Vandaag hierin opnieuw bekijken, laten we naar de ontdekking van gaan Hoofd Grafeen Touch Explosie, een racket dat uit de naam klinkt als een heel programma.

We hebben veel Head-rackets bekeken, met artikelen die ook zijn gewijd aan de beste producten van dit merk en we moeten zeggen dat we altijd erg onder de indruk zijn geweest van hun goedheid.

Dat was natuurlijk niet moeilijk te voorspellen als een merk gekozen door miljoenen spelers, maar dit betekent niet altijd een garantie.

Head slaagt er altijd in om te innoveren en nieuwe en interessante oplossingen te presenteren, zoals het grafeenassortiment waar we bij Racchettiamo erg van houden.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

hoofd grafeen aanraking explosie

Head Graphene Touch Alpha Explosion review


We beginnen met de materialen, via de vorm tot aan het gedrag op het veld, dit zijn de 3 factoren die naar onze mening er echt toe zouden moeten doen voor de speler die op zoek is naar het volgende racket, de rest is gewoon marketing en commercieel klatergoud.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Racketkop Graphene Touch...
  • Head padelracket met een nieuwe vorm, met een hybride formaat gekenmerkt door een...
  • Ongeëvenaard gevoel en comfort. Gemaakt met de Smart Bridge en een...
  • Comfort Schuimrubber dat geweldige controle en baloutput biedt, evenals een hoog...

De materialen

Ook de Alpha Explosion, net als de Hoofd Graphene Touch Alpha Pro die we in deze review hebben gezien, het is een kabaal ontworpen voor een vrij high-end.

Wat betekent een carbon frame wat vrij gebruikelijk is bij goedkope en duurdere schoppen, omdat het echt moeilijk is om zonder te doen.

Het onderscheidt zich echter door één Grafeen oppervlak, een materiaal dat een veel hogere duurzaamheid en technische eigenschappen garandeert.

Het kloppende hart is van Comfort Schuimrubber, wat trillingen vermindert en het racket onder alle omstandigheden de juiste elasticiteit geeft.

Deze keuze is een beetje verrassend in vergelijking met de naam van het product, maar het is een afwijking die we in deze review meerdere keren zullen tegenkomen.

 

Vorm geven aan

De hybride vorm van de Alpha Touch is ook hier terug te vinden op de Touch Explosion, die ons opnieuw perplex laat staan.

Het idee was om een hybride tussen de druppel (hier de uitleg) en de diamant (hier uitgelegd), maar niet zoals veel andere rackets van andere merken.

Hier is de sensatie meer dat je er een in je hand houdt vrij zuivere infuusschep, die dan ook in het veld voorkomt.

Is deze hybride ergens goed voor of is het puur commercieel? Op deze vraag konden we geen antwoord vinden.

Wederom verrassend hoe een racket eruit ziet focus op balans, wat de naam helemaal niet impliceert.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

In de praktijk getest in deze review, presteert de Head Graphene Touch Explosion echt goed, zo goed dat het lijkt te spelen met de Touch Pro.

Sterker nog, als je ze echt in detail doorzoekt, het is echt moeilijk om de verschillen te vinden aanzienlijk tussen deze twee modellen.

Beide zijn evenwichtig, stem op beredeneerd spel maar die ook knipoogt naar degenen die graag wat meer willen pushen, met een enigszins ruw oppervlak effect te geven.

Dus wat verandert er? Deze vraag konden we niet beantwoorden, het leek ons meer een stilistische dan een substantiële variant van de Touch Pro.

Is dit ding slecht? Absoluut niet, de Touch Pro is er een fantastisch racket waar we echt van hielden en die we iedereen zouden aanbevelen, net als de Touch Explosion.

Racketkop Graphene Touch...
  • Head padelracket met een nieuwe vorm, met een hybride formaat gekenmerkt door een...
  • Ongeëvenaard gevoel en comfort. Gemaakt met de Smart Bridge en een...
  • Comfort Schuimrubber dat geweldige controle en baloutput biedt, evenals een hoog...

Als u op zoek bent naar de beste Head-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


Uiteindelijk kunnen we zeggen dat we dachten dat deze Head een krachtige versie van de Pro was, met die Explosion in de naam die zeer krachtige schoten suggereert.

In de hand bleek het echter een racket te zijn dat maar al te veel op het andere leek, met weinig meer dan de stijl om de twee modellen te verdelen.

Het advies is van kies degene die je verkiest op basis van de kleuren zul je in ieder geval blij zijn met je keuze.

Deel het artikel met je padelist-vrienden, ook zij zullen willen weten wat dit mes uit de Head Graphene-reeks te bieden heeft!