De Dunlop Inferno Elite is een racket dat in de reviewfase een groot aantal contrasterende elementen liet zien onder hen die onze taak moeilijk maakten.

Ontworpen voor een meer deskundig publiek dat nu heeft geleerd het racket een vriendelijke naam te geven, heel vaak wordt het niet aanbevolen voor beginners.

Wij bij Racchettiamo zijn elk aspect van deze tool gaan ontleden om u een zo onpartijdig en correct mogelijk oordeel te kunnen geven.

Laten we echter beginnen met te zeggen dat we, zelfs binnen de redactie zelf, moeite hebben gehad om tot een eenduidige mening te komen over dit zeer bijzondere altaarstuk.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

Dunlop Inferno Elite Beoordeling

Dunlop Inferno Elite Beoordeling


Zoals elke keer zullen we ons concentreren op drie belangrijke factoren waar de beoordeling van de Dunlop Inferno Elite om moet draaien om consistent te blijven met onze stijl. Zoals altijd gaan we uit van de materialen waaruit het is gemaakt, van de vorm tot het gedrag op het veld.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

Dunlop Padelracket Inferno...
  • Spectaculair ontwerp van de Dunlop supersale met Core Super Flex-rubber dat...
  • Schop met enorme kracht en uitstekende controle, nu nieuw in matzwart en details in...
  • Oversized hybride vormmal met plat profiel om het slaggebied uit te breiden en...

De materialen

De materialen van dit racket zijn een echte oproer van carbon, die alle fundamentele onderdelen vormt, evenals de structuur zelf.

Dit geeft het een echt hoge stijfheid, ook ondersteund door enkele andere structurele keuzes in vergelijking met de klassieke rackets die we gewend zijn.

In feite heeft de structuur een derde pyloon in het midden, meestal elders afwezig maar die hier opvalt en de klassieke dynamiek verandert die we gewoonlijk gewend zijn.

De binnenkern is van superflex EVA-rubber, wat meer controle belooft in tegenstelling tot het gebrek aan flexibiliteit van het racket in het algemeen.

Dit alles zorgt voor een sterk contrast dat zijn vruchten heeft afgeworpen in veel tools die vergelijkbaar zijn met deze, maar als dat ook hier het geval is, zullen we dat pas later ontdekken.

 

Vorm geven aan

Het formulier is een drop (hier de uitleg) wat ons doet denken aan een zeer uitgebalanceerd model dat een beetje knipoogt naar alle spelniveaus.

Zijn gezicht is te groot, wat aan de ene kant de respons vergemakkelijkt door het oppervlak uit te breiden, maar aan de andere kant maakt het agressiever en moeilijker te hanteren in theorie.

Nu we elk aspect ervan hebben opgesomd, kunnen we dat aannemen we hadden een uitgebalanceerd product in het veld verwacht en gemakkelijk te temmen.

In werkelijkheid moesten we vanaf de allereerste schoten vaak van gedachten veranderen, begrijpend waarom dit een aanbevolen product is voor meer ervaren spelers.

Als u op zoek bent naar de beste traanrackets, je vindt ze hier.

 

Hoe het gaat op het veld

Zodra je aan je eerste rally's begint, realiseer je je dat dit racket een hogere kracht dan men zou hebben verwacht.

De superflex kern lijkt niet zoveel impact te hebben dat kon worden geloofd, waarbij de taak om de uitgang van de bal te beheren, werd overgelaten aan de stijfheid van de structuur.

Hier wordt het moeilijk om een unaniem oordeel te krijgen van de verschillende spelers, aangezien er een zeer duidelijke relatie wordt gelegd met de tool die niet altijd positief is.

De stijfheid en kracht van de Dunlop Inferno Elite vergeven de speler nauwelijks, om hem chagrijnig te maken tijdens alle examens die tijdens de nakijkfase worden afgelegd.

In ieder geval voor sommigen is het gebrek aan elasticiteit vaak een beetje frustrerend, maar aan de andere kant zijn sommigen van ons letterlijk verliefd geworden op deze factor.

Dunlop Padelracket Inferno...
  • Spectaculair ontwerp van de Dunlop supersale met Core Super Flex-rubber dat...
  • Schop met enorme kracht en uitstekende controle, nu nieuw in matzwart en details in...
  • Oversized hybride vormmal met plat profiel om het slaggebied uit te breiden en...

Als u op zoek bent naar de beste Dunlop-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


De Dunlop Inferno Elite is een racket waar je van houdt of waar je een hekel aan hebt zonder halve maatregelen, zozeer zelfs dat het onmogelijk is om een eenduidige en absolute mening te geven.

Ons advies is om het alleen te kiezen als je al een speler bent met enige ervaring achter je, anders zou je je game-ervaring echt in gevaar kunnen brengen.

Dunlop is ons gewend om altijd zeer specifieke rackets in hun essentie te hebben, wat soms leidde tot kleine juweeltjes, dan weer tot minder succesvolle producten.

Ik hoop dat ik wat twijfels heb weggenomen en dat je wilt beloon ons werk door het artikel te delen met je padelisti-vriendenIk weet zeker dat ze het zullen waarderen!