Omdat we steeds vaker verzoeken om advies over een fantoom vinden padel Nike-racket, lijkt het nodig om een kleine verduidelijking te geven.

Hoewel dit merk al enkele jaren in de wereld van padel zit met verschillende soorten schoenen en accessoires, produceert geen padel-racket!

We begrijpen heel goed dat het verwarrend kan zijn in een sector waar de belangrijkste sportmerken met elkaar concurreren, maar dit is niet op elk gebied.

Hoewel het waar is dat Adidas, Asics, Nike, Babolat, enzovoort, dagelijks padel-gerelateerde producten produceren, creëert niet iedereen ook een kabaal.

Bijvoorbeeld Asics is al een tijdje gestopt met het produceren van schoppen, gericht op andere niches waar het veel waarschijnlijker was om te slagen.

dit omdat Nike staat net als Asics niet bekend om uitrustingen zoals rackets, vooral voor schoenen, T-shirts of andere soorten generieke sportproducten.

Asics padel-schoenen zijn natuurlijk uitstekend, maar de rackets zijn producten waarop merken als Head of Wilson een geschiedenis hebben die hen een verschrikkelijk technisch en marketingvoordeel geeft.

Vandaag concurreren in een sector die zich heeft gevestigd op een paar grote namen is erg moeilijk, zelfs als je Nike heet

Het is dus waarschijnlijk dat ze liever bij producten zijn gebleven waarin ze veel meer grip op de consument hebben, naast absolute technische kennis.

Alternatieven voor Nike Padel-rackets


Aangezien je niet kunt komen opdagen om je volgende wedstrijd te spelen met een Nike padel-racket, Laten we nu eens kijken naar enkele levensvatbare alternatieve oplossingen.

Als u op zoek bent naar de beste padel-rackets voor beginners, deze link is voor jou.

Als je er een zoekt druppelvormige schep, ideaal voor de meeste gamers, we hebben het artikel voor je.

In ieder geval vindt u op deze link in plaats daarvan de beste padel-rackets van 2022!

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Terwijl als je wilt weten i criteria voor het kiezen van een padel-racket, dan is dit artikel iets voor jou.