Je voelt je buitengewoon patriottisch en je wilt er een padel driekleurig racket om al je Italiaanse spirit op het veld uit te drukken? Dan kunnen wij u helpen.

Er zijn zelfs enkele modellen op de markt die bij u passen en hoewel de keuze niet altijd erg breed is, kunt u toch vinden wat u zoekt.

In dit artikel zullen we samen de beste padel-racketmodellen zien die de driekleur op een min of meer opvallende manier in hun afbeeldingen opnemen.

Ondanks het feit dat grafische voorrang wordt gegeven, zullen we er nog steeds voor zorgen dat we het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau behouden voor de bestede prijs! Laten we gaan!

Attack Carbon Padel Peddel...
PANINARO Padelracket Italië...
Sjabloon
Attack Carbon Padel Peddel...
PANINARO Padelracket Italië...
Niveau
Beginner / halfgevorderden
Gemiddeld/gevorderd
Attack Carbon Padel Peddel...
Sjabloon
Attack Carbon Padel Peddel...
Niveau
Beginner / halfgevorderden
PANINARO Padelracket Italië...
Sjabloon
PANINARO Padelracket Italië...
Niveau
Gemiddeld/gevorderd

Padelracket Italië


Dit zijn de beste rackets van padel met een vleugje Italië in hun grafische en technische eigenschappen, geschikt voor zelfs de meest veeleisende spelers.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

padel Attack Mare-racket

Laten we beginnen met CIP of de Italian Padel Company dat is een lokaal merk 100% die tot doel heeft te concurreren met de reuzen van de Spaanse en mondiale sector.

Het Attack Mare-racket is een instapmodel dat, hoewel het materialen van uitstekende kwaliteit heeft, zoals koolstof, we zouden het willen aanbevelen voor beginners of gevorderden die op zoek zijn naar een geldig product voor een goede prijs.

De driekleur is getekend in het gedeelte dat het handvat met de kop verbindt, waarbij de Italiaanse vlag duidelijk zichtbaar is en meteen duidelijk maakt waar hij vandaan komt.

Padelracket Attack Mare
 • Gewicht: van 360 tot 380 gram
 • Kern: EVA zacht rubber.
 • Vorm: rond

 

Aanval Rabbia carbon padel-racket

Houd je niet van blauw omdat je op zoek bent naar een padel-racket met de driekleur dat ook je bloeddorst op het veld uitstraalt?

Dan vind je in de Attack Rabbia het perfecte model voor je wedstrijden, met een kleurstelling die erg lijkt op de Attack Mare, maar dan in felrood.

De technische kenmerken van de twee modellen zijn exact identiek net als de vorm, dus het is slechts een extatische keuze welke je verkiest.

Attack Carbon Padel Peddel...
 • Gewicht: van 360 tot 380 gram
 • Kern: EVA zacht rubber, hard (meer controle)
 • Vorm: rond

 

Gold Skill padel carbonracket

We blijven altijd op de modellen van de Italian Padel Company en vinden de Gold Abilità die niet veel verschilt van de eerder geziene modellen.

De materialen zijn carbon door het hele racket en EVA Soft rubber aan de binnenkant, maar de vorm van dit model is druppelvormig (of in ieder geval meer ovaal) dan de vorige.

Wat de driekleur betreft, deze is aanwezig in de drie sterren op het gezicht en de afbeeldingen in het algemeen herinneren aan de glorie van het Romeinse rijk.

Peddelschep in carbon Gold...
 • Het vlak van de schop is gebouwd in 3K koolstofvezel, wat onze...
 • Coating/gezicht: koolstof
 • Frame/profiel: koolstof

 

Power Fire padelracket

Nog een racket en nog een van de Compagnia Italiana Padel, met een model dat altijd in dezelfde prijsklasse blijft als de anderen en verschillen biedt als het eenmaal is geprobeerd.

Het echte grote verschil zit in de gezichtstextuur, waarmee je een geweldig effect aan de paal kunt geven en nog meer tactiek kunt spelen dan het klassieke gladde racket.

Ook hier vinden we de Italiaanse vlag zowel in de steun tussen handvat en kop als in de kop zelf, met een padel-racket dat Italiaanse flair uit elke porie ademt.

Ook verkrijgbaar in de Power Lusso-kleurstelling, die geen technische verschillen heeft, maar alleen wat betreft de kleur.

Padelracket Power Fire
 • Gewicht: van 360 tot 380 gram
 • Kern: EVA zacht rubber.
 • Vorm: rond. Patroon: 3D

Padelschep in Power Lusso carbon
 • Gewicht: van 360 tot 380 gram
 • Kern: EVA zacht rubber.
 • Vorm: rond. 3D ontwerp

 

PANINARO Racket van Padel Italië

Met een naam die iedereen die een broodje ophaalt bij de straatverkopers zeker aan het lachen zal maken, is dit kabaal geen grap.

De kleurstelling is echt prachtig, perfect voor iedereen die op zoek is naar een model dat de kleuren van Italië in al hun glorie laat zien.

Technisch gezien heeft deze shovel echt niets te benijden aan de bekendere modellen, waardoor hij zelfs geschikt is voor de meest ervaren spelers.

 

FRECCE TRICOLORI Padelracket

Eindelijk konden we het niet niet plaatsen model dat de schoonheid van brengt Driekleurige pijlen in de wereld van padel met echt prachtige graphics.

Het heeft echt alles, zowel het blauw van het nationale team als de driekleur en een hoesje waarmee je in stijl uit de buurt van stof kunt blijven.

De technische kenmerken zijn van het hoogste niveau evenals de prijs, die voor niemand kortingen oplevert, maar het is de moeite waard gezien de schoonheid van het product.

Geen producten gevonden.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

 

conclusies


Het padel-racket met de Italiaanse vlag is zeker geen veelgebruikt model op de markt, maar het wordt gemakkelijk te vinden als je vertrouwt op lokale fabrikanten.

Tuurlijk, je hebt niet het wapen van een merk als Head of Babolat, maar dat maakt niet uit als je naar de technische specificaties kijkt..

Welk racket verkies jij? We zijn echt verliefd op Paninaro, deels vanwege zijn naam en deels vanwege de prachtige graphics die hij beoefent.

Maar zelfs de anderen konden ons, toen we ze zagen, iets meer emotie geven dan die in andere landen.