Vandaag veranderen we het onderwerp van ons een beetje opnieuw bekijkenpraten over de Italiaans padelbedrijf en zijn model Aanval Licht.

Dit merk heeft zeker niet de bekendheid of geschiedenis van andere reuzen in deze sector, zoals Head of Bullpadel, maar het slaagt er toch in om zijn eigen ruimte te veroveren.

In dit artikel gaan we een van de topmodellen van het bedrijf met de hand testen, in een poging te begrijpen of het zinvol is om te concurreren met andere modellen zoals de Adidas PowerControl.

Maak het touwtje van je schop stevig vast, want we staan op het punt om in de recensie van de Italiaanse Padel Attack Luce Company te duiken!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

Italiaans bedrijf padel

Italiaanse padelaanval Luce Company Review


Om zijn kwaliteiten ten volle te gaan ontdekken, gaan we de 3 fundamentele aspecten die naar onze mening echt het verschil maken in het dagelijks gebruik, d.w.z. de bouwkwaliteit en materialen, de vorm en het gedrag op het veld tijdens de wedstrijd.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Attack Carbon Padel Peddel...
  • Gewicht: van 360 tot 380 gram
  • Kern: EVA zacht rubber.
  • Vorm: rond

De materialen

De materialen van dit racket zijn werkelijk uitstekend, zo erg zelfs dat we zelfs een beetje verrast waren door de waarde in verhouding tot de marktprijs.

Daar buisstructuur is in feite gecoat met koolstof, een klassieker voor de meeste rackets, so far so good.

Het verschil is de gezicht koolstof, wat absoluut moeilijk te vinden is voor de meeste modellen in deze prijsklasse.

Binnen klopt een hart van EVA Zacht rubber, zeer geldig, vooral voor wie op zoek is naar een rustig en beredeneerd spel.

Samenvattend kunnen we dus zeggen dat de Italiaanse Padel Attack Luce Company echt goed van start gaat in deze review.

 

Vorm geven aan

De vorm is een wat controversieel punt van dit racket, aangezien op de site staat dat het een drop (hier de uitleg) terwijl het ons leek Absoluut rotonde (uitleg hier).

Waarschijnlijk is het slechts een vergissing in de schrijffase, maar we willen het in alle opzichten definiëren als een ronde schep.

Dat gezegd hebbende, houden we niet altijd van hybride vormen, omdat sommige echt nuttig zijn, terwijl andere slechts commerciële gimmicks zijn.

We kunnen onszelf nog definiëren tevreden van hoe dit eruit ziet model, zeer "klassiek" voor het oog, maar die niet verloren gaat in nutteloze ambities.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

Kan deze schop echt op tegen de meest gerenommeerde merken zoals Head, Adidas en de anderen? Het is eindelijk tijd om erachter te komen.

Zodra het wordt opgehaald, stuurt het ons er meteen een op mooi gevoel van stevigheid en volheid, wat degenen behaagt die niet op zoek zijn naar vedergewichten of rackets die bijna verdwijnen als ze eenmaal worden vastgehouden.

In de uitwisselingen voel je dan echt zijn vorm en zijn hart, erin slagen controle over de bal op een optimaal niveau.

Wat het mist kracht en hoewel het normaal is, kunnen we over dit racket zeggen dat het iets meer aanvoelt dan de andere, ook door het zachte EVA.

Oke? JEP, wij hebben er absoluut geen klachten over, maar misschien hadden we wat meer zwier op prijs gesteld.

Voor meer ervaren gebruikers kan dit gebrek worden gevoeld, terwijl we voor beginners en gevorderden echt kunnen zeggen dat het de speler veel helpt.

Attack Carbon Padel Peddel...
  • Gewicht: van 360 tot 380 gram
  • Kern: EVA zacht rubber.
  • Vorm: rond

Als u op zoek bent naar de beste Head-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


We zijn aan het einde van deze review gekomen en kunnen dat concluderen de Compagnia Italiana Padel Attack Luce is een uitstekend racket, met enkele beperkingen die minder ervaren gebruikers nooit zullen irriteren.

We hebben er nog steeds een groot vertrouwen in dit merk, die zichtbaar veel energie steekt in het creëren van modellen van topkwaliteit!

We zijn erg benieuwd, nu de padel voet aan de grond begint te krijgen in Italië, waar deze fabrikant zal kunnen arriveren.

Deel het artikel met je padellisti-vrienden en laat ze ook de Italian Padel Company kennen, het is het waard!