Daar Hoofd Graphene Touch Alpha Pro Het is een heel cool racket dat we grondig wilden testen op dit racket opnieuw bekijken.

Dit model het is zeker niet een van de nieuwste releases op de markt maar gedurende al die jaren heeft het altijd een zeer hoog verkoopniveau behouden.

Om deze reden wilden we de redenen voor dit succes gaan aanraken, om u een volledig eindoordeel te geven.

Laten we eens in dit fantastische racket duiken om te zien of het echt de juiste is voor jou of dat je misschien meer op je gemak bent met iets anders.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

Head Graphene Touch Alpha Pro Review

Head Graphene Touch Alpha Pro Review


De belangrijkste kenmerken om te begrijpen of een racket geldig is of niet, gaan door de materialen waaruit het is gemaakt, de vorm van het blad en zijn gedrag op het veld als het eenmaal in de hand wordt gehouden, daarom gebruiken we ze als parameters ter referentie in elke recensie.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Geen producten gevonden.

De materialen

Omdat het oorspronkelijk een racket uit het Pro-assortiment is, verwacht je er een paar te vinden hoogwaardige materialen absoluut om het lichaam van de tool te vormen.

Dit wordt gemakkelijk bevestigd als je naar de koolstofstructuur bedekt met een grafeenoppervlak, een materiaal dat het gewicht verlaagt en een grotere weerstand garandeert.

De binnenste kern is binnen Vermogen Schuimrubber, wat een baloutput geeft met bovengemiddelde kracht en een sprankelende touch geeft.

In principe kunnen we zeggen dat we geweest zijn volledig tevreden vanaf de realisatie van dit racket, in elk onderdeel.

 

Vorm geven aan

De vorm van de Head Graphene Touch Alpha Pro wacht erop ontdekt te worden, zo erg zelfs we worstelden om het te definiëren ook in de reviewfase.

In wezen is het een hybride tussen de drop (hier de uitleg) en de diamant (hier de uitleg), iets dat veel andere schoppen gemeen hebben.

Wat het echter onderscheidt, is het feit dat het een zeer weinig uitgesproken kenmerk, zo erg zelfs dat het echt moeilijk is om het verschil met het blote oog te zien.

Of dit goed is of niet, zelfs tijdens de veldtest konden we het sindsdien moeilijk zeggen het lijkt niet zo veel invloed te hebben op het spel.

Omdat dit een verwaterde hybride is, konden we het uiteindelijk niet als een echt invloedrijke parameter in de algemene context beschouwen.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

Het racket werd ook door professionals als model gebruikt Sanyo Gutiérrez, een van de beroemdste en meest succesvolle padelists ter wereld.

Dit maakt duidelijk wat het algemene niveau was van de tool die vandaag de dag nog steeds al zijn goedheid in het veld laat zien, zonder enige twijfel.

In feite zijn de eerste schoten voldoende om te beseffen hoeveel het is goed uitgebalanceerd zowel in aanval als verdediging, zonder ooit een echt zwak punt aan te duiden.

Het presteert net als een klassiek dropracket, met een iets meer offensief georiënteerde balans dan voor de verdediging.

Het platte gedeelte is ook wat gekreukt, waarmee je uitstekende effecten aan de bal kunt geven, zelfs als je nooit de niveaus bereikt van rackets die geboren zijn voor controle.

Uiteindelijk kunnen we dat stellen we hielden echt van dit racket en we zouden het graag aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een uitgebalanceerde en hoogwaardige schop.

Geen producten gevonden.

Als u op zoek bent naar de beste Head-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


In deze review, de Head Graphene Touch Alpha Pro heeft aangetoond dat het nog steeds een zeer actueel model is, dat zich in het middensegment van de markt kan positioneren.

Maar nu de vraag van een miljoen dollar, beter deze of een nieuwere op hetzelfde prijsniveau? We zullen wij bij Racchettiamo kiezen deze, aangezien een geboren pro-model altijd beter zal worden gemaakt dan een consumentenmodel.

Uiteraard is dit een persoonlijke mening, maar we willen een duidelijk antwoord geven op deze twijfel. Als je ons artikel leuk vond, deel het met je vrienden en help ons groeien!