Als je kind deze geweldige sport wil gaan spelen, dan heb je er een nodig padel kinderracket die geschikt is voor uw behoeften.

Dit betekent in feite een model dat lichter en veelzijdiger is dan een model voor volwassenen, misschien met een paar leuke vrolijke ontwerpen op het gezicht om het speelser te maken.

Om deze reden willen wij bij Racchettiamo u enkele van de kinderrackets aanbieden die op de markt verkrijgbaar zijn, zodat u degene krijgt die voor ons de beste oplossing is.

De keuzes zijn duidelijk beperkter dan voor een volwassene, dus je kunt geen lawine aan resultaten verwachten.

Verder deze modellen zijn goed tot 13/14 jaar of in ieder geval voor kinderen/tieners met een lichaam dat nog niet volgroeid is maar na deze drempel een grens wordt.

Hoofd Monster Kids 2022
Wilson Minions JR Padel GEZICHT,...
Adidas METALBONE Jeugd 3.1 2022
Sjabloon
Hoofd Monster Kids 2022
Wilson Minions JR Padel GEZICHT,...
Adidas METALBONE Jeugd 3.1 2022
Niveau
Baby
Baby
Baby
Hoofd Monster Kids 2022
Sjabloon
Hoofd Monster Kids 2022
Niveau
Baby
Wilson Minions JR Padel GEZICHT,...
Sjabloon
Wilson Minions JR Padel GEZICHT,...
Niveau
Baby
Adidas METALBONE Jeugd 3.1 2022
Sjabloon
Adidas METALBONE Jeugd 3.1 2022
Niveau
Baby

Junior Padelrackets


Dit zijn de beste padel-rackets voor de kleintjes, waarmee ze hun eerste stappen (en eerste slagen) in deze fantastische sport kunnen zetten.

HOOFD Monsterkinderen

Laten we beginnen vanaf een van de leukste en schattigste modellen van allemaal, evenals een van de laagste prijzen om een kwaliteitsproduct voor kinderen mee naar huis te nemen.

Dit racket is van Head, een merk dat geen introductie behoeft en regelmatig uitrusting van topkwaliteit voor iedereen uitbrengt.

Het lichte gewicht, de speelse look en de goed vervaardigde materialen maken het allemaal een meer dan geschikte keuze voor iedereen.

Per saldo is het natuurlijk nog steeds een eerste prijs, dus als uw kind begint met wedstrijden, heeft hij misschien iets geavanceerder nodig.

KORTING!
Hoofd Monster Kids 2022
 • Met zijn kleurrijke monsterontwerp is de lichtgewicht Monster Kids gemaakt voor...
 • Technologie: Innegra
 • Gewicht: 300 g

Als u op zoek bent naar de beste Head-rackets, je vindt ze hier.

 

Babolat Viper Junior

De miniatuurversie van de klassieke Viper, wat geen echte omzetting is met een paar centimeter minder, maar in alle opzichten een compromis.

Laten we duidelijk zijn, hoewel het geen topklasse padel-racket voor kinderen is, is het toch een absoluut uitstekende oplossing voor bijna elke situatie.

Het merk Babolat blijft echter synoniem voor garantie vanuit dit oogpunt, met een geschiedenis van tien jaar achter de rug en grote successen.

Uitstekend geschikt voor alle kinderen die aan het leren zijn, er ontbreekt nog iets als je de concurrentie benadert.

Babolat - Padelracket Viper...
 • Voor veelzijdige jonge spelers: licht en gemakkelijk te hanteren, de Viper Junior is een...
 • Comfortabele grip: dit model heeft een comfortabele beschermende handgreep voor een...
 • Testbestendige duurzaamheid: dit Viper Junior Babolat-racket heeft een stalen frame...

Als u op zoek bent naar de beste Babolat-rackets, lees ons artikel.

 

Dunlop vliegtuig ster

Laten we een beetje in prijs stijgen en ook hier vinden we Dunlop, een merk dat er altijd in slaagt overal naar toe te glippen om zijn marktniche te veroveren.

