Vandaag gaan we de recensie bij Head Graphene Spark Control, een racket dat in het ongewisse zit tussen de eerste prijs en de middenklasse.

Het technische gegevensblad duwt het meer in de richting van de laatste, met goede kwaliteitskenmerken die echter moeten worden vergeleken met wat de concurrentie te bieden heeft.

Er zijn er natuurlijk een hele reeks factoren om naar te kijken voordat we een oordeel kunnen geven dat eerlijk en onpartijdig is, dus daar kunnen we niet mee stoppen.

Als je benieuwd bent hoe deze Head Graphene Spark Control presteert, dan ben je op de juiste plek want deze review staat op het punt zijn geheimen aan je prijs te geven.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2021!

Head Graphene Spark Control Review

Head Graphene Spark Control Review


Materialen, vorm en gedrag op de baan, dit zijn de kenmerken die echt het verschil maken tussen een goed en een slecht racket en juist die bespreken we graag in onze reviews, om je een 360 graden overzicht te geven van het product.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

HEAD GRAPHENE XT SPARK CONTROL 2...
176 Recensioni
HEAD GRAPHENE XT SPARK CONTROL 2...
  • Racket met nieuwe vorm en Comfort Foam-rubber dat geweldige controle en...
  • Diamantvormig, met een uitzonderlijke sweetspot die elke fout vergeeft.
  • Graphene XT-technologie om de beste sensaties van controle en comfort te bieden.

De materialen

Het Head-assortiment heeft ons een aantal echt opmerkelijke producten opgeleverd met de grafeen serie (terwijl anderen minder relevant zijn), is het dus om te begrijpen in welke groep we zitten

Het zijn behorend tot een meer "basis" bereik deze technologie is niet op het hele oppervlak toegepast, wat heeft bijgedragen aan een lagere prijs.

Per saldo hebben we echter te maken met een frame gevormd door meerdere lagen carbon echt heel resistent.

Het slagvlak van dit racket is gemaakt van glasvezel, wat we gezien de prijs hadden verwacht en wat we helemaal niet erg vinden.

Binnenin zit comfort schuimrubber, uitstekende oplossing om trillingen te verminderen en de juiste balans tussen kracht en controle te behouden.

Vorm geven aan

De vorm van dit racket is: rotonde (hier de uitleg), met een lichte ovaliteit die het iets agressiever maakt.

In principe blijft het echter een kabaal gewijd aan controle, iets dat onmiddellijk werd gedemonstreerd in de naam en in zijn kenmerken.

Dit idee om minder dan pure versies van de vorm te creëren is vrij trendy, maar het betekent niet altijd echt iets.

In dit geval voel je geen echte verschillen tussen een rond racket, dus deze toevoeging lijkt niet echt relevant.

Hoe het gaat op het veld

Op het veld is het prima, want het is een racket dat volledig is gewijd aan controle heel gemakkelijk te begrijpen en te temmen vanaf de allereerste hits.

Faalt nooit om de bal terug te spelen met precies de juiste zoetheid, zelfs de iets ruwere spelers in het spel vergeven.

Maakt dat het een racket dat absoluut de moeite waard is om te kopen? Het is moeilijk om op deze vraag een absoluut antwoord te geven.

Het gevoel is dat, door een paar centen toe te voegen, kunt u meer actuele en beter gemaakte modellen mee naar huis nemen.

Hiermee bedoelen we niet dat het slecht gaat, het doet zijn werk heel goed, maar dat je meer zou kunnen hebben.

Een voorbeeld is de Hoofd Graphene Touch Pro (hier de recensie), een pro-racket dat nu op een zeer vergelijkbaar prijsniveau ligt als dit.

Vanaf nu wordt het persoonlijke voorkeur, maar wij bij Racchettiamo zijn voor de meest geavanceerde en presterende versie.

HEAD GRAPHENE XT SPARK CONTROL 2...
176 Recensioni
HEAD GRAPHENE XT SPARK CONTROL 2...
  • Racket met nieuwe vorm en Comfort Foam-rubber dat geweldige controle en...
  • Diamantvormig, met een uitzonderlijke sweetspot die elke fout vergeeft.
  • Graphene XT-technologie om de beste sensaties van controle en comfort te bieden.

conclusies


Dit is een goede racket dat niet teleurgesteld weggaat en het levert altijd goede prestaties, maar het verliest een beetje van de concurrentie.

Er zijn zoveel rackets tegen prijzen die heel dicht bij deze liggen die iets speciaals bieden dat deze niet heeft.

Vandaag dit racket kopen en voor deze prijs lijkt niet veel zin te hebben, maar er zijn mensen die het nog steeds geweldig vinden en het elke dag spelen.

deel dit artikel met je vrienden en laat ze ook de review van de Head Graphene Spark Control ontdekken.