Als we de catalogus met de beste padel-rackets voor beginners doornemen, zullen we vroeg of laat zeker de Dunlop Titan.

Dit merk bevindt zich misschien niet in die kleine cirkel die de beste ooit omvat, maar het weet nog steeds hoe het producten van onbetwistbare kwaliteit moet maken.

In dit artikel zullen we de Dunlop Titan bespreken, een racket dat we erg leuk vonden, vooral wanneer het in de handen van een beginner werd geplaatst.

Als je nieuwsgierig bent naar de geheimen van dit fantastische racket, pak dan wat popcorn en laten we meteen gaan kijken wat Dunlop voor ons in petto heeft!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2021!

dunlop titaan

 

Dunlop Titan-recensie


Om u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, we zullen in detail ingaan op de materialen waaruit het is gemaakt, de vorm en het gedrag ervan in het veld wanneer het op de proef wordt gesteld.

Dunlop-racket padel Titan LTD...
  • Het Dunlop Titan LTD padelracket is een racket ontwikkeld voor de speler...
  • Dunlop high-end racket, voor gevorderd en professioneel niveau maar dankzij...
  • Unieke extra grote mal met plat profiel om het slaggebied uit te breiden en...

 

De materialen

Laten we meteen beginnen door dat te zeggen dit is geen kabaal voor professionals, noch in de technische kenmerken, noch in de materialen, maar dit is helemaal geen probleem.

Deze tool is ontworpen voor de middenklasse van de markt, degenen die op zoek zijn een product dat lang meegaat en de prijs waard is.

Alleen de prijs definieert het als het hoge bereik van het lage bereik, die gereedschappen die een uitstekend constructieniveau combineren maar toch de kosten weten te behouden.

Het hele frame is gemaakt van koolstofvezel, een element van grote waarde dat stijfheid geeft maar ook een opmerkelijke weerstand tegen slijtage.

U kunt dit racket gemakkelijk kopen en er vele jaren mee spelen voordat het racket tekenen van vermoeidheid begint te vertonen.

Binnenin vinden we niet het klassieke rubber, maar een speciale gel die het racket in staat stelt zichzelf in evenwicht te houden afhankelijk van de stadia van het spel.

 

Vorm geven aan

De beginnersziel van de Dunlop Titan komt tot uiting in zijn aangenomen vorm, die weinig ruimte laat voor twijfel.

Concreet vinden we er een oppervlak rotonde, wat garant staat voor een geweldige bediening, een echt volgzame en gemakkelijk te beheren reactie op treffers.

Hieraan moet dan de grootte van het gezicht worden toegevoegd, die bovengemiddeld is en tot de behoort categorie te groot.

Dit betekent dat de speler een zeker gemak zal hebben bij het raken van de bal, zelfs als hij uit positie is, maar ten koste van andere compromissen.

 

Hoe het gaat op het veld

Als je het eenmaal oppakt en los laat op de baan, duurt het niet lang om de dynamiek van dit Dunlop-racket te begrijpen.

De klap is altijd gemakkelijk te temmen, met een uitstekende marge van "vergeving" voor slecht gedoseerde slagen.

Beginners zullen hier veel baat bij hebben, omdat het gemakkelijker zal zijn om de bal in het veld te houden, zelfs als er kleine foutjes worden gemaakt.

Dit wil zeker niet zeggen dat het wonderen kan verrichten, overdreven heftigheid zal nog steeds duur betaald worden net als elke andere schop.

De extra grote vorm helpt de onervaren verder, maar offert een beetje de handling van de ronde vorm op.

Ten slotte moet er een speciale opmerking aan worden gewijd de zelfbalancerende gel, die ons niet helemaal kon overtuigen.

Het is erg handig voor beginners, de echte doelgroep van het model, maar voor meer gevorderde gebruikers kan het onwelkom zijn.

Het is niet altijd eenvoudig om het gedrag van deze technologie te voorspellen, wat het ver verwijderd houdt van het gevoel dat wordt gegeven door andere modellen van andere merken.

De Dunlop Titan past goed bij beginners, maar alle anderen willen misschien andere modellen zoals die van Adidas.

Dunlop-racket padel Titan LTD...
  • Het Dunlop Titan LTD padelracket is een racket ontwikkeld voor de speler...
  • Dunlop high-end racket, voor gevorderd en professioneel niveau maar dankzij...
  • Unieke extra grote mal met plat profiel om het slaggebied uit te breiden en...

 

conclusies


De Dunlop Titan is soms een moeilijk kabaal om te begrijpen en te voorspellen, wat sommige gebruikers misschien niet aanspreekt.

Aan zijn kant kan hij er echter trots op zijn een van de beste opties op de markt voor beginners, helpt hen veel tijdens het leren.

Ik hoop dat ik je heb geholpen met dit artikel, zodat je begrijpt of dit model echt iets voor jou is of dat je liever iets anders wilt.

Deel het artikel met je vrienden en laat ze ook de kenmerken van deze Titan ontdekken.