En hier zijn we weer met de opnieuw bekijken van een padel-racket dat specifiek het merk Dunlop met zijn model InfinityPro, ontworpen voor de middenklasse en de speler die al op de speelvelden heeft gespeeld.

In dit artikel zullen we zien of het daadwerkelijk in staat is om de doelgroep tevreden te stellen en, indien nodig, of het ook geschikt is voor andere typen spelers.

Uiteindelijk zult u perfect weten of dit product geschikt is voor uw speelstijl en, zo ja, de redenen die u al dan niet tot aankoop kunnen leiden.

Kan je niet wachten om te zien of dit je volgende padel-racket wordt? Dus laten we meteen in de strijd springen, er is geen minuut te verliezen!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

dunlop infinity pro racket

Dunlop Infinity Pro-recensie


Zelfs vandaag zullen we als eerste vertrekken bouwmaterialen, omdat ze de schop duurzaamheid geven in de loop van de tijd, en dan naar de het formulier  die gedrag definieert en we eindigen met één veldtest, om de review van deze Dunlop Infinity Pro af te sluiten met een doeltreffende reactie.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Dunlop - Infinity Pro-racket ...
  • Dunlop high-end racket, voor gevorderd en professioneel niveau, maar dankzij zijn ...
  • Exclusieve mal van oversized vorm met plat profiel om het gebied van ...
  • Power Bar-technologie waarmee u de balans kunt aanpassen aan de ...

De materialen

Zoals met de meeste rackets die het middensegment van de markt bevolken, vinden we er ook hier een 100% carbonframe wat een werkelijk opmerkelijke stijfheid en weerstand geeft.

Daar het vlakke gedeelte daarentegen is van glasvezel, een veelgebruikt materiaal dat zijn werk perfect doet en perfect bestand is tegen stress in het veld.

Het interieur is gemaakt van EVA mega flex rubber, die streeft naar een behoorlijke krachtoutput zonder balcontrole op te offeren.

Als laatste de aanwezigheid van de zelfbalancerende gel binnen het frame, dat automatisch het gewicht zou moeten verplaatsen om controle of kracht te helpen als dat nodig is.

Dit soort technologie die we al hebben gezien op de Dunlop Titan, die ons juist vanwege deze gel niet helemaal kon overtuigen.

Of er hier echter dingen zijn veranderd, zullen we pas in een paar regels ontdekken.

 

Vorm geven aan

De vorm van de Dunlop Infinity Pro is niet echt eenduidig te categoriseren, want het is meer een hybride tussen twee verschillende stijlen die het met elkaar eens proberen te worden.

De basis is een drop (hier de uitleg) wat een goede balans brengt, zonder alles in te zetten op kracht of controle, waardoor sommige aspecten worden opgeofferd.

De hybride voegt er echter net dat extra snufje peper aan toe iets naar de diamant en knipogen naar zelfs de meest agressieve spelers.

Daar oppervlak is te groot, een type dat impliceert dat het een groter slagvlak heeft dan andere rackets, wat meer kracht geeft maar ook beginners helpt.

Er moet ook worden opgemerkt dat altijd het vlakke gedeelte is helemaal glad en heeft geen vreemde texturen, maar daar komen we later op terug.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

Als je onze volgt recensie van de Dunlop Titan, moet je gemerkt hebben dat we alles leuk vonden behalve zijn gel en het bijbehorende bizarre gedrag in sommige situaties.

Dit had ons vanaf het begin van onze review van de Dunlop Infinity Pro aan het twijfelen gebracht want ook hier troffen we dit type systeem aan.

We zijn echter blij dat we van gedachten zijn veranderd, waarom hier de eerder ondervonden problemen lijken volledig te zijn opgelost.

Dit racket is merkbaar meer lineair, zonder ooit die irritante willekeursfactor te presenteren die er vaak toe leidde dat we de schoten misten.

Zijn hybride vorm en oversized kop maken hem zeer krachtig, maar nooit zover dat we aan onze controle ontsnappen, ons altijd dat snufje volgzaamheid geven.

Tot slot willen we daar op wijzen de prijs is nu duidelijk in evenwicht vergeleken met de oorspronkelijke bijna 300 €, wat het inderdaad erg aantrekkelijk maakt.

Het enige nadeel is dat, voor een racket dat naar de high-end streefde, de glad oppervlak botst een beetje en we hadden liever de mogelijkheid gehad om meer effect aan de bal te geven.

Dunlop - Infinity Pro-racket ...
  • Dunlop high-end racket, voor gevorderd en professioneel niveau, maar dankzij zijn ...
  • Exclusieve mal van oversized vorm met plat profiel om het gebied van ...
  • Power Bar-technologie waarmee u de balans kunt aanpassen aan de ...

Als u op zoek bent naar de beste Dunlop-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


Aan het einde van deze review kunnen we dit gerust zeggen Dunlop Infinity Pro heeft ons aangenaam verrast in bijna elk opzicht.

Een product met enorme ambities waaraan het misschien niet volledig heeft voldaan, maar dat tegen de huidige prijs een van de beste aanbiedingen vormt die vandaag beschikbaar zijn.

We hopen dat we je hebben geholpen te begrijpen of deze schep geschikt is voor je spel, wij bij Racchettiamo willen dat elk gereedschap naar de juiste sporter gaat.

We zouden het leuk vinden als je het artikel deelt op sociale media en met je vrienden om ons te helpen groeien en om een aanbieding aan te bevelen die ze zeker leuk zullen vinden.