Bent u op zoek naar het beste padel-veldafdekkingen om je aan te trekken om de game-ervaring op regenachtige dagen te verbeteren?

Als je rondgaat, is het zelfs niet altijd gemakkelijk om een overdekt veld te vinden of een veld dat zelfs maar is gemaakt voor de strenge winters.

In dit artikel hebben we gezocht naar de beste bedrijven die dekkingen maken voor padel-velden, om enkele geldige opties voor te stellen.

Als u op zoek bent naar een klus die goed en snel wordt uitgevoerd, dan kunnen wij u helpen de juiste persoon te vinden!

Hoe een padelbaan afdekken?


Een beetje rondkijkend, zijn er verschillende oplossingen die daadwerkelijk haalbaar zijn om het veld te dekken, we hebben ze hier bijgevoegd.

Vast metalen deksel

waar padel-rackets kopen

De klassieke gebruikte dekking is die van metalen luifel, die van aluminium of ijzer kan zijn.

Beide hebben hun eigen voor- en nadelen, waar aluminium is lichter en beter bestand tegen corrosie, terwijl ijzer veel goedkoper is.

Zelfs visueel, als we het hebben over kleine of grote processen, presenteert aluminium zich in een veel aangenamere gedaante.

Kortom, dit is een vraag die puur door de portemonnee wordt gedicteerd, dus het is niet aan ons om de rekening te betalen.

Geautomatiseerde dekking

padel kleding

Dan is er de mogelijkheid om een hoes te creëren die naar behoefte op commando kan worden in- en uitgeschoven.

Hier, onnodig te zeggen, we worden geconfronteerd met veel hogere prijzen tot de klassieke in aluminium en ijzer, maar er zijn onmiskenbare voordelen.

Een mooi zonnig veld op lentedagen en een overdekt veld op regenachtige dagen maakt echt een groot verschil, ook voor het economisch rendement.

Daarbij komt dat het zeker een bepaald effect zal hebben op de klant en er uiteindelijk met zijn vrienden over zou kunnen praten.

Hoeveel kost het om een padelbaan te bedekken?


geld

Hier hebben we te maken met een vrij grote markt, waar de prijzen uiteraard niet vastliggen en afhankelijk zijn van het gebied en de fabrikant.

Bovendien moet er rekening mee worden gehouden dat, afhankelijk van het materiaal, de uiteindelijke prijs aanzienlijk zal veranderen.

In principe kunnen we echter spreken van een basisdekking het zal moeilijk zijn om haar te ontmoeten voor minder dan 16.000 euro.

Aantal dat kan oplopen ruim 20.000 als het gaat om hoogwaardige materialen of geautomatiseerde functies.

Kortom, een padel-veld afdekken kost veel, maar je kunt er 365 dagen per jaar gebruik van maken, dus het kan de moeite waard zijn.

Als u op zoek bent naar van padel-kleding of de beste padel-schoenen voor alle spelers,u kunt onze handleidingen lezen.

Bedrijven voor Padelveldbedekking


Tot slot willen we enkele geweldige namen voor je achterlaten voor het geval je een cover voor je padel-cursus wilt bouwen.

Favaretti-groep

Favaretti-groep is een bedrijf dat in heel Italië werkt en gespecialiseerd is in dit soort constructies, ook al is het niet alleen voor tennis en padel.

Hun ervaring in de sector maakt hen zeker tot een van de beste opties om contact op te nemen voor een offerte.

ecoover

Ook ecoover is een toonaangevend bedrijf in de sector dat op het hele Italiaanse grondgebied actief is, dus ze komen ook in uw stad aan.

Ze werken uitsluitