Je hebt er een nodig padel-netwerk mee te nemen of op je nieuwe thuis padel baan te zetten? Dan moeten we er absoluut een vinden.

Zelfs als het niet bepaald de klassieke gadgets zijn die online of persoonlijk kunnen worden gekocht, is het in werkelijkheid niet moeilijk te vinden.

Het enige dat nodig is, is een snelle zoekopdracht om een handvol handige sjablonen te vinden, dus wanhoop niet van tevoren.

In dit artikel zullen we enkele padel-netwerkmodellen zien die je kunt gebruiken om zonder enig probleem te spelen, dus laten we niet langer wachten.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

padel-netwerk

Padel-netwerk


Dit zijn de meest interessante en optimaal geprijsde modellen die we voor u hebben kunnen vinden.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

SONGMICS draagbaar netwerk

Laten we beginnen met een model dat niet beweert professioneel te zijn, maar dat draagbaarheid tot zijn belangrijkste troef maakt.

Het kost relatief weinig en kan overal geplaatst worden dankzij de faciliteiten die bij de prijs zijn inbegrepen, zodat je padel kunt spelen waar je maar wilt.

Natuurlijk heb je niet het onderste glas om de zijkanten mee te maken, maar het is nog steeds een uitstekend tijdverdrijf zonder de pretentie van professionaliteit.

SONGMICS Draagbaar badmintonnet...
596 beoordelingen
SONGMICS Draagbaar badmintonnet...
  • EINDELOOS PLEZIER: Heb plezier nodig met dit netwerk...
  • DE HOOGTEOPTIES ZIJN VAN JOU: Hoe verandert het van vorm? De sleutel is de 3 hoogtes 107 cm,...
  • SNEL TE INSTALLEREN: Een flexibel koord verbindt alle onderdelen, dus ook een...

Aoneky tennisset

Ja, we weten het, deze kit zegt tennis zo groot als een huis, maar zelfs hier hebben we geen product dat gericht is op professionaliteit.

Het is een opvouwbare gadget waarmee je overal kunt spelen, dus het maakt niet uit of het padel of tennis is als het veld handgemaakt is.

Vergeleken met de vorige heeft hij dat extra beetje kwaliteit dat nooit pijn doet, hoewel het eerste model ook geldig was.

Netwerk van Padel Premium

Eindelijk zijn we hier bij een echt gereglementeerd padel-net voor officiële velden, gemaakt op een professionele manier en ook bruikbaar voor professionele doeleinden.

Gemaakt volgens de officiële regels, dit is de keuze die je moet maken als je het net op een echt padel-veld moet plaatsen.

De materialen zijn uitstekend en hij gaat letterlijk een leven lang mee, dus koop hem snel en je zult tevreden zijn.

KORTING!
Netwerk van Padel Premium. PP Zonder...
  • Netwerk van padel. Afmetingen: 10,00 x 0,90 m (L x H). Volgens de officiële regels van de...
  • Gemaakt van knoopvrij polypropyleen. Zwarte kleur Diameter 3 mm Ø Mesh 43 x...
  • Genaaid met witte polyester tape met zijverstevigingen aan de bovenkant....

Hoogte padelnet


padel vrouwelijk

We hebben enkele padel-netwerkmodellen gezien, maar hoe hoog moet het zijn om als regelgevend te worden beschouwd?

Welnu, de wettelijke hoogte van een padel-netwerk is 0,88 cm in het midden en 0,92 aan de uiteinden, met ik palen die niet verder mag gaan 1.05 meter.

De plakband (d.w.z. de witte band) moet een dikte hebben tussen i 5 en 6,3cmanders is het niet gereguleerd.

Daar breedte moet 10 meter zijn, d.w.z. hetzelfde als het padel-veld (maar dit lijkt bijna vanzelfsprekend om te zeggen),

conclusies


 Zoals we hebben gezien, zijn er niet veel padel-netwerken, maar de netwerken die er zijn, zijn ruim voldoende om aan elke behoefte te voldoen.

Uiteraard hangt de juiste keuze uitsluitend af van uw behoeften, of deze nu professioneel zijn of puur voor uw vrije tijd.

Elk van de modellen op deze lijst krijgt de klus op bewonderenswaardige wijze geklaard en is redelijk geprijsd, dus ga waar de benodigdheden je brengen!