padel racket, punten voor aankopen! Dat klopt, vandaag willen we je helpen bij het kiezen van je volgende racket, zodat je kunt nadenken over de perfecte aankoop.

Weet je, de eerste padel-schop is een beetje zoals eerste liefde, je vergeet het nooit, dus let maar beter goed op waar je je geld in investeert, anders zou je in een nachtmerrie kunnen belanden.

Afgezien daarvan is het waar dat een slecht padel-racket je plezier in het spel ernstig kan beïnvloeden, wat niet helpt voor een beginner die plezier wil hebben en wil leren.

Om deze reden hebben we er vandaag een gemaakt koopgids voor iedereen die zich in de war voelt en ze hebben suggesties nodig, vamos!

Padelracket: hoe het te kiezen?


We beginnen al die variabelen te zien die echt een verschil maken, proberen prioriteit te geven aan de cruciale punten, maar niet te vergeten dat de details ook bestaan.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

De prijs

geld

Het heeft geen zin om ons voor de gek te houden, als je een complete newbie bent op het gebied van padel, is de prijs waarschijnlijk de functie waar je met de meeste aandacht naar zult kijken, ondanks alle techniek.

We begrijpen dit punt perfect omdat we allemaal beginners zijn geweest, dus we herinneren ons hoe onze eerste zoektocht naar een goedkoop model was.

Het is natuurlijk mogelijk dat u geen beginner of een persoon met een krap budget bent, in welk geval u veilig naar het volgende punt kunt gaan.

Als je echter nog steeds aan het lezen bent, dan is het niet meer dan eerlijk dat je weet dat het gezegde "wie meer uitgeeft, geeft minder uit?”Is zeer waar, zelfs in de wereld van padel.

Nee, we bedoelen niet dat je jezelf op een model van 300 euro stort, gewoon om de riem niet te strak aan te spannen door stil te staan bij rommelmodellen die helemaal niets technisch hebben.

Een goed padel racket kost maar liefst 50 euro, waarbij het bedrag verdubbelt als je iets zoekt dat goed is voor een periode na de leerfase.

Een rommel van € 20 halen bij een of andere sportgroothandel lijkt misschien een koopje, maar dat bedrag heb je weggegooid omdat de tool nutteloos is.

Al snel zul je beseffen dat het waardeloos is, met je geschokte leraar die je smeekt voor je eigen bestwil om een schop te krijgen die geen ontsteking van de pezen veroorzaakt.

Dit is een van de beste tips met betrekking tot het padel-racket, dus koester het. Als u op zoek bent naar rackets voor beginners je kunt ze vinden op de link die ik je heb achtergelaten.

Vorm geven aan

padel zes rackets

Vorm is de tweede variabele waar iedereen met grote aandacht naar kijkt, misschien zelfs te veel in vergelijking met wat het echt verdient.

Begrijp ons niet verkeerd, deze variabele speelt een fundamentele rol bij het bepalen van het karakter van het racket, maar heel vaak is het de speler die niet weet wat hij wil.

dit omdat het is moeilijk om te zeggen dat een schop een diamant het is niet geschikt voor ons spel als we het nog nooit hebben geprobeerd, hetzelfde voor dat rotonde o.a druppel (bij de links de uitleg).

Hiervoor kunnen we generaliseren door te zeggen dat een rond padel-racket meer geschikt is voor een beginner omdat het vergevingsgezind is, maar dat betekent niet dat het is wat je nodig hebt.

Een doorgewinterde speler weet wat hij wil, maar hij wil misschien ook iets nieuws proberen, dus ook hier kunnen niet al te veel aannames worden gedaan.

Kies in principe wat je voelt en, als je het niet weet, is een traanschep (hier de beste) de tussenoplossing die zich aan alles aanpast.

padel racketgewicht

padel rackettips

De gewicht is een relevante factor omdat het peesontsteking kan veroorzaken als het racket te licht of te zwaar is, dit is een van die tips voor padel die niet kan worden genegeerd.

Een schep moet tussen de 350 en 390 gram zijn, anders moet het als ongeschikt en potentieel gevaarlijk voor de gezondheid van de speler worden beschouwd.

Afgezien daarvan is het goed om dit bereik van 40 gram niet te onderschatten, omdat ze echt het verschil kunnen maken in een lang en slopend spel.

Afgezien daarvan kunnen we niet weten wat je arm leuk vindt, dus je moet erachter komen door verschillende patronen te proberen en te proberen totdat je de jouwe vindt.

Er is geen magische formule, dit is een parameter die je moet voelen, dus ga het proberen!

Op deze link vind je de beste goedkope padel rackets!

Hier in plaats daarvan de beste teardrop padel-rackets!

Terwijl hier de beste padel-rackets in de aanbieding!

Nieuw of gebruikt? Welke kleur? En het merk?

padel rackettips

Al deze vragen zijn de "secundaire" vragen, die voor sommigen een prioriteit zouden kunnen zijn, maar puur technisch gezien hebben ze niet dezelfde waarde als de vorige.

Niettegenstaande dat een schop mag, indien gebruikt, niet ouder zijn dan een handvol jaren anders is het beter om het met rust te laten, al het andere is absoluut willekeurig.

Alle grote merken zijn uitstekend en de kloof tussen hen is vrijwel nihil, met prachtige kleuren en ontwerpen gebakken door elke fabrikant.

Wederom trekken we de richtlijnen door, maar jij zult degene moeten zijn die de uiteindelijke keuze maakt.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

conclusies


Nu ken je de belangrijkste tips voor het kiezen van een nieuw of gebruikt padel-racket.

We hopen dat we een aantal twijfels die in je hoofd rondzweven hebben kunnen wegnemen en je hebben geleid naar een bewuste aankoop die je jarenlang kan volhouden.

Op onze pagina's vindt u altijd koopgidsen en productrecensies over de wereld van padel, dus kom regelmatig terug en bezoek ons om geen nieuws te missen.