Laten we het vandaag hebben over de Dunlop Blitz Elite, een racket dat echt alles heeft wat je nodig hebt voor de meest veeleisende padel-liefhebbers, maar toch binnen een beperkt budget blijft, zoals we in deze review zullen zien.

Heel vaak hebben we de neiging om dit merk een stap onder de klassieke tops zoals Wilson of Head te plaatsen, maar we moeten toegeven dat sommige van zijn producten weinig te benijden hebben aan de concurrentie.

In dit artikel zullen we de Dunlop Blitz Elite in detail bespreken, proberen te begrijpen wat zijn doelklanten en sterke punten zijn.

Uiteindelijk zul je kunnen beslissen of deze schop al dan niet geschikt voor je is op basis van je behoeften en speelstijl, dus laten we niet verder gaan en de strijd aangaan.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste rackets van padel!

dunlop blitz elite beoordeling

Dunlop Blitz Elite Beoordeling


Zoals je gemakkelijk kunt zien in onze recensies, voor het geval je een fervent Racchettiamo-lezer bent, zul je zeker hebben gemerkt hoe we de neiging hebben om prioriteit te geven aan drie hoofdaspecten. Eerst richten we ons op de materialen waaruit het is gemaakt, en dan gaan we verder met de vorm tot aan het gedrag in het veld.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

BLITZ ELITE
  • Uitstekend kwaliteitsproduct
  • Product gemaakt van duurzaam en resistent materiaal
  • Modern ontwerp

De materialen

De materialen van deze Dunlop Blitz Elite zijn een van de elementen die ons vanaf het begin opvielen in onze review, omdat ze echt van hoge kwaliteit zijn.

Eerst vinden we een 38 mm koolstofframe die een uitstekende stijfheid aan het lichaam en een indrukwekkende duurzaamheid in de tijd geeft.

Het oppervlak is van glasvezel zoals de meeste modellen en wordt bovendien geleverd met een ruwheid die is gemaakt om het vermogen om effecten te genereren te maximaliseren.

Het binnenmateriaal is EVA Pro-rubber, iets hoger dan het gemiddelde van de andere rackets die zich rond deze prijs vestigen.

 

Het formulier

De vorm van dit racket is: rond (hier de voordelen) in principe, maar als je de indicaties van het bedrijf gaat bekijken, vinden we het hybride genoemd.

Zoals je kunt zien als je het eenmaal in je hand houdt, in feite is het niet zoals de andere rotondes die we gewend zijn.

Naar het lagere gedeelte neigt het een beetje te sluiten, gaan de eigenschappen van de druppelaars hervatten, hoewel ze fundamenteel toegewijd blijven aan controle.

Of dit trucje enige echte invloed heeft op zijn gedrag op het veld is moeilijk te zeggen, maar we kunnen zelf na de eerste paar schoten antwoorden vinden.

Al deze details (zoals het Pro-rubber en deze specifieke vorm) maken duidelijk dat we worden niet geconfronteerd met de klassieke eerste prijs, maar een racket ontworpen voor intermediates.

 

Hoe het gaat op het veld

Zoals we een paar regels hierboven al zeiden, de ziel van dit racket is ontworpen om maximale controle over de slag te hebben, die je meteen kunt zien.

Zodra de schoppen terug naar de andere kant worden gestuurd, is het gemakkelijk te beseffen dat ze de neiging hebben om gehoorzaam onze aanwijzingen op te volgen, zonder wild te worden.

Om veel te helpen, denkt dit soort spel er dan over na gerimpeld oppervlak, waardoor het mogelijk is om een werkelijk ongelooflijk effect aan de bal te geven.

We waren aangenaam verrast door deze factor omdat, in deze prijsklasse is het erg moeilijk om een concurrent te vinden die zoveel biedt.

Ten slotte moet nog de hybride vorm worden genoemd, die in de fase van vrucht lijkt af te werpen krachtig schot met een niet te onderschatten baluitgang.

Snelheid genereren en het tempo opvoeren met de Dunlop Blitz Elite is (een beetje) makkelijker dan andere ronde rackets, maar het deed ons niet het wonder onder de loep schreeuwen.

BLITZ ELITE
  • Uitstekend kwaliteitsproduct
  • Product gemaakt van duurzaam en resistent materiaal
  • Modern ontwerp

Als u op zoek bent naar de beste Dunlop-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

conclusies


De Dunlop Blitz Elite is een echt compleet product dat alle liefhebbers van beredeneerd en tactisch spel weet te bevredigen, met bijzondere aandacht voor het baleffect.

Voor wie op zoek is naar kracht raden we uiteraard andere producten aan, maar als dat geen belangrijke factor is, dan heeft deze schop maar heel weinig rivalen in dezelfde prijsklasse.

Ik hoop dat ik je heb geholpen om erachter te komen of dit het juiste racket voor je is of niet, bij Racchettiamo willen we dat elke speler het perfecte product heeft.

Deel het artikel op sociale netwerken en met vrienden, alle padel-lijsten zijn altijd op zoek naar hun volgende schop om hen naar de overwinning te leiden!