De padel Decathlon schoenen het zijn modellen die over het algemeen goedkoper te vinden zijn dan de concurrentie als we het hebben over goedkope merken.

Het is duidelijk dat hier ook topmodellen te vinden zijn, een beetje zoals elke winkel, maar er zijn ook schoenen voor wie geld wil besparen.

Of deze modellen goed of slecht zijn voor racketsporten, staat centraal in ons artikel van vandaag, waarin de voor- en nadelen worden besproken.

Wij kijken dan welke de beste modellen zijn en of ze de moeite waard zijn om te kopen, om u te helpen bij uw keuze van het eindproduct.

Decathlon schoenen


We onderzoeken de voor- en nadelen van de goedkopere modellen, proberen erachter te komen waar ze ontbreken en waarom ze zo goedkoop zijn.

Het gemak

padel damesschoenen

Als we een van de meest voor de hand liggende en voor de hand liggende punten als referentie nemen, beseffen we dat zelfs goedkope schoenen kennen hun spullen.

De ondersteuning die ze aan de voet geven is over het algemeen goed genoeg en zorgt ervoor dat de gebruiker niet veel mist, zelfs niet tijdens langere games.

Natuurlijk zijn er modellen die pure hel zijn, maar deze het hangt af van de voet en schoen van de persoon meer dan met een absolute factor.

Je vindt schoenen voor 200 euro die onbruikbaar zijn en modellen voor 10 die voor ons geboren lijken te zijn, we kunnen niet generaliseren.

Dus aan de kant van het gemak scoort het een gelijkspel.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

 

Steun

padel Nike schoenen

De ondersteuning van de zool is over het algemeen evenredig met de prijsstijgingnaarmate er steeds geavanceerdere technologieën worden gebruikt.

Dit betekent niet dat goedkopere modellen het slecht doen, alleen dat ze over het algemeen de duurdere modellen niet kunnen bijhouden.

Wat niet betekent dat we er moeilijk over moeten doen, aangezien de gebruiker vaak geen behoefte heeft aan bijzonder hoge niveaus van demping en energieteruggave.

Een punt om zeker in de gaten te houden voor wie op hoog niveau sport, maar voor de casual speler kan het ook niets opleveren.

 

Materialen en ademend vermogen

adidas padel schoenen

Dit is het punt dat vooral het verschil maakt in termen die zelfs voor een amateur duidelijk zichtbaar zijn, zoals ze zijn echt vervelende effecten.

Van een schoen van 20 euro is de kans groter dat je voet gaat zweten, waardoor het aan de kook komt tijdens de langste en moeilijkste zomerbijeenkomsten.

Een topmodel daarentegen draagt er een bij zich beter ademend vermogen en materialen waardoor je minder zweet, strijdend tegen een serieus probleem.

Als bonus stinken high-end schoenen ook minder snel, wederom vanwege de hoogwaardige materialen die geurtjes voorkomen.

Als u op zoek bent naar de beste schoenen van padel Nike of Asics, je vindt ze hier.

 

Duur in de tijd

schoenen padel man

Na verloop van tijd zullen goedkope schoenen zeer waarschijnlijk uit elkaar vallen, terwijl de duurdere meestal langer meegaan.

Dit is een generiek discours, maar dat zich leent voor de 90%-gevallen, met enkele zeldzame uitzonderingen, hoe dan ook bijna overal aanwezig.

Dus als u in een vroeg stadium wat extra geld uitgeeft, heeft u meer kans om in de toekomst te besparen.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets ooit!

 

De beste Decathlon padelschoenen


In deze rangschikking nemen we alleen de modellen op die alleen bij Decathlon te vinden zijn of in ieder geval in heel weinig winkels, waarbij we de klassieke modellen vermijden Asics of Babolat waar we het in dit artikel over hadden.

Kalenji

padel tienkamp schoenen

Kalenji schoenen zijn de klassieke padel schoenen die bij Decathlon te vinden zijn tegen de laagste prijs ooit, vanaf 12,99 euro en oplopend.

Dit model is voor gymnastiek, maar leent zich ook goed voor enkele sporadische optredens op de padel-velden, zolang je het niet overdrijft.

De basisversie, die van 13 euro, is echt te licht en niet geschikt voor de spanningen die voortvloeien uit een ontmoeting van dichtbij.

Het is beter om je te concentreren op het iets duurdere model of zelfs weer op de bezuinigingen superieurdie een grotere duurzaamheid en efficiëntie garanderen.

In principe een schoen die zijn prijs waard is, zo weinig, maar toch zijn werk kan doen bij incidenteel gebruik.

Als je op zoek bent naar het beste schoenen van padel Joma of Adidas, je vindt ze hier.

 

Artengo

padel tienkamp schoenen

De Artengo's zijn de eerste prijs van Decathlon voor padel-schoenen, met een cijfer variërend van 19,99 euro naar boven.

Ook hier geldt hetzelfde voor de Kalenji, waar de laagste prijzen redelijk maar niet meer zijn, tot een goed niveau voor de duurdere.

Wij raden in ieder geval de Artengo TS560 schoenen aan, een uitstekend compromis tussen kwaliteit en prijs dat lang meegaat en uitstekende prestaties levert.

Onder dit cijfer kunt u alleen discrete modellen kopen die de gebruiker op de lange termijn nooit volledig tevreden zullen stellen.

Als u op zoek bent naar de beste rackets van padel Artengo, je vindt ze hier.

Als u op zoek bent naar de beste schoenen van padel ooit, je vindt ze hier.

conclusies


De padel Decathlon schoenen zijn goede modellen, maar laat je liever niet betoveren door de soms te lage prijzen.

De schoenen van padel vergen veel slijtage en worden gebruikt in een dynamische omgeving, dus koop iets dat aan de eisen voldoet.

Het vinden van een schoen die na een paar maanden kapot gaat of je voet in een zee van zweet laat zwemmen, dwingt tot verdere postume kosten.