Laten we het vandaag hebben over een van de meest gewilde accessoires onder spelers, namelijk de padel racketkoffer che permette di tenere al sicuro l’equipaggiamento.

Purtroppo, come tristemente noto, la maggior parte delle case non vende la custodia inclusa nel prezzo d’acquisto, ma va comprata a parte come accessorio.

Dit brengt geen grote kosten met zich mee, ze zijn tenslotte vrij goedkoop, maar het zou leuk zijn als ze met de schop werden gegeven, vooral als ze van topklasse zijn.

Maar aangezien dit niet het geval is, willen we bij Racchettiamo je een aantal goede opties geven om je racket te beschermen tegen krassen en stof. Vamos!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

Koffers voor padelschop


padel rackethouder

Dit zijn de beste opties voor mensen die op zoek zijn naar een koffer voor hun padel-racket en niet veel geld willen uitgeven.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Hoofd Basishoes Padel

Laten we beginnen vanaf een van de goedkoopste modellen ooit die op de markt te vinden is, de Head die echt geen franje heeft maar alleen inhoud.

Così essenziale che non ha nemmeno una tracolla per trasportarla, ma si chiude intorno alla racchetta e la protegge senza l’opzione di fare anche da borsa.

De stijl is ook absoluut minimaal, met een totale zwarte look die alleen wordt onderbroken door het logo van het merk in het volle zicht. Goede optie voor een zeer lage prijs.

Babolat Hoes Padel

Nog steeds in dezelfde prijsklasse vinden we de Babolat die, hoewel hij op praktisch vlak niet veel meer biedt dan de Head, toch een snufje levendigheid toevoegt.

De graphics wisselen in feite de zwarte vlakken af met de gekleurde, waarbij het merkschrift de felle kleuren overneemt en de eentonigheid doorbreekt.

Synthetisch materiaal dat typisch is voor rugzakken en tassen, in staat om langer mee te gaan dan dat glanzende plastic waar het hoofd van is gemaakt.

Wilson padel Rackettas

Als we verder gaan met een model dat Wilson voorstelt, worden we geconfronteerd met iets dat iets completers en (misschien) bruikbaar als geheel is.

Deze padel racketkoffer heeft de riem waarmee het over de schouder kan worden gebruikt, erg handig voor degenen die meestal alleen de schop dragen.

Natuurlijk zal voor de meeste spelers nog steeds een tas nodig zijn, maar voor vele anderen kan dit kleine detail een verschil maken.

Wilson Rackettas ...
 • Gemaakt van hoogwaardig duurzaam materiaal
 • Ergonomisch ontwerp
 • Duurzaam draagsysteem, probleemloos te gebruiken

Andere alternatieve oplossingen voor bewaring


padel-tas

Omdat de hoes meestal een kit completeert die uit verschillende accessoires bestaat, wil ik je ook enkele andere handige gadgets voor de padel-speler aanbieden.

Als u bijvoorbeeld bereid bent een handvol euro's meer uit te geven, kunt u de rackettas en afstand doen van de voogdij.

In feite beschermt dit accessoire de rackets al, zonder dat u iets anders hoeft te kopen. Het is duidelijk dat niemand je verbiedt om beide te nemen, de keuze is aan jou en aan jou alleen.

Hoofd Kern Padel Combi

Een mooie padel rackettas die voldoende ruimte biedt voor alles wat je nodig hebt voor een game.

Kan zijn gebruikt als rugzak en als plunjezak, is gemaakt van zeer resistente materialen en zal de speler gedurende een hele carrière kunnen vergezellen.

C’è ampiamente spazio per un paio di scarpe, maglia, pantaloncini, calzini, qualche pallina e un bel paio di racchette di qualunque misura.

Hoofdkern Padel Combi SMU (Geel)
 • De New Core Paddle Combi heeft een vak voor paddle rackets en accessoires...
 • Dubbel gevoerde handgreep type Rugzak padel dubbele centrale handgreep van ...

Adidas Control rackettas

Adidas voegde zich weer bij het Head-model, met een werkelijk prachtige tas met een even lage prijs, ideaal voor elke speler.

Iets groter dan de vorige (maar dit is onzin), het past in de hele padel-kit inclusief twee rackets.

Kleine opmerking, als het racket een koffer heeft, past deze mogelijk niet in de tas, dus het is misschien niet logisch om beide te kopen.

adidas Control PADEL RACKETTAS Zwart ...
 • Bevat een hoofdvak met ritssluiting en een apart vak voor ballen.
 • Verschillende handvatten, met de mogelijkheid om het zowel met het handvat aan de bovenkant als ...
 • Aantrekkelijke rackettas in zwart met neon gele details, rits en logo's.

Siux schouderriem + Overgrip + Transparante bescherming

Eindelijk willen we je een alternatieve oplossing bieden voor de vorige, dat is er één rugzak / schouderriem geschikt voor een padel-racket.

Kleiner dan de tas, maar ontworpen voor diegenen die al hun persoonlijke bezittingen op één plek bij de hand willen hebben.

Speciaal gemaakt voor de padel, bevat ook 3 overgrips en een racketbeschermer van padel die het beschermt tegen stoten en krassen.

Siux + Overgrip + Schoudertas ...
46 beoordelingen
Siux + Overgrip + Schoudertas ...
 • Perfecte set om je padelracket te beschermen en te vervoeren Deze set is ...
 • Siux schouderband rood Dankzij de Siux schouderband is hij veel comfortabeler om te dragen...
 • ✅ Inclusief transparant zichtscherm Beschermt het padelracket tegen ...

Zoek de beste tassen of padel-rugzakken? U vindt ze op de aangegeven links.

conclusies


Nu hebben we samen gezien wat de beste oplossingen zijn voor wie op zoek is naar een padel racketcase van topkwaliteit.

Alle aanbiedingen die er zijn, kosten heel weinig, dus je hoeft er niet te veel over na te denken voordat je de keuze maakt, ze zijn allemaal prima.

Hoofdkern Padel Combi SMU (Geel)
 • De New Core Paddle Combi heeft een vak voor paddle rackets en accessoires...
 • Dubbel gevoerde handgreep type Rugzak padel dubbele centrale handgreep van ...

We geven de voorkeur aan de padel-tas, omdat deze dezelfde voordelen biedt als de koffer, maar ook een capaciteit die in elke situatie nuttig is.