De wereld van padel-rackets voor beginners en gevorderden is een markt vol zeer geldige opties en onder deze vinden we de Hoofd ultieme kracht 2.

Gemaakt om voldoening te schenken aan zowel degenen die op zoek zijn naar hun eerste schop, als aan degenen die op zoek zijn naar een goedkoop maar nog steeds geldig hulpmiddel.

In dit artikel gaan we de Head Ultimate Power 2 reviewen, gaan begrijpen of hij de doelen die hij stelt kan bereiken.

Als je benieuwd bent of dit je volgende racket wordt, laten we dan niet langer wachten en meteen beginnen met onze analyse!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2021!

hoofd ultieme kracht 2

 

Head Ultimate Power 2 recensie


Om een goed overzicht van het product te geven, we zullen de fundamentele aspecten gaan bekijken, zoals de vorm, de materialen waaruit het is samengesteld en ook zijn houding op het veld.

 

De materialen

De materialen waaruit dit racket bestaat, zijn respectabel en kunnen zeker niet als slecht worden omschreven, maar gaan uiteraard hand in hand met de prijs van de schop.

Zichzelf positionerend in het beginnerssegment, Head heeft besloten een goed algemeen compromis aan te bieden, maar probeert de focus op de lage prijs te houden.

Om het samen te stellen vinden we daarom a carbon frame dat hem een grote stijfheid geeft maar ook een werkelijk benijdenswaardig verzet.

Hieraan moet dan worden toegevoegd glasvezel, een hybride vormen die erin slaagt een zeer hoog algemeen kwaliteitsniveau te behouden in vergelijking met de kosten.

Daar Flexibele chassistechnologie laat de Head Ultimate Power 2 perfect trouwen met het rubber binnenin, dit op een hoger niveau dan de concurrentie.

De centrale kern is gemaakt van FOAM-rubber, het polyurethaanschuim dat kenmerkend is voor alle rackets in dit segment.

Hoewel het niet het meest waardevolle materiaal is dat slecht reageert op harde klappen, helpt het ook om de trillingen die op de arm worden overgebracht aanzienlijk te verminderen.

Natuurlijk, voor degenen die op zoek zijn naar grote smashes is het misschien niet ideaal, maar voor vroege padel-spelers maakt het niet veel uit.

KORTING!
HEAD Racchetta da paddle Ultimate...
  • Spectaculair multifunctioneel padelracket Kop met COMFORT FOAM-rubber, met een...
  • Het valt op door zijn brede sweetspot, met zeer goede controle en een uitstekende...
  • Ideaal voor elke stijl en elk niveau van spelen. 100% carbonframe. Het heeft ook...

 

Vorm geven aan

De vorm is misschien wel het meest karakteristieke onderdeel van dit padel-racket, omdat het anders is dan bij de meeste concurrenten.

Over het algemeen zou je verwachten een stijl te vinden ronde of misschien naar druppel voor dit type gereedschap, maar Head wilde het anders doen.

Besloten om voor een te gaan hybride stijl tussen de druppel en de diamant, wat dit racket een aantal voor- en nadelen geeft.

Dit moet dan worden toegevoegd de maat, een van de grootste op de markt, die de overmaatse drempel bereikt.

Dit type racket valt op door zijn zeer grote oppervlak, perfect voor degenen die het moeilijker vinden om de bal te raken, maar een aantal belangrijke compromissen moeten sluiten.

 

Hoe het gaat op het veld

De Head Ultimate Power 2 is een nogal onstuimige, bijna knorrige schep eenmaal in de hand genomen en er is een zekere tact voor nodig om ermee om te gaan.

Dit komt door zijn hybride vorm een compromis meer in de richting van kracht dan handling, wat opvalt.

Tot slot moet gezegd worden dat het extra grote formaat helpt om de ballen te raken en verkeerde positionering te vergeven, maar het ook meer maakt moeilijk mee om te gaan.

Samenvattend, als je een beginner bent die een racket nodig heeft dat gemakkelijker te hanteren is, dan is dit artikel gewijd aan beter dan Hoofd misschien vindt u wat u zoekt.

Als je daarentegen iets wilt dat je helpt om je slagen kracht te geven en je toegewijd bent aan agressief spel, dan heb je de tool gevonden die bij je past.

KORTING!
HEAD Racchetta da paddle Ultimate...
  • Spectaculair multifunctioneel padelracket Kop met COMFORT FOAM-rubber, met een...
  • Het valt op door zijn brede sweetspot, met zeer goede controle en een uitstekende...
  • Ideaal voor elke stijl en elk niveau van spelen. 100% carbonframe. Het heeft ook...

 

conclusies


De Head Ultimate Power 2 is zeker geen makkelijk te temmen racket, wat een beetje tegen de trend ingaat met zijn functies die naar beginners knipogen.

Aanbevolen voor agressieve spelers die hun spel kracht willen geven, laat staan voor degenen die hun eerste schoten op het veld moeten gaan geven.

Ik hoop dat ik nuttig ben geweest om te begrijpen of dit de juiste tool voor u is, om u te begeleiden bij een verstandige en gelukkige keuze.

Deel het artikel met je vrienden en help ze bij het kiezen van het perfecte padel-racket voor hun behoeften.