Zijn rackets hebben niet altijd een positieve indruk op ons gemaakt, omdat ze de verdienste hebben om te experimenteren, maar soms met resultaten die niet erg overtuigend zijn.

Dit is een vrij klassiek kinderproduct, wat betekent dat het prima is zonder uit te blinken in originaliteit of techniek.

Het gebruik van grafiet als materiaal voor de productie moet echter worden opgemerkt, een kostbaar element dat we alleen in de top van het assortiment voor volwassenen vinden.

KORTING!
Dunlop, Aero-Star Jr., Tennisracket...
 • Dunlop, Aero-Star Jnr, Padel Racket, Zwart/Rood, U, Unisex Kinderen

Zoek de beste Dunlop-rackets? Lees onze gids.

 

Hoofd Alpha Junior Sanyo

De Head Alpa Sanyo is een volwassen model dat zich weet te doen gelden in de prijsklasse die het vertegenwoordigt en de kinderversie is er zeker niet minder om.

We waren aangenaam verrast door de goedheid van dit product, dat een grote stap voorwaarts zet in vergelijking met de concurrentie en zichzelf op een niveau plaatst dat vergelijkbaar is met de markt voor volwassenen.

Ja, dit padel-racket voor kinderen het kan echt worden gebruikt door zowel beginners als door degenen die kunnen worden gedefinieerd als ervaren spelers.

De algemene kwaliteit is zodanig dat het geen compromis vormt ten opzichte van het volwassen segment.

KORTING!
Hoofd Alpha Junior Sanyo
 • Peddel van zacht schuim
 • Ingebouwde bescherming voor een langere levensduur
 • Meer kracht en minder trillingen

 

Wilson Minions JR Padel

De Wilson, van alle junior rackets die we op de markt hebben gezien, is dat wel zeker degene die een plaats in ons geheugen heeft weten te veroveren.

Uitgaande van de techniek, moeten we Wilson toejuichen voor het uitbrengen van een echt compleet product die vanuit elk gezichtspunt geldig is.

Zelfs de meest veeleisende spelers zullen in deze schop een perfecte bondgenoot kunnen vinden, dus we raden het aan met je ogen dicht.

Eindelijk een eervolle vermelding voor esthetiek minion gezicht van verschrikkelijke Ikke die niet anders kan dan lachen.

Wilson Minions JR Padel GEZICHT,...
 • Padel Blade Junior racket voor kinderen en tieners, Optimale transfer...
 • Lengte geschikt voor kinderen en tieners, Optimale stabiliteit en reactievermogen dankzij de...
 • Optimale combinatie van reactievermogen en gewicht om armvermoeidheid te verminderen

 

Adidas Padel Metalbone 3.1

De Metalbone voor volwassenen is een van de beste padel-rackets op de markt, om nog maar te zwijgen over de beste ooit (wat nogal subjectief is).

We konden er niet omheen om de kinderversie in deze ranglijst te plaatsen, die de concurrentie met een zekere marge verslaat.

Uiteraard heeft het voor veel jongeren geen zin om zo'n bedrag uit te geven voor een tool die veel te geavanceerd is, je kunt beter voor goedkopere modellen gaan.

Als we echter het beste willen voor het volwassen segment, is dit zeker ook een van de beste opties voor junioren.

Hiervoor laat ik je ook onze koopgids achter beste padel-rackets ooit, voor het geval je het nodig hebt.

conclusies


Welk padel-racket heb je voor je kind gekregen? Als ze hem heeft gekozen, zijn we er vrij zeker van dat ze Wilson of Head met de monsters heeft gekozen.

Maar als je een veeleisende speler bent, dan kan de charme van de Metalbone niet anders dan voelbaar zijn, wat hem naar een aankoop van onbetwistbaar niveau leidt.

Wat de keuze ook is, We wensen deze kleine grote belofte van padel om altijd nauwkeurige schoten en de juiste passie voor deze sport te vinden!