De padel Decathlon-rackets ze zijn zeker een ideale keuze voor diegenen die deze sport willen benaderen zonder een fortuin uit te geven maar zonder in te boeten aan kwaliteit.

Aangezien Decathlon weliswaar de retailer is, draagt geen van de producten die in hun winkels worden gevonden deze naam.

De producten zijn afkomstig van min of meer bekende externe merken, afhankelijk van de prijsklasse, dus het is goed om dit detail in gedachten te houden.

In dit artikel zullen we samen kijken naar de 7 beste rackets van padel die in de winkels te vinden zijn tienkamp, dus laten we geen tijd verspillen en laten we gaan!

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2022!

padel rond racket

Decathlon padelrackets


Dit zijn absoluut de beste uniformen per prijsklasse, dus we beginnen met de goedkoopste en werken ons dan omhoog in het assortiment.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

padel PR190 Kuikma-racket

racket

Laten we beginnen met een model dat dat zeker is onder de goedkoopste absoluut om padel te spelen, ook al biedt het de gebruiker heel weinig.

Dit padel racket is perfect voor iedereen die alles wil geven eerste schoten maar ze weten niet zeker of ze van deze sport zullen houden, dus proberen ze geld te besparen.

Eerlijk gezegd, als je van plan bent om te spelen en je kunt wat meer munten uitgeven, zou ik meteen streven naar iets dat meer presteert.

Als u op zoek bent naar de beste Kukima-rackets, je vindt ze hier.

 

Stierpadel BP 10

racket-bullpadel

Laten we een beetje levelen en vinden Bullpadel (hier de beste rackets van het merk) wie brengt dit instapmodel.

De materialen zijn iets beter dan de vorige, wat meteen voelbaar is als je het oppakt, maar het is nog steeds een allereerste prijs.

Misschien wel de meest geschikte oplossing voor beginners die willen zo min mogelijk uitgevenmaar dit zijn puur persoonlijke overwegingen.

 

Hoofd Zephyr UL

HOOFD GRAPHEEN 360 ZEPHIR UL

Dit model hebben we persoonlijk beoordeeld, is de beste prijs/kwaliteit verhouding die je bij Decathlon kunt vinden onder de padel rackets.

Zeer licht, met materialen van de hoogste kwaliteit en met een werkelijk subliem veldgedrag, we zouden het zonder aarzeling willen aanbevelen aan iedereen die nieuw is in deze sport.

Bovendien moet worden benadrukt dat het door zijn lichtheid de padel racket voor dames perfect maar stelt niemand teleur die houdt van de lichtheid van een veertje in de hand.

Voor de herziening van Zephyr-modellen, kunt u ons artikel lezen.

 

Adidas Raxper

tienkamp racket

Adidas is een merk dat ons blijft verbazen en weggeven producten van het hoogste niveau tegen vaak zeer betaalbare prijzen voor de consument.

Deze regel wordt ook bevestigd met deze Raxper, een ronde schep die tactische spelers en beginners helpt om het veld op te gaan.

We zitten al in het middensegment van de sector, wat betekent vrij forse maar nog steeds redelijk betaalbare prijzen, dus om in de gaten te houden, ongeacht het niveau. Als je wilt weten wat zijn de beste Adidas-rackets, je vindt ze hier.

 

Hoofd Grafeen 360+

Decathlon padelrackets

Wederom vinden we Head in deze ranglijst, met een model dat opvalt door zijn eigenheid ongebruikelijke vorm en erg opzichtig.

Een racket dat zich volledig richt op balans om zowel in aanval als verdediging aanwezig te zijn om excellente prestaties te garanderen.

Hier de niveau is al gemiddeld/hoog, met een product dat gemakkelijk kan worden opgepakt bij de eerste game en na vele jaren van intense tevredenheid kan worden opgegeven.

Als u op zoek bent naar de beste Head-rackets of links het beste voor beginners, je vindt ze hier.

 

Racket padel Kop ALPHA PRO

pro

Blijf altijd bij het merk Head (hier de beste rackets van dit merk), laten we ons concentreren op de Alpha Pro en zijn prachtige lijn.

Dit is er een van best verkopende rackets absoluut onder degenen die op een zeer geavanceerd niveau spelen, zonder ooit de verwachtingen te verraden.

We raden het aan gamers aan die spelen Competitief niveau of ze zijn tenminste echt experts in de sport, aangezien de kosten niet gerechtvaardigd zijn voor degenen die er niet ten volle van konden profiteren.

 

Babolat technische adder

Decathlon padelrackets

De Babolat Tecnical Viper is er een van beste padel-rackets die vind je bij Decathlon, want die heeft werkelijk alles in zich om de absolute maatstaf te zijn.

Ongelofelijke materialen, eenvoudige bediening, echt angstaanjagende vuurkracht en de zekerheid dat het ondanks het misbruik jarenlang meegaat, wat wil je nog meer?

Uiteraard gaat de prijs hand in hand, maar voor degenen die de velden willen domineren, is het volkomen logisch investeer in een tool die tot de absolute top in de sector behoort.

Als je meer wilt weten over Babolat-rackets, in dit artikel vind je absoluut de beste, dus neem een kijkje om enkele interessante verrassingen te vinden!

Als je de recensie van de Viper-serie, vind het hier.

conclusies


De padel rackets verkocht door Decathlon het zijn tools die variëren van het super beginnersassortiment tot modellen met de hoogste waarde in de top van de markt.

We raden oprecht af om te goedkope modellen te kopen, omdat ze niet geschikt zijn voor de groei van de speler en in staat zijn om te geven problemen zoals epicondylitis.

Het is beter om het geld maar één keer uit te geven, maar het goed te doen, wetende dat je ook voor de komende jaren een op maat gemaakt model hebt gewonnen en niet slechts voor een paar maanden.

In principe zijn we echter tevreden met het niveau dat Decathlon heeft bereikt in het aanbieden van producten gerelateerd aan de opkomende wereld van padel!