Zoek je naar beste padel-rackets voor beginners?

In dit artikel zullen we het hebben over de padel die zich voornamelijk richt op de 5 beste padel-rackets om te beginnen die iets voor jou kunnen zijn!

Je zult veel beschrijvingen en technische specificaties vinden die je zullen helpen om het padel-racket te kiezen dat bij je past, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven!

Head unisex padelracket,...
Wilson Pro Staff Team, WR032911U2 ...
Babolat - Padelracket...
Head unisex padelracket,...
Wilson Pro Staff Team, WR032911U2 ...
Babolat - Padelracket...
Niveau
Beginner
Beginner / halfgevorderden
Beginner / halfgevorderden
Head unisex padelracket,...
Head unisex padelracket,...
Niveau
Beginner
Wilson Pro Staff Team, WR032911U2 ...
Wilson Pro Staff Team, WR032911U2 ...
Niveau
Beginner / halfgevorderden
Babolat - Padelracket...
Babolat - Padelracket...
Niveau
Beginner / halfgevorderden

De beste padelrackets voor beginners


De beste padel-rackets voor beginners hebben over het algemeen een vorm rotonde, maar naast de vorm zijn er nog vele andere aspecten om rekening mee te houden en de belangrijkste kunnen als volgt worden samengevat: maat, gewicht, greep, profiel, oppervlakken En zoete plek.

In feite is de maat van elk racket mag de volgende afmetingen niet overschrijden:

 • 45,5 cm van lengte,
 • 26cm breed,
 • 3,8 cm in profiel / dikte.

De gewicht van een padel-schop voor een vrouw zou tussen 355gr en 370gr moeten zijn, terwijl het voor een man tussen 370gr en 385gr zou moeten zijn. Dit gewicht kan variëren afhankelijk van het materiaal dat bij de constructie van het frame is gebruikt.

Een aspect om te overwegen bij het bekijken van de padel-rackets om aan de slag te gaan, is de: greep: dat wil zeggen, het handvat van het handvat. De keuze van het ene materiaal in plaats van het andere hangt af van de jouwe zweten van de handen; als je de gewoonte hebt om je handen veel te zweten, is een katoenen grip aan te raden in plaats van een rubberen, om je handen altijd koel te houden tijdens het spel.

De zoete plek, ook wel genoemd zoete plek, is het punt in het padel-blad waar, wanneer de bal raakt, deze het meest succesvol reageert. In sommige modellen is het punt: het kan meer of minder groot zijn en hoeft niet per se in het midden van het racket te worden geplaatst.

Als je wilt weten wat de beste padel-rackets van 2022, kijk hier eens!

DE MEEST ECONOMISCHE

 Head Evo Sanyo Padelracket

Het hoofdbedrijf is erin geslaagd de prijs te beheersen en een kwaliteitsproduct te produceren, het creëren van een basis padel-racket om mee te beginnen, maar goed gemaakt.

Het racketmodel in kwestie is de Evo Sanyo, met vorm a traan en balans in het midden. Het racket heeft een fiberglas en carbon structuur en een glad fiberglas oppervlak, ideaal voor het verminderen van trillingen en het voorkomen van ontstekingen in de elleboog (ook wel epicondylitis).

Ondanks dat het een zeer goedkope eerste prijs is, slaagt het erin indruk te maken met zijn eigenschappen in het veld.

Het zal in geen enkele situatie de juiste reactiviteit, kracht en balcontrole missen. Als alternatief kan ook de Hoofdflitser die we hebben beoordeeld het is een geweldig product.

Head unisex padelracket,...
 • Peddel van zacht schuim
 • Comfortabeler en krachtiger
 • Een model met een nieuwe vorm

 

BESTE KWALITEIT / PRIJS

 Head Zephyr Pro Padelracket

Naast het budgetmodel heeft Head ook een padel-racket van gemiddeld niveau gemaakt, altijd tegen een zeer lage prijs.

We hebben het over het Zephyr Pro-model, een padel-racket met een vorm traan en centrale balans, met een gewicht van ongeveer 360 gram, carbon frame en gladde glasvezeloppervlakken.

Het racket heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, omdat het zeer licht, gemakkelijk te hanteren en van gemiddeld niveau is.

Op het veld blinkt hij echt uit door het gemak waarmee hij wordt bestuurd, waardoor het perfect is voor alle beginners.

Als beginner komt het wel eens voor dat het het racket is dat de hand van de padelista stuurt.

Dankzij deze tool heb je echter het gevoel dat je de situatie altijd onder controle hebt.

Voor de review van de modellen Zephyr en Zephyr UL, kunt u ons artikel lezen.

HEAD Padel Schläger Graphene...
 • padel rackets - Onbespannen gewicht in g: 365
 • kop vorm:
 • Profiel (mm): 38

 

Padelracket "Bullpadel X-Compact 2"

Daar Bullpadel X-Compact 2 het is een elegant racket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, daarom is het ideaal voor zowel beginners in de wereld van padel als voor de meer ervaren.

Het is een rond racket, met een carbon fiber structuur en een totaal gewicht van ongeveer 365gr. De kern hiervan Bullpadel het is gemaakt van EVA-rubber, het vooroppervlak is glad en het is gemaakt van glasvezel.

In vergelijking met de andere onderscheidt het zich door zijn geweldige bouwkwaliteit, wat zich in de loop van de tijd vertaalt in een grotere duurzaamheid.

Door dit model aan te schaffen ben je verzekerd van een vertrouwde speelkameraad die je door de jaren heen zal begeleiden. Als u op zoek bent naar de volledige recensie van dit model, lees ons artikel.

BULLPADEL X-COMPACT 2 LTD GIALLO
 • Basso bilanciamento e ampio punto debole per controllo e precisione.
 • Design leggero e stabile, con perforazione estesa per una migliore manovrabilità.
 • Telaio in fibra di carbonio con sistema TPFCT che aumenta la durata.

 

Padelracket "Wilson Padel Pro Staff Team"

Als je de wereld van kent tennis, u zult zeker weten over wie we het hebben door het historische merk te noemen "Wilson".

Het historische Amerikaanse bedrijf heeft een serie padel-rackets geproduceerd voor beginners en niet voor het Padel Pro Staff Team.

Zoals je kunt zien aan de aantrekkelijke kleuren, heeft deze schop een frame gemaakt met grafiettechnologie en aan de binnenkant een kernschuimschuim voor meer controle en prestaties.

Dit racket biedt werkelijk uitzonderlijke balcontrole, boven het gemiddelde van zijn concurrenten.

Voor beginners of gevorderden kan deze eigenschap vooral in de eerste games beslissend zijn.

Wilson Pro Staff Team, WR032911U2 ...
 • Wilson padel Pro Staff Team-racket, Fiberglass Weave-technologie voor ...
 • EVA-kern met lage dichtheid voor stabiliteit, zachtheid en comfort
 • Oogjes met high-tech Sharp Hole voor meer speelprecisie

 

HET BESTE

Babolat Counter Vertuo Padelracket

Als je op zoek bent naar een racket van de nieuwste generatie, met een innovatief ontwerp en geweldige functionaliteit, Babolat Counter Vertuo is het model dat bij u past.

Dit padel-racket is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een model om in respons te spelen, de bal maximaal te beheersen en een meer technische uitwisseling tot leven te brengen.

Het voordeel van het kopen van dit racket is dat je het op den duur niet hoeft te vervangen, omdat deze Babolat je zowel in het begin als wanneer je een ervaren padel-speler bent kan begeleiden.

Dit model valt zeker op door het aanbieden van een hogere kwaliteit dan de andere, maar de prijs gaat mee.

Dit kan echter een investering zijn die zich in de loop der jaren ruimschoots zal terugbetalen.

Babolat - Padelracket...
 • Voor tegenaanvallers: de tegenaanvaller volgt geduldig het spel en wacht...
 • Vibrabsorb-systeem: geniet van betere trillingsabsorptie dankzij de nieuwe...
 • Zwart EVA: dit elastische schuim geeft de speler maximale kracht en...

 

conclusies


Tot slot, voordat u het meest geschikte model voor u kiest uit de beste padel-rackets voor beginners, bedenk of je deze sport af en toe wilt beoefenen of, als je denkt dat je het leuk vindt, of je deze voor langere tijd wilt beoefenen.

In het tweede geval kun je misschien meteen een mid-level racket overwegen, omdat het een uitstekende investering kan zijn.

In elk geval, we raden u aan een model te kopen dat is gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen om lang mee te gaan en met hoge prestaties, om je absoluut plezier te garanderen bij elke training en wedstrijd!

Als je wat meer informatie wilt over padel-regels, we hebben het er in dit artikel over gehad.

Ik hoop dat dit artikel nuttig is gebleken en dat, als dat zo is, u besluit om deel het met je vrienden die gepassioneerd zijn door padel.