padel is een opwindende nieuwe sport die razendsnel aanslaat in Italië, maar hoe werkt een wedstrijd padel?

Een meer dan legitieme vraag gezien het feit dat er, omdat het nog relatief onbekend is, enige verwarring bestaat rond deze sport.

Om deze reden komt het Racchettiamo-team u te hulp, waardoor u enkele twijfels hierover opheldert.

Elk klein aspect dat u moet weten, vindt u uitgelegd in de volgende regels, dus laten we een duik nemen in de ontdekking van deze wereld.

Wat is het verschil tussen Paddle en Padel?


wedstrijd padel

Een van de belangrijkste punten waarover we vaak verward horen, is de term peddels, onjuist gebruikt voor padel of op andere min of meer foutieve manieren.

De peddel is de voorloper van de padel, een sport die de deur opende naar de versie die we nu kennen, maar die in de loop van de tijd is verdwenen.

De originele padel werd gespeeld op een veld van half zo groot als de tennisbal, met de slagbomen aan het einde van het veld vergelijkbaar met die van de huidige padel.

Later werden de regels gewijzigd, met een breder veld en andere aanpassingen die een dynamischer en tennisachtiger spel mogelijk maakten.

Daarom wat verandert er tussen paddle en padel? Het feit dat in padel de barrières niet konden worden gebruikt om de bal te stuiteren, terwijl ze dat in padel wel konden.

De moderne padel werd een paar jaar later geboren, toen Enrique Croquera probeerde een padelbaan te creëren, maar vanwege de beperkte ruimte kreeg hij te maken met huismuren die het gebied afbakenden.

Om deze reden stelde hij vast dat, om bij hem thuis padel te spelen, rebounds van de achtermuren geteld als een veld.

Van daaruit werd de padel geboren, met dezelfde filosofie die nog steeds aanwezig is.

Als laatste opmerking willen we u daaraan herinneren er is ook paddle-surfen, een watersport die niets te maken heeft met paddle-tennis of padel.

Als u op zoek bent naar van padel-kleding of de beste padel-schoenen voor alle spelers,u kunt onze handleidingen lezen.

Hoe werkt het padelspel?


wat is de padel

Op dit punt is het tijd om te gaan kijken hoe een spel van padel te spelen, met al zijn vreemde maar simpele regels.

Welnu, zoals eerder vermeld, kunnen backstops worden gebruikt om de bal te stuiteren en terug te slaan.

De score is de klassieke tennisscore, d.w.z. 15-30-40 en een punt, met de voordelen in het geval van een gelijkspel 40-40.

Dat gezegd hebbende, er zijn tal van andere dingen die u moet weten, maar sindsdien we hebben er al een gedetailleerd artikel over geschreven, ik laat je onze gids achter hoe speel je padel.

Hoe lang duurt het om Padel goed te spelen?


padel-accessoires

Een vraag van 100.000 miljoen dollar waar simpelweg geen eenduidig antwoord op is.

Het hangt allemaal af van de vaardigheid van de speler om te leren en aan te passen, zijn er geen snelkoppelingen.

Uiteraard hebben degenen die een verleden hebben als tennisser (of uit andere soortgelijke racketsporten) zeker minder moeite om zich aan te passen.

Dan zijn er natuurtalenten, mensen die elk geheim weten te doorgronden en in korte tijd heel goed kunnen spelen.

Anderen daarentegen hebben meer tijd nodig, maar uiteindelijk slaagt iedereen erin om een optimaal niveau te bereiken.

Om u echter een bevredigend antwoord te geven, bij een gemiddelde inzet (1/2 les per week) duurt het 4 tot 8 maanden om de beginnersfase te halen.

Als je op zoek bent naar het beste padel-rackets voor beginners, Ik laat u ons artikel.

Waar kun je Padel-wedstrijden zien?


lucht

padel spelen is geweldig, maar af en toe kijken naar padel-wedstrijden van de kampioenen kan ook interessant zijn.

Nou, dat moet je weten, de Wereld Padel Tour en vele andere padelistic-toernooien worden daadwerkelijk uitgezonden op gratis en betaalde kanalen.

De beste toernooien worden uitgezonden Lucht, kanaal 204, 205 en 206 (die van tennis en generiek om duidelijk te zijn), die worden betaald.

Als je daarentegen je internetverbinding wilt gebruiken om de World Padel Tour te zien, waarmee u verbinding kunt maken Wereld Padel Tour TV en maak een account aan.

Afgezien van deze twee opties, kunt u ook letten op de gratis sportzenders, die herhalingen van oude wedstrijden of kleine toernooien kan uitzenden die niet door betaaltelevisie worden uitgezonden.

Als u op zoek bent naar de beste padel-rackets van 2022, je vindt ze via deze link.

conclusies


Dit is alles wat je moet weten over padel-wedstrijden, hoe ze worden gespeeld en waar je ze op televisie kunt bekijken.

Met de toenemende verspreiding van padel in Italië zijn we er zeker van dat er steeds meer mogelijkheden zullen ontstaan in verband met cursussen, toernooien, gespecialiseerde winkels en velden om padel te oefenen.

Wij van Racchettiamo zullen alle beschikbare informatie voor u verzamelen om aan al uw padelistica-behoeften te voldoen.