De overgrip voor een padel-racket is iets dat je vroeg of laat moet aantrekken, willens en wetens.

Dit komt omdat op de lange termijn de oude slijt in de greep van onze handen, zijn effectiviteit verliest en vervolgens glad wordt.

In dit artikel zullen we samen kijken hoe de overgrip op de rackets te plaatsen om ze weer zo mooi en functioneel te maken als toen je ze kocht en een aantal goede producten om te gebruiken.

Als je een goede zoekt technische kleding van padel, dan vind je in dit andere artikel alles wat je nodig hebt.

Wilson Profiel, Overgrip, 3 Stuks ...
HEAD Xtremesoft, Tennisaccessoires ...
Babolat versus originele X3, accessoire ...
Sjabloon
Wilson Profiel, Overgrip, 3 Stuks ...
HEAD Xtremesoft, Tennisaccessoires ...
Babolat versus originele X3, accessoire ...
Merk
Wilson
Hoofd
Babolat
Hoeveel
3
3
3
Wilson Profiel, Overgrip, 3 Stuks ...
Sjabloon
Wilson Profiel, Overgrip, 3 Stuks ...
Merk
Wilson
Hoeveel
3
HEAD Xtremesoft, Tennisaccessoires ...
Sjabloon
HEAD Xtremesoft, Tennisaccessoires ...
Merk
Hoofd
Hoeveel
3
Babolat versus originele X3, accessoire ...
Sjabloon
Babolat versus originele X3, accessoire ...
Merk
Babolat
Hoeveel
3

 

Beste padel-overgrips


Hier is een selectie gemaakt door het Racchettiamo-team voor de beste overgrips die geschikt zijn voor alle padel-rackets.

Wilson Profiel, padel Overgrip

Dit model heeft een zeer betaalbare prijs voor de kwaliteit die het biedt, naast het feit dat er 3 vervangende handvatten in het pakket zitten.

Dit specifieke model is toegewijd aan het bieden van maximaal comfort als je het racket eenmaal in je hand hebt, geeft dat een heel prettig gevoel.

Verkrijgbaar in wit, zwart en rood, het voegt een vleugje stijl en dynamiek toe aan het racket en springt in het oog.

Als je van dit merk houdt en geïnteresseerd bent in zijn producten, vind je in dit artikel de beste Wilson-rackets op de markt.

Wilson Profiel, Overgrip, 3 Stuks ...
 • Zachte overgrip, Ideaal voor elk racket, Voor elk type speler
 • Antislip overgrip voor een comfortabele racketgrip
 • Kleine motieven langs de hele overgrip voor extra grip

HOOFD Xtremesoft

Min of meer in dezelfde prijsklasse als de Wilson vinden we ook de Head overgrip, die in alle opzichten een zeer vergelijkbare oplossing biedt.

De het materiaal waaruit dit product bestaat, is echter ontworpen om altijd maximale grip te hebben, in feite is het super plakkerig en glijdt het bijna nooit uit.

Hier is het kleurengamma veel breder en wordt het verrijkt met opties zoals geel, grijs en blauw, waardoor er betere aanpassingsmogelijkheden overblijven.

Als je van de producten van Head houdt, in zijn lijn van rackets in grafeen je vindt zeker iets voor jou!

HEAD Xtremesoft, Tennisaccessoires ...
 • Voegt meer plakkerigheid en absorptie toe aan het handvat
 • Super kleverig elastomeer materiaal
 • Extra grote perforaties

Overgrip padel perforato

Met dit "gezinsformaat" pakket maakt u ook kans op een goede voorraad voor de toekomst want weet je, er zijn nooit genoeg overgrips.

Als je het leuk vindt om heel vaak van racket te wisselen en je meestal veel inspannende games speelt, dan is dit zeker de oplossing voor jou.

Hun geperforeerde stijl zorgt voor een betere grip en voorkomt dat zweet zich te veel ophoopt, het verbeteren van de gebruikerservaring.

Ten slotte moet worden toegevoegd dat het pakket wordt geleverd met alle kleuren erin, wat een regenboog aan mogelijkheden biedt aan degenen die het kopen.

Geperforeerde overgrip voor tennisrackets ...
 • Overgrips voor paddletennis- en badmintonrackets. Pak van 12 handgrepen ...
 • Handvat voor padel-, tennis- en badmintonrackets: het accessoire ...
 • Overgrip voor vochtabsorptie: helpt de handen droog te houden ...

Bullpadel Veelkleurige gladde overgrip

Altijd vasthouden aan meerdere pakketten, we vinden deze kans die op tafel komt Bullpadel met zijn 24 grippakket.

Er zijn er zeker veel, maar in sommige gevallen kan het erg handig zijn om deze optie te verkiezen boven vele andere.

Als padel een reguliere sport is die naar verwachting lang zal worden beoefend of als er meer mensen in de familie zijn die het beoefenen, dan is de prijs-kwaliteitverhouding van dit product echt onverslaanbaar..

Bullpadel en zijn rackets ze worden dagelijks door miljoenen sporters gebruikt omdat ze synoniem staan voor onbetwiste kwaliteit.

Bullpadel Contenitore 50 OVERGRIP...
 • Pacchetto economico: contiene 50 overgrip, ideale per i giocatori che cercano...
 • Varie colorazioni: include overgrip in colori come arancione, blu e giallo, adatti a...
 • Qualità durevole: materiali selezionati per resistere all'uso continuo e mantenere...

Babolat versus origineel

Om de cirkel te sluiten, gaan we terug naar kleinere formaten, maar gaan we over naar een merk dat eigenlijk niet veel introductie nodig heeft.

Deze Babolat overgrips zijn echt heel fijn en zorgen ervoor dat je je hand bijna droog houdt, zelfs in de langste en moeilijkste padel-sessies.

Je kunt ze kopen in blauw, geel, zwart, roze en wit, wat alleen degenen kan behagen die graag een vleugje kleur aan hun racket geven.

Babolat, met zijn rackets en uitrusting, zowel in padel als in tennis doet niets anders dan grote successen boeken, zowel op technisch als commercieel vlak.

Als alternatief kunt u ook een kijkje nemen naar de hesacore voor het padel-racket.

Hoe de Padel Overgrip aan te doen


Als de overgrip eenmaal is aangeschaft, is het ook noodzakelijk om te weten hoe je deze op het racket monteert, anders zou het in het pakket vrij nutteloos zijn.

De waarheid is dat deze handeling echt heel eenvoudig is als je eenmaal leert hoe je het moet doen, alles wat je nodig hebt is een snufje oefening en behendigheid.

Om te beginnen is het noodzakelijk verwijder de nieuwe greep uit de verpakking en zorg ervoor dat u het lint waarmee het ingepakt is niet kwijtraakt of beschadigt.

Zodra het te plaatsen onderdeel is verwijderd, is het tijd om rol het uit en pak een van de twee uiteinden naar uw keuze, wat geen verschil maakt,

Dit is gedaan plaats het vanaf de onderkant, in een poging de eerste ronde te evenaren zodat deze niet uit de onderkant van het racket steekt.

padel

Na de eerste wikkeling bevinden we ons op knijp het beginpunt van het lint onder de tweede en vanaf nu hoeven we niets anders te doen dan doorgaan met inpakken en proberen een constante afstand tussen de ringen te behouden.

Let op, elke lus van het lint zal ongeveer de helft van de vorige ronde moeten knijpen om voldoende tape tot aan de bovenrand te kunnen hebben zonder over te lopen.

Als het eenmaal bovenaan is ingepakt, is het nodig neem die band die hem gesloten hield in de verpakking waarop het merk is geschreven en gebruik hem om de grip te stoppen.

Deze kleine band is niets meer dan een lijm die speciaal is ontworpen voor bevestiging.

Zodra deze op zijn plaats zit, ben je klaar met het monteren van je gloednieuwe overgrip.

 

conclusies


Nu weet je wat de beste overgrips voor je padel-racket, Ik hoop dat je dankzij onze aanbevelingen hebt gevonden wat je zocht.

Het aanbrengen van de nieuwe overgrip is echt kinderspel als je een handleiding hebt die de stappen uitlegt en een minimum aan handigheid.

Hier op Racchettiamo vind je altijd alles wat je zoekt in de wereld van padel en andere racketsporten, dus volg ons en blijf op de hoogte van al het nieuws.

Deel het artikel ook in je padel-groep, ik weet zeker dat er veel mensen zijn die op zoek zijn naar een gloednieuwe overgrip!