In de padel-positie in het veld het is een absoluut fundamentele factor om te winnen, misschien wel de belangrijkste van allemaal.

Natuurlijk kun je met deze techniek fantastische schoten tot leven wekken die de tegenstander in moeilijkheden brengen, maar als je altijd uit positie bent, zullen er meer punten worden gescoord dan er worden gemaakt.

Door een goede positionering kun je ook fysieke energie besparen, zodat je deze kunt bewaren voor een toekomstig moment in het spel.

Als je alles wilt weten over de positie die je in het veld in padel moet houden, wacht dan niet langer en ontdek deze techniek.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

Padel Beat-positie


padel-service

Laten we beginnen met te praten over de fase van grap, waar er heel weinig te zeggen is voor de klopper (het moet voorbij de lijn van de eerste rechthoek zijn), maar je kunt nog een paar woorden besteden aan de andere spelers op het veld.

De partner van degene die slaat, bijvoorbeeld, hij zal ongeveer in het midden van het veld moeten blijven, zodat je na een goede service een korte trap kunt aanvallen.

Dit punt goed vasthouden verplicht of in ieder geval de noodzaak voor de tegenstander om hoog of diagonaal te reageren, wat niet altijd gemakkelijk is om te doen.

Degenen die op de grap reageren, vinden daarentegen zichzelf naar de achterkant van het veld, in de laatste rechthoek voor de achterruit.

Dit komt omdat de stop zeker eerst dat gedeelte naast het net moet raken en vervolgens naar de zij- of achterruit moet gaan.

Waar het precies geen universeel antwoord is, hangt allemaal af van de slagstijl van de tegenstander, dus pas indien nodig aan.

Ten slotte moet de teamgenoot die tegen de service is, blijven in dezelfde positie als de partner van de speler (min of meer) om het veld te sluiten en het gemakkelijke spel te voorkomen.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Positie Padelspel


padel

Tijdens het spel is het echter een heel ander verhaal, omdat het moeilijker is om een positie vast te houden met de dynamiek van de wedstrijd.

Over het algemeen zijn er echter nog steeds enkele regels of adviezen die u moet volgen om te voorkomen dat u bij elk schot voor de gek wordt gehouden.

Allereerst, de twee teamgenoten moeten synchroon lopen in hun bewegingen, spelen met dezelfde bedoeling.

Als je het net aanvalt, doe je dat in tweeën. Als je een lange bal of de tegenstander aan het net moet verdedigen, gebeurt dit in twee (op enkele uitzonderingen na).

Blijf één aan de onderkant en één aan netto-, beide dezelfde bal aanvallen, ongecoördineerd bewegen, is de eerste oorzaak van een nederlaag.

Volgens, er zijn geen absolute posities in padel, maar u moet eraan denken om ongeveer het midden (horizontaal) van uw gebied aan te houden.

Te ver naar rechts of te ver naar links bewegen, misschien na het reageren op een klap vergeten terug te keren in positie, opent het veld voor de tegenstander.

Als je een beginner bent, is het moeilijk om te vangen de gewoonte om te slaan en terug te keren op de juiste plaats voor die situatie, in plaats van te stoppen om naar de wedstrijd te kijken.

Padel-tactieken


wedstrijd padel

De tactiek in padel wordt beslist tussen teamgenoten, maar uiteindelijk zal iedereen vroeg of laat alles moeten doen.

Wat we samen kunnen beslissen, is of erg agressief zijn, dus zoveel mogelijk naar het net gaan, in plaats van naar de bodem te blijven.

Laten we duidelijk zijn, in padel is het niet eens een optie om naar het net te gaan (we zitten niet in tennis), hier is het praktisch verplicht op hoog niveau.

Als je echter een beginner bent, misschien met een tennisverleden, is de verleiding groot om plant je voeten in de onderste rechthoek er kan zijn.

Wat de tactiek of positie in veld om aan te nemen dat het belangrijkste is om een goede chemie te hebben met je padel-partner.

Als je goed bent in lobs maken maar je partner kan niet net spelen, dus het is geen goede strategie om te gebruiken.

Een ander ding is de voorkeur voor forehand en backhand, waarbij een sterke rechtsbackhandspeler de linkerpositie van het veld zal moeten innemen.

Als een van de twee nog beter linkshandig is. Het belangrijkste is om duidelijk te spreken over voorkeuren, sterke en zwakke punten, in een poging het vierkant te vinden.

Natuurlijk komen de knopen eenmaal in het spel tot een hoogtepunt, maar er kunnen al veel punten zijn weggegeven.

Hoe tegenstanders in de Padel in moeilijkheden brengen?


padel-veldafdekkingen

Er is duidelijk geen absoluut antwoord op deze vraag, omdat elke tegenstander anders is met zijn eigen sterke en zwakke punten.

In het algemeen echter, speel de bal in de hoeken of stuiter hem tegen het metalen deel van het net (na het veld te hebben aangeraakt), behaagt het degenen die tegen zijn niet.

Een heel belangrijk schot dat u echter moet weten, is de lob, waarmee je het spel kunt vertragen en je kunt verdedigen tegen netaanvallen.

Als je niet weet hoe je een lob Als je het goed doet, zul je altijd ten prooi vallen aan het agressieve spel van je rivaal, dus bestudeer het!

Om te weten hoe u succesvol kunt zijn in padel, kunt u onze gids over techniek.

conclusies


Dit zijn alle tips met betrekking tot padel, de positie op het veld en de tactieken die we onze lezers kunnen geven.

Dit is niet altijd hetzelfde en individualistische spel, maar het verandert en verandert al naar gelang de tegenstanders en je partner.

Het bestuderen van deze factoren kan u tot succes leiden, terwijl het altijd vasthouden aan een stevige lijn de eerste stap naar mislukking is.