De Wilson Carbon Force Pro is zeker een padelracket dat zich losmaakt van het beginnersniveau om direct naar het tussensegment te wijzen van de markt, degene die prosument wordt genoemd.

De technische kenmerken zijn echt eersteklas, zozeer zelfs dat het een model is dat echt wordt aanbevolen voor alle padel-spelers.

In dit artikel zullen we samen naar de verschillende functies kijken en proberen te begrijpen of dit de juiste tool is voor jouw speelstijl en wat zijn de redenen waarom het de moeite waard is om te kopen.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

Als je er klaar voor bent, doe je gordel om en laten we samen in deze gedetailleerde Wilson-racketrecensie duiken, laten we gaan!

Carbon Force pro

 

Wilson Carbon Force Pro-recensie


Om de kenmerken ervan beter te dekken, gaan we in deze review naar onderzoek de materialen waaruit het bestaat, de vorm en het gedrag ervan in het veld.

Wilson - Carbon Force Pro,...
  • Carbon Force Pro, WRT968700 di Wilson.
  • Racchetta da paddle, unisex.
  • Unica, nero (nero e verde).

 

De materialen

Laten we maar meteen beginnen met te zeggen dat dit racket, hoewel het voor iedereen geschikt is, niet verward wil worden met een veelvoorkomend padel beginnersgereedschap.

Het uitstekende vakmanschap en de hoogwaardige materialen zorgen samen voor een in elk opzicht opmerkelijk product, maar die nog steeds toegankelijk is in prijs.

De structuur is gemaakt van carbon, wat de meeste rackets gemeen hebben, maar hier gaan we verder.

De vezels zijn met elkaar verweven om een grotere slagkracht en een werkelijk benijdenswaardige productduurzaamheid terug te geven.

Vervolgens werd een dunne transparante film over het hele oppervlak aangebracht om het te beschermen tegen elke vorm van beschadiging en slijtage.

Binnenin zit een FOAM-rubber met een hogere dichtheid, waardoor ze kan helpen met nauwkeurigheid en balcontrole.

 

Vorm geven aan

De Wilson Carbon Force Pro is echt een stuk gereedschap voor iedereen, zowel beginners als voor degenen die al enkele jaren op de padel kauwen en geen zonde van ervaring hebben.

Dit lijkt echter misschien niet samen te vallen met de aangenomen vorm, blijkbaar bedoeld voor beginners.

De waarheid is dat de vorm rotondeHoewel hij vaak wordt geassocieerd met het beginnerssegment, heeft hij veel meer te bieden dan eenvoudige bediening.

De echte waarde van dit type shovel zit 'm in de besturing, wat zich vertaalt in minder fouten voor beginners, maar transformeert in de mogelijkheid van ongelooflijk nauwkeurige opnamen voor de meer ervaren.

In de handen van een technische speler wordt zo'n racket dodelijk, zodat ze het veld onbetwist kunnen domineren.

 

Hoe het gaat op het veld

Laten we nu verder gaan met het sappigere deel van deze recensie, om te zien hoe deze Wilson Carbon Force Pro in actie presteert.

Laten we meteen beginnen door dat te zeggen we werden niet teleurgesteld door de beloften die een merk als dit niet kan nalaten met zich mee te dragen.

Shot management is echt formidabel in elke situatie, zo erg zelfs dat het mogelijk is om de bal zonder problemen met de gewenste kracht te richten.

Het is heel moeilijk om, als je het eenmaal onder de knie hebt, de zachte aanraking die je je in gedachten had voorgesteld te overdrijven of te missen.

Op den duur ontstaat er een soort symbiose tussen speler en werktuig die echt moeilijk te doorbreken is, zelfs in de langste en zwaarste wedstrijden.

De enige tekortkomingen die te melden zijn, zijn incidenteel gebreken constructief gerapporteerd door sommige gebruikers die vervelend zijn maar de tool niet in gevaar brengen.

Natuurlijk hadden we van Wilson meer aandacht voor detail verwacht, maar de goedheid van dit racket staat nog steeds buiten kijf.

Als u van het merk Wilson houdt, vindt u op deze link de beste modellen beschikbaar op de markt.

Wilson - Carbon Force Pro,...
  • Carbon Force Pro, WRT968700 di Wilson.
  • Racchetta da paddle, unisex.
  • Unica, nero (nero e verde).

Als je de vergelijking tussen de Wilson Bela Pro en Elite, vind het hier.

 

conclusies


De Wilson Carbon Force Pro is zeker een racket dat we elke speler willen aanbevelen en liefhebber van padel, zonder uitsluitingen.

Zeker voor een beginner is de prijs misschien een beetje hoog, maar het is volledig gerechtvaardigd door een tool die nog jaren zal worden gebruikt.

Ik hoop dat ik je heb geholpen bij het kiezen van je volgende schop of, in ieder geval, wat twijfels uit je hoofd heb weggenomen.

Deel het artikel met je vrienden en laat ze kennismaken met de goedheid van het merk Wilson.