Beste volgers van Racchettiamo, vandaag willen we je meenemen naar de ontdekking van een van de meest geïmporteerde en hoogwaardige rackets op de markt in de beoordeling door Babolat Technical Veron.

Dit model is ontworpen voor professionele, semi-professionele of beginnende spelers die het niet erg vinden om een fortuin uit te geven aan hun eerste racket.

Babolat è un marchio leader del quale siamo sempre rimasti molto soddisfatti, cosa che ci auguriamo accada anche alla fine di quest’articolo.

Maar nu geen gebabbel meer, Babolat Technical Veron is klaar voor onze review dus laten we het niet laten wachten!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

babolat technische veron

Babolat Technische Veron Review


Come da classico stile di Racchettiamo, andremo a vedere alcuni punti che per noi sono fondamentali come la forma, i materiali e il comportamento sul campo della pala. In questo modo ti forniremo tutte le basi per scegliere se la tua prossima racchetta sarà questa o un’altra.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

De nieuwe versie 2022

La recensione l’avevamo fatta a suo tempo per la versione precedente della Technical Veron ma, nel 2022, è uscita la nuova.

L’abbiamo provata e, a conti fatti, we hebben enkele kleine algemene verbeteringen opgemerkt, come una migliore sensazione di “premium” racchetta alla mano.

Anders dan dat vonden we het 2022-model iets beter beheersbaar en responsiever durante il gioco, ma è una differenza che si nota sulle partite lunghe o provando entrambe le racchette una dietro l’altra.

Voor de rest de oude en de nieuwe versie lijken erg op elkaar, met nieuwe afbeeldingen en kleuren.

We hebben besloten deze paragraaf te schrijven om de verschillen te onderstrepen, maar naast deze kleine details blijft alles wat we op het oude model hadden geschreven geldig.

Om deze reden laat ik je achter met onze recensie van het Technical Veron-model, veel leesplezier!

De materialen

Zoals verwacht, de buisvormige structuur is in koolstofvezel;, klassiek materiaal dat we op alle rackets van een bepaald niveau terugvinden.

Daar gezicht is in plaats daarvan van een mengsel van koolstofvezel en glasvezel, in een combinatie die de fabrikant carbon flex heeft genoemd.

Questo tipo di mescola dovrebbe congiungere l’elasticità della fibra di vetro con la rigidità del carbonio, prendendo il meglio dalle 2.

All’interno troviamo la gomma Black EVA, een type dat zeker niet gebruikelijk is bij veel modellen waarvan we later zullen ontdekken hoe het het spel beïnvloedt.

Sui materiali davvero niente da dire, Babolat non ha lesinato e ci ha pienamente soddisfatti sotto quest’aspetto.

Vorm geven aan

Geconfronteerd met een zeer agressief pro-racket, zijn we helemaal niet verrast door de ontwerpkeuze waarmee het is gebouwd.

De vorm is diamant (hier de uitleg) met een sterk naar de punt verschoven balans om een zeer hoge kracht te genereren.

Tutto quello che abbiamo visto fin’ora, punta nella direzione di una racchetta piuttosto moeilijk te temmen, maar de theorie is vaak misleidend.

Om erachter te komen hoe al deze componenten werken, hoeven we ons alleen maar in een goede praktijktest te storten.

Hoe het gaat op het veld

Kracht, kracht en nog meer kracht, deze Babolat schreeuwt in zijn ontwerp en echoot de Techinical Veron zodra deze het veld betreedt in deze review.

De schoten die eruit komen zijn altijd van een zeer hoge kracht, maar zonder ooit die stijfheid waar te nemen die typerend is voor full carbon rackets.

De glasvezel voelt en geeft dat pizzico d’elasticità wat nooit pijn doet, maar je moet je niet voor de gek houden.

Deze racket is soms echt bestraffend als je het niet zo goed mogelijk onder controle hebt, ballen naar de basislijn gooien.

Hoewel we in het verleden rackets hebben gezien die geschikt zijn voor zowel professionals als beginners, is Tecnical Veron daar niet een van, dus pas dienovereenkomstig aan.

Het advies is om koop het alleen als je ten minste padelist bent van een gemiddeld bereik, zeker niet voor het eerste jaar op de velden.

conclusies


Babolat Technical Veron bewees in deze review dat ze inderdaad een wild veulen schopt hard en wil niet getemd worden.

Natuurlijk zullen er nooit teveel problemen zijn voor degenen die het racket voor de eerste keer geven, maar voor anderen kan het binnenkort de wens zijn om over te schakelen naar een model dat geschikt is voor controle.

In het algemeen we kunnen deze schop met vlag en wimpel promoten, omdat het geweldig is voor de profs, dus onze beoordeling blijft zeer positief.

We hopen dat we je hebben geholpen bij het kiezen van dit racket en dat je ons artikel in je padel-groep wilt delen :)