Wil je alles weten over padel banen gedekt? Daarom zijn we hier, dus we zullen proberen je alle informatie te geven die je maar wilt.

We zullen zien hoeveel het kost om het te maken, hoeveel het handig is, enkele bedrijven die ermee omgaan en andere nuttige details voor elke situatie.

Aan het einde van het lezen weet u of dit type oplossing geschikt voor u kan zijn, met voor- en nadelen op het bord.

Laten we niet langer wachten, er zijn vragen die een antwoord verdienen, dus laten we ons in de strijd storten en elk aspect ervan bekijken.

Wat kost een overdekte padelbaan?


bandsja padel

Laten we meteen beginnen met het belangrijkste aspect, namelijk de kosten en vanaf hoe een padel-veld te dekken.

Uiteraard kunnen we niet de tarieven kennen van elk bedrijf dat zich in Italië bevindt, dus geven we u indicatieve cijfers.

Afgezien hiervan moeten we ook een nogal belangrijk onderscheid maken, namelijk dat tussen het aanbrengen van een hoes of het helemaal opnieuw bouwen van het apparaat.

Zoals je gemakkelijk kunt raden, kost het bedekken van een veld met padel veel minder dan het helemaal opnieuw bouwen van een veld.

In puur praktische termen gesproken, de goedkoopste oplossing is om er een toe te passen ijzeren deksel naar het veld.

Dit kan meestal worden verkregen voor een prijs tussen de 15 en 20.000 euro, afhankelijk van behandelingen en fabrikant.

Een stukje omhoog gaan vinden we de aluminium deksel, die iets meer kost, maar beter bestand is tegen corrosie en veel lichter is.

Hier dwalen we tussen de 20 en 25.000 euro, altijd variabel afhankelijk van factoren die min of meer verband houden met het individuele geval.

Tussen deze opties zit de druk deksel, of de klassieke opblaasbare bal die je vaak tegenkomt.

Deze oplossing heeft een prijs die rond is ongeveer 20.000 euro, dus helemaal niet goedkoper dan de metalen maar wel met een beduidend lagere weerstand.

Tot slot is er de duurste oplossing van allemaal, namelijk de mobiele luifeldie naar behoefte kan worden geopend en gesloten.

In dit geval we kunnen over de 30.000 of zelfs 40.000 euro gaan, het hangt van te veel factoren af om een nauwkeuriger bereik te geven dan dit.

Kortom, het afdekken van een padel-veld kost geld, maar er zijn onmiskenbare economische opbrengsten die snel duidelijk zullen worden.

We hebben het eigenlijk over in staat zijn om het veld te exploiteren, zelfs tijdens de winter of bijzonder regenachtige periodes.

Tijdens de lente of de herfst kan de regen bijvoorbeeld ook 3 of 4 dagen per week optreden, wat een aanzienlijk verlies zou betekenen.

Kortom, evalueer de kosten zorgvuldig voordat u begint om uw vakgebied te bestrijken, maar naar alle waarschijnlijkheid zult u beseffen dat het beter voor u is.

Enkele bedrijven in Italië die zich bezighouden met de dekking van padel-velden zijn:

Als je meer wilt weten over hoe maak je een padel-veld, Aan maatregelen oi kosten, kunt u onze artikelen lezen.