Daar padel Artengo-racket het is een product dat meestal bij Decatlon te vinden is tegen zeer lage prijzen en dat zeer betaalbaar blijkt te zijn.

Als u de hele catalogus doorloopt, is het zelfs niet mogelijk om een enkel model te vinden dat de honderd euro overschrijdt of benadert.

Om deze reden kunnen we het merk gerust definiëren als een allereerste prijs die absolute beginners een goedkope tool wil bieden.

Maar de vraag die we vandaag willen beantwoorden, is of dit Artengo-racket wel of niet door een speler kan worden gekocht. Laten we het uitzoeken.

padel rackets aanbieding

Is de Artengo Padelschop goed?


Laten we meteen beginnen met te zeggen dat wij bij Racchettiamo over het algemeen, we raden geen padel-rackets aan die te goedkoop zijn om verschillende redenen.

De eerste wordt zeker gedicteerd door de twijfelachtige kwaliteit van de materialen, die niet alleen problemen van structurele, maar ook van technische aard veroorzaakt.

Een racket van $ 20 kan geen koolstofvezel zijn, standaardmateriaal voor buisconstructie, zou te duur zijn.

Hoogstwaarschijnlijk zullen goden worden gebruikt surrogaatmaterialen van zeer slechte kwaliteit, die het racket niet de stijfheid kunnen geven die het nodig heeft.

Als we verder gaan naar het gezicht, moeten we zelfs hier wat zachte plasticaccia gebruiken, die nooit een acceptabele baloutput zal opleveren.

Het interne deel dat normaal gesproken van rubber zou moeten zijn, ook hier worden offers gebracht en gaan we over op andere oplossingen van twijfelachtige kwaliteit.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Wat betekent dit in termen van spel?

padel damesracket

De vraag die een beginnende speler stelt is "wat deze verschillen inhouden?En of hij deze verschillen in zijn racket in de hand zal kunnen voelen.

In principe niet ... Tenminste voor de eerste 10 of 15 schoten, maar daarna begint een absoluut duidelijke en onoverbrugbare technische kloof te voelen.

Trillingen, laag vermogen, slechte stijfheid, overmatige lichtheid van het racket van padel (Artengo of een ander), dit zijn allemaal problemen die zich zeer snel zullen voordoen.

Dit is niet alleen in de responsfase, maar ook als je na de wedstrijd thuiskomt en elkaar de schuld geeft pijnen van verschillende soorten op de arm.

Blijkbaar kan men denken dat ze te wijten zijn aan een slechte techniek en onjuiste armbewegingen, wat in sommige gevallen waar is.

Maar hieraan moeten we het feit toevoegen dat we ons bevinden met een schop die veroorzaakt waarschijnlijk ontstekingen in zenuwen en pezen.

Dit type probleem wordt genoemd epicondylitis, ook wel tenniselleboog genoemd, die ongeacht het racket kan komen, maar zeker geen kostbare bondgenoot vindt in een schop van 20 euro.

Om deze reden raden wij categorisch af om dit soort gereedschappen voor middelzwaar of intensief gebruik te kopen.

Als je gaat voor de match één keer per maand zonder technische claims of als je padel wilt proberen zonder geld uit te geven voor een tool waarvan je niet zeker weet of je hem gaat gebruiken, dan is dat prima.

Voor al het andere is het beter om naar modellen te gaan die we low-end noemen, dat wil zeggen die van 60/70 euro tot honderd.

De kloof is vrij groot, maar het is beter om een keer meer geld uit te geven dan 10 nutteloze aankopen te doen die opgeteld twee keer zoveel kosten als een slecht product.

Beste beginnersrackets, ontdek de modellen om aan de slag te gaan!

De beste Artengo padelrackets


Met dit artikel willen we Artengo, die een aantal goede padel-rackets in voorraad heeft, absoluut niet in diskrediet brengen, integendeel!

Dat weten ze heel goed een schop van € 20 is geen product gemaakt voor intensieve padel en ze proberen de klant absoluut niet te laten geloven.

De klant zelf moet wijs genoeg zijn om te begrijpen dat zo'n prijs geen gulzige deal kan zijn, maar het is het resultaat van zeer grote compromissen.

Dus hieronder gaan we het hebben over de Artego-rackets die we leuk vinden en die we willen aanbevelen in overeenstemming met onze tarieven voor de low-end markt.

810 Opfeel

padel artengo-racket

Een goed racket om te beginnen, wat we bedoelen als het minimumloon qua kwaliteit, maar de prijs is echt geweldig.

Met een handvol kleingeld kun je een model mee naar huis nemen dat meer dan genoeg is voor de leerfase, met een tijdsbestek van zes maanden tot een jaar.

Hieraan worden dan ook de versie toegevoegd die gewijd is aan macht en die aan controle, die een identiek cijfer hebben en slechts in sommige details veranderen.

950P Opfeel

padel artengo-racket

Nog steeds op hetzelfde niveau als de vorige, deze wel meer focussen op macht dan op controle, wat sommigen misschien niet leuk vinden.

In werkelijkheid is het verschil niet zo groot, dus we hebben geen zin om het als een niche te definiëren.

820 Opfeel Balans

padel artengo-racket

Een racket waarvan we denken dat we het kunnen definiëren als van een goed kwaliteitsniveau, dat het verdient het zelfs voor een langere periode in aanmerking te worden genomen.

Zeer evenwichtig in zijn eigenschappen en gedrag op het veld (niet voor niets heet het Balance) heeft alles wat je nodig hebt voor een briljant spel.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

conclusies


Nu weet je wat de redenen zijn die je er wel of niet toe aanzetten er een te kopen Artengo padel-racket, dus je hebt geen excuses meer.

We willen nogmaals de uitnodiging hernieuwen om niet alleen met de portemonnee te denken, want dat heeft eigenlijk geen zin.

Een aankoop die vandaag met een beperkt budget wordt gedaan, kan ertoe leiden dat u in korte tijd moe wordt of letterlijk een hekel krijgt aan de padel, dus u kunt maar beter wat meer investeren.