Mocht je je afvragen wie Juan is Lebron Padel, weet dan dat je in het bijzijn bent van een van de beste spelers die deze sport ooit heeft gezien.

Niet de grootste ooit (tenminste totdat het tegendeel is bewezen), maar zeker een cijfer dat padel naar een nieuw niveau tilt.

In dit artikel zullen we in meer detail zien wie deze Juan Lebron eigenlijk is, in een poging te begrijpen wat hem zo uitzonderlijk maakt.

Als je alleen van deze persoon hebt gehoord, maar meer wilt weten over zijn heldendaden, dan is dit artikel zeker iets voor jou.

 

Wie is Juan Lebron?


juan lebron padel

Laten we beginnen met wat gegevens over zijn leven, dan gaan we verder met het in detail bekijken van aspecten die meer te maken hebben met padel.

Juan werd geboren in Spanje, om precies te zijn in Puerto de Santa Maria, een klein kustplaatsje met uitzicht op de baai van Cadiz.

Hoe oud is Lebron Padel? Zijn geboortedatum dateert van 30 januari 1995, wat betekent dat hij nu 27 jaar oud is.

Speel en domineer in de kleinere categorieën, win talloze toernooien en dan uitstappen in de WPT in 2016 met Gabriel Reca als speelkameraadje.

Het seizoen is goed, de resultaten brengen hem naar positie nummer 30, met verdere verbeteringen het volgende jaar klimmend naar positie 19.

In 2018 bereikt hij de eerste finale van zijn carrière spelen in combinatie met Belluati, kloppend Belasteguin En Bestand in de halve finale en zich overgeven aan Gutiérrez En Sanchez de laatste wedstrijd.

Eindelijk, in 2019, komen de eerste successen (5 toernooien) die, aan het einde van het seizoen, leiden tot nummer 1 in de ranglijst.

Op deze link vind je de beste padel-rackets ooit!

 

Waarom Juan Lebron zo belangrijk is

juan lebron padel

Juan Lebron zou de revolutie zijn waar padel naar op zoek was en per saldo is het moeilijk om tegen deze bewering in te gaan.

Deze man was de eerste Spaanse speler die de overheersing van Zuid-Amerikanen doorbrak naar de nummer 1 positie in de ranking!

Alleen al het feit dat hij de eerste Spanjaard was die de troon van padel kwam bezetten, zegt veel.

Als we hier een aan toevoegen nieuwe en revolutionaire speelstijl, waarbij de speler rechts niet alleen het punt opbouwt maar ook tot een goed einde brengt, dan hebben we het complete plaatje.

Voor degenen die het niet weten, in de professionele padel is (of was) er een stilistische gewoonte waar bijna alleen degenen aan de linkerkant een punt maakten.

Deze formeel rigide gewoonte was een van die klassieke situaties waarin "je doet dit omdat iedereen dit doet" heerst.

Dit was ook te wijten aan het feit dat hij zich vanaf jonge leeftijd volgens een bepaalde stijl aan de speler opdrong, waardoor het ding werd gepleegd.

Juan Lebron speelt padel op een heel andere manier, samen met zijn partner dit patroon doorbreken Ale Galan, waardoor een dynamisch en veel veelzijdiger koppel ontstaat.

Natuurlijk heb je de attributen nodig om dat te doen, maar het feit dat het mogelijk blijkt, is een stimulans om te experimenteren voor toekomstige generaties.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

 

Welk racket heeft Lebron?


babolat adder

Juan Lebron speelt met de Babolat Technical Viper, een van de meest agressieve en geavanceerde van dit merk.

Als je meer wilt weten over de Viper serie van Babolat, kunt u ons speciale artikel lezen.

 

conclusies


Juan Lebron is jong, zeer sterk en in staat om de wereld een nieuwe manier te geven om padel te spelen, een waar symbool van deze sport.

Het is nog niet op het niveau van Belasteguin, die nog steeds oppermachtig is vanaf de top van zijn oneindige successen, maar het pad is uitgestippeld.

Of hij zijn voorganger zal evenaren of zelfs overtreffen in roem en belang, dat kan niemand weten, maar tot op heden heeft Lebron al een onuitwisbare indruk achtergelaten in deze sport.