Daar padel Kukima-racket het is degene die over het algemeen bij Decathlon te vinden is tegen vrij lage prijzen, helemaal in de stijl van deze sportgroothandel.

Wat echter interessant is om te begrijpen, is hoeveel deze mesjes eigenlijk de aandacht van de klant verdienen en, zo ja, welke modellen.

In dit artikel zullen we de technische aspecten van Kukima-rackets onderzoeken en proberen te begrijpen welke het waard zijn om te kopen.

Laten we samen kijken of het echt mogelijk is om 20 euro uit te geven om padel te spelen of dat we in plaats daarvan een iets hoger budget moeten toewijzen.

Goedkope padelrackets?


padel racketprijs

Wij bij Racchettiamo zijn grote fans van goedkope padel-rackets, maar ik denk niet dat we het op dezelfde manier begrijpen als de markt.

Altijd modellen die onder de prijsgrens van 60/70 euro liggen, raden we meestal niet aan, omdat ze vergelijkbaar zijn met speelgoed.

Maar als we een padel-racket van Kukima gaan halen... verandert er niets, aangezien het producten van slechte kwaliteit zijn.

Dit is niet beledigend bedoeld voor Kukima zelf, ze weten heel goed dat ze geen geavanceerde technologie in een product van 20 euro kunnen stoppen.

We zeggen dit als een waarschuwing voor klanten, die hopen een gouddeal mee naar huis te kunnen nemen, maar uiteindelijk eindigen met een schep van slechte kwaliteit.

Elk extreem goedkoop product is meestal net zo slecht. Het behoeft geen betoog dat u op deze manier zaken doet.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

 

Waarom goedkope schoppen vermijden?

aangepast padel-racket

Het kopen van padel-schoppen voor een paar centen is niet alleen een compromis op het niveau van het spel zelf, maar kan ook buitengewoon schadelijk blijken te zijn voor de gezondheid.

Probeer zo duidelijk mogelijk te zijn, padel rackets onder de 50 euro zijn structureel slecht, gemaakt van flexibele materialen en niet geschikt voor padel play.

Omdat alle beste rackets hebben de carbon frame en EVA-rubber binnen hen? De eerste die structurele stijfheid geeft, anders zal het mes vervormen tijdens de slagfase, waardoor de kracht van de bal afneemt.

De tweede omdat het fantastische eigenschappen heeft, het juiste gevoel herstelt en de elasticiteit van het oppervlak van het racket garandeert.

Wat zit er in een schep van 20 euro? Absoluut geen koolstof of professioneel rubber, maar enkele inefficiënte en niet erg duurzame vervangers.

Gaan spelen met deze tool betekent uiteindelijk veel meer energie besteden aan schoten, leren omgaan met een tool die totaal anders is dan degene die je in de toekomst zult gebruiken na het wisselen van racket.

Hieraan moet worden toegevoegd risico lopen bij epicondylitis, ook wel tenniselleboog genoemd, wat kan leiden tot het moeten ophangen van de schop.

Kortom, voor je fysieke welzijn en voor je techniek in padel, vermijd al te goedkope rackets, evenals de eersteklas Kukima-rackets.

Het enige geval waarin het zinvol kan zijn om op een zeer goedkope schop te wedden, is gewoon om de padel te proberen om te zien of het een sport is die bij je past.

In dit geval lijkt € 20 uitgeven in plaats van € 70 de meest logische keuze, maar ook hier willen we een kleine verduidelijking aanbrengen.

Beginnen met een slechte tool kan ervoor zorgen dat het spel onaangenaam aanvoelt als een kwaliteitsracket, waardoor je het verlangen heel snel verliest.

Hieraan moet worden toegevoegd dat een goede schop altijd kan worden doorverkocht, terwijl een die niets waard is, nauwelijks kopers zal vinden.

Als u op zoek bent naar de beste goedkope padel-rackets of de juiste prijs om voor een schop te betalen, kunt u onze artikelen lezen.

 

Beste Kukima Padel-rackets


Na deze rampzalige premissen willen we echter verduidelijken dat we sommige van de padel Kukima-rackets waarderen, omdat ze onze kwaliteitsnormen weerspiegelen.

Hieronder zetten we de beste die uw aandacht verdienen tijdens de aankoopfase.

 

Racket padel Kukima PR 560

padel kuikma-racket

Daar Pro 560 het is de eerste prijs die we in overweging willen nemen voor alle spelers die aan deze sport willen beginnen zonder veel uit te geven.

Het interieur is van EVA-rubber en bevat carbon onderdelen, met goede stijfheid in het veld en duurzaamheid in de loop van de tijd.

De vorm is a traan (hier de uitleg), met een tussenbalans die zich aanpast aan de stijl van alle spelers.

 

padel PR 990-racket

padel kuikma-racket

Het racket van padel Kukima topklasse, ook gebruikt door professionele speler Maxi Sanchez (of in ieder geval een versie met dezelfde kleurstelling).

Verkrijgbaar in verschillende formaten, sommige agressiever terwijl andere meer gericht zijn op controle, over het algemeen kunnen we onszelf omschrijven als meer dan tevreden met het technische niveau.

Natuurlijk is het niet te vergelijken met een Adidas Metalbone of andere eersteklas schoppen, maar de prijs probeert ons niet eens iets anders te laten geloven.

Een racket dat goed is voor beginners en ook voor halfgevorderde spelers die op zoek zijn naar de minimale kosten en de maximale opbrengst.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

conclusies


Als u geïnteresseerd bent in een padel Kukima-racket, dan zult u blij zijn te weten dat er een paar modellen zijn die uw aandacht verdienen.

Hoewel het een merk is dat momenteel niet de ambitie heeft om zich op het hogere segment van de markt te richten, weet het toch de klant tevreden te stellen.

We raden af om op de allereerste prijzen te springen, maar voor de beter presterende modellen is het terecht om de woorden van verdienste uit te geven die dit merk heeft verdiend.