Bullpadel Bak X, een model dat weinig kost en de verbeelding prikkelt van beginners die een kwaliteitsmodel willen vinden voor een lage prijs, daarom zijn we hier vandaag om de opnieuw bekijken.

Het lage segment is meer dan ooit omstreden met modellen die bedoeld zijn als eerste prijs en andere die dat in de loop der jaren zijn geworden, dus het is moeilijk om op te vallen.

We hebben onlangs verschillende betaalbare rackets beoordeeld die we echt leuk vinden, dus we zullen ook kijken naar directe vergelijkingen.

Maar nu genoeg gepraat, het is tijd om te beginnen met de Bullpadel Bucket X-recensie en kijk of het geschikt is voor beginners of dat er beter is.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

Bullpadel Buket X beoordeling

Bullpadel Buket X beoordeling


Hoe beoordeel je de goedheid van een racket? Welnu, er zijn enkele belangrijkere parameters dan andere die worden gebruikt om te begrijpen of het goed is gedaan of niet. Een daarvan is het materiaal waarmee het is geproduceerd, de vorm zelf die ze het hebben gegeven en een goede test in het veld mocht niet ontbreken!

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Bullpadel BUKET X Series
  • Peddelracket dat opvalt door zijn goede controle. Schop van hoge kwaliteit...
  • Ontworpen voor spelers van alle niveaus die op zoek zijn naar precisie en goede...
  • Ronde vorm en dubbele brug zorgen voor een uitstekende nauwkeurigheid en een breed punt...

De materialen

De Bullpadel X is een racket bedoeld als een eerste prijs of zo plus, dus je kunt niet verwachten dat je in dit opzicht het beste van het beste hebt.

De frame is van koolstofvezel, een standaard waaronder het niet raadzaam is om te gaan voor elke aankoop in de wereld van padel.

Daar gezicht is glasvezel, wat een goede elasticiteit geeft aan de slagen en goed bestand is tegen klauteren. Over het algemeen handhaaft het het standaardniveau van de concurrentie.

Bij hem binnen is er EVA Zacht rubber, erg zacht en geschikt om beredeneerd spel te bevorderen in plaats van aan te vallen.

Vonnis? De gebruikte materialen zijn niet meer of minder dan die van de concurrentie, dus het racket doet zijn werk zonder te overdrijven.

 

Vorm geven aan

Het doel van dit racket is dat om beginners te helpen deze wereld te betreden, dus het draait allemaal om controle.

Je kunt het aan hem zien ronde vorm (hier de uitleg) en van de balans volledig verschoven naar het handvat, waardoor het zeer gemakkelijk te hanteren is.

EEN er moet een nota van verdienste worden gemaakt voor het deel van de steunen, met het dubbele brugsysteem dat het gevoel van het racket in de hand verbetert.

Niets uitzonderlijks of dat je doet schreeuwen om een wonder, maar zeker een verdienste voor Bullpadel en zijn emmer X die in deze review moet worden gemaakt.

 

Hoe het gaat op het veld

Dit racket probeert in elke saus te zeggen”ze zijn voor beginners“, zowel qua prijs als qua vorm, wat tot uiting komt in zijn gedrag op het veld.

Het racket doet zijn werk, laten we het geven precieze schoten en vergeef de uitbundigheid van beginnende spelers, maar niets meer.

Het heeft geen bijzondere sterke punten waardoor het de voorkeur zou kunnen krijgen boven andere modellen in dezelfde prijsklasse, wat op zich geen slechte zaak is.

Het is prima en doet zijn werk, maar hier moeten we het hebben over enkele concurrenten die in dezelfde prijsklasse of iets meer te vinden zijn.

Een daarvan is zeker de Hoofd Graphene Touch Alpha(of de explosie versie) die we in deze artikelen hebben besproken of de Adidas Carbon Control als je de prijs echt wat verder wilt opdrijven.

Ze kosten 20 tot 50 euro meer maar ze brengen de game-ervaring echt naar een ander niveau, waardoor u ze meerdere jaren kunt gebruiken.

Bullpadel BUKET X Series
  • Peddelracket dat opvalt door zijn goede controle. Schop van hoge kwaliteit...
  • Ontworpen voor spelers van alle niveaus die op zoek zijn naar precisie en goede...
  • Ronde vorm en dubbele brug zorgen voor een uitstekende nauwkeurigheid en een breed punt...

Als u op zoek bent naar de beste Bullpadel-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


De vroege prijsklasse heeft de laatste tijd veel van zijn charme verloren, aangezien de oude pro rackets flink in prijs zijn gedaald.

Vandaag raden we aan iets meer uit te geven, maar te streven naar een veel beter product, omdat de kosten zich in de loop van de tijd terugbetalen.

Deel het artikel met je padelist vrienden, ik weet zeker dat zij ook geïnteresseerd zijn in de review van de Bullpadel Buket X.