de materialen, dan overgaan naar de vorm en eindigen met een veldtest van het racket.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

VARLION - Peddelracket...
  • Evenwicht en weerstand: ons padelracket Maxima Summum Prisma S...
  • Technische kenmerken: druppelvormige SHAPE, een middelhoog balanswiel, rubber met een...
  • Uw beste bondgenoot bij hoge temperaturen: voor sommige mesmodellen in de...

 

De materialen

We hebben het over een merk dat zich onderscheidt door zijn kwaliteit en de absolute top is in de sector, dus we verwachten iets heel bijzonders van dit product!

Zoals we hadden verwacht, zowel de frame en het gehele oppervlak zijn van pure koolstof, maar dat is dus alles?

Dit zou kunnen worden gezegd door elk medium / high-end racket, in feite vinden we hier veel meer als we onder de oppervlakte graven.

In feite is er een materiaal in het hoofd geïnjecteerd om een grotere duurzaamheid te garanderen, kracht en stabiliteit van het racket.

Binnenin vinden we twee soorten EVA-rubber, afhankelijk van het model, eentje die goed werkt voor temperaturen boven de 25 graden (S-versie) en eentje voor lagere temperaturen (W-versie).

 

Vorm geven aan

De vorm van dit racket is absoluut bijzonder, met een hybride tussen de diamant (hier de uitleg) en de druppel (hier uitgelegd) die het uniek maken.

We hebben hybride vormen al op veel andere modellen gezien, maar hier zijn we op een heel ander niveau dat niet beperkt is tot de commerciële factor, maar dat echte waarde toevoegt aan het product.

Er moet ook worden opgemerkt dat er een is verhoogde versie met 1 cm langer gezicht, wat voor sommigen nuttig kan zijn en voor anderen nutteloos.

De gatensysteem omvat 76 van hen die de sweet spot verbeteren, verlengen en een extra snufje elasticiteit geven.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

Dit racket is van een hoger niveau dan de meesten die tot nu toe hebben geprobeerd en bewijst dat op het veld met subliem gedrag.

Ja, alles aan haar suggereert een meer aanvallend spel die eigenlijk geweldig handelt, maar het is zeker niet beperkt tot dat.

Dit is een van de weinige rackets die je nooit verlaat, erg klaar zijn, zelfs als je op zoek bent naar controle of een spin-shot.

Alle gebruikte technologieën voelen aan en leiden in de richting van een bijna perfect racket, waartoe het ook behoort moeilijk te vinden fout.

Moeilijk maar niet onmogelijk omdat het er is en je het heel goed kunt zien als je het gaat kopen, we hebben het natuurlijk over de prijs.

We weten het, zo'n technische uitvinding is zeker niet voor twee cent te koop, maar hier zijn we dan echt geweldige prijzen.

Voor een professional doet het probleem zich natuurlijk niet voor, maar voor alle semi-profs die uitgeven, zijn deze cijfers misschien niet zo direct.

VARLION - Peddelracket...
  • Evenwicht en weerstand: ons padelracket Maxima Summum Prisma S...
  • Technische kenmerken: druppelvormige SHAPE, een middelhoog balanswiel, rubber met een...
  • Uw beste bondgenoot bij hoge temperaturen: voor sommige mesmodellen in de...

Als u op zoek bent naar de beste rackets Varlion of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


Het gebeurt bijna niet elke dag om zo'n goed en veelzijdig product te proberen, wat ons ertoe aanzet om het in elk aspect de volle score te geven.

Natuurlijk, het kost veel, maar je kunt het vergeven zodra je de bal de eerste paar keer raakt en merkt dat je één bent met de tool.

We hopen dat je deze recensie van de Varlion Maxima Summum Prisma S leuk vond en dat ook wilde deel het met je padel-vrienden.