De Head Ultimate Power 2 is een padel-racket voor beginners of gebruikers die op zoek zijn naar een gebalanceerd instrument tegen een betaalbare prijs, zoals geanalyseerd in deze review.

Zijn kwaliteit plaatst hem in het hoge gedeelte van het midden/lage bereik, wat een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding betekent voor degenen die van de padel hun hobby maken.

Wij bij Racchettiamo kunnen zeggen dat ze het erg leuk vinden en daarom willen we onze mening geven aan iedereen die de aankoop overweegt.

Als de Head Ultimate Power 2 op je verlanglijstje staat, mis het dan niet, er is hier veel informatie die je zou kunnen interesseren!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2021!

hoofd ultieme kracht 2 recensie

 

Head Ultimate Power 2 recensie


Omdat de belangrijkste dingen (althans naar onze mening) zijn veldprestaties, materialen en vorm, in dit artikel zullen we ons in detail concentreren op deze 3 cruciale punten, zodat je over alle nodige kennis beschikt om te begrijpen of het geschikt is voor jouw speelstijl of niet.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

HEAD Racchetta da paddle Ultimate...
  • Spectaculair multifunctioneel padelracket Kop met COMFORT FOAM-rubber, met een...
  • Het valt op door zijn brede sweetspot, met zeer goede controle en een uitstekende...
  • Ideaal voor elke stijl en elk niveau van spelen. 100% carbonframe. Het heeft ook...

 

De materialen

hoewel niet een topklasse, het frame blijkt volledig te zijn gevormd in 38 mm koolstofvezel, een aangename verrassing.

Hierdoor heeft het een uitstekende structurele stijfheid, met een altijd adequate reactie op slagen en met aangename sensaties in de hand.

Daar oppervlak is glasvezel, wat heel gebruikelijk is en op geen enkele manier verschilt van de andere concurrenten op hetzelfde prijsniveau.

Het interieur is van FOAM comfortrubber, een materiaal dat misschien minder waardevol is dan EVA, maar dat de regel is voor medium / low-end rackets.

Als geheel, we kunnen onszelf omschrijven als meer dan tevreden met de technologie en materialen die in dit juweeltje zijn gestopt, omdat ze hun waarde en kwaliteit verhogen.

Zelfs op de lange termijn zullen we er dankzij de koolstofvezel zeker van zijn dat we kunnen rekenen op een gereedschap dat altijd presteert en bestand is tegen de jaren heen.

Vorm geven aan

Hier is de regel BALANCEREN, wat zich vertaalt in een vorm en een algemene filosofie die elk type speler in elke situatie moet dienen.

Dit resulteert in een hybride vorm tussen de druppel en de diamant (U vindt de uitleg bij de links), waardoor je een goed verdedigend spel hebt, maar ook de juiste kracht om te beledigen.

De rackets van dit type zijn bijzonder, omdat ze de perfecte combinatie van precisie en kracht, ideaal voor iedereen die een speelstijl heeft die niet bepaald verfijnd is of toegewijd is aan een precieze tactiek.

Als laatste de oversized maat, wat een grotere maat betekent dan het gemiddelde klassieke padel-racket.

Hoe het gaat op het veld

Op het veld gaat het prima, dit is goed om meteen te zeggen aangezien we de waarde van de Head Ultimate Pover 2 in deze review op geen enkele manier willen verlagen.

Het extra grote formaat helpt beginners echt enorm die zich prompt uit positie bevinden voor de return, waardoor ze nog een paar centimeter de bal kunnen raken.

De FOAM-rubber aan de binnenkant helpt trillingen die op de arm worden overgedragen te verminderen, wat meer comfort biedt, vooral bij langere en intensere wedstrijden.

Zijn sweet spot in het centrum is echt perfect en zorgt voor een beetje meer foutmarge, zolang je de bal daar als eerste krijgt.

De hybride vorm is uitstekend bij de krachtigste schoten, maar vanwege de structurele stijfheid en dat deel van de diamant waaruit het bestaat, soms is het een beetje te agressief en laat geen grote foutmarges toe.

Dus ja, het is een beginnersracket, maar als je nog nooit een padel-baan hebt gespeeld, kunnen de eerste paar slagen wat moeilijk te temmen zijn.

Niets verschrikkelijks, let wel, maar wij bij Racchettiamo geven graag een 360-graden beeld van het product, inclusief eventuele zwakke punten.

HEAD Racchetta da paddle Ultimate...
  • Spectaculair multifunctioneel padelracket Kop met COMFORT FOAM-rubber, met een...
  • Het valt op door zijn brede sweetspot, met zeer goede controle en een uitstekende...
  • Ideaal voor elke stijl en elk niveau van spelen. 100% carbonframe. Het heeft ook...

conclusies


Daarom, aan het einde van deze review kunnen we zeggen dat de Head Ultimate Power 2 een padelracket van zeer hoge kwaliteit is en perfect voor degenen die padel uit passie beoefenen, met uitstekende eigenschappen vanuit elk gezichtspunt.

Hoewel zeer evenwichtig als medium, kan soms een beetje chagrijnig zijn maar je went er snel aan na de eerste paar games.

Ik hoop dat ik u heb geholpen om de sterke en zwakke punten van een werkelijk uitstekende tool nauwkeurig te begrijpen, met het merk Head om zijn goedheid te garanderen.

Deel dit artikel met je padel-liefhebbende vrienden en familie, Ik weet zeker dat ook zij op zoek zijn naar een goed racket om mee te beginnen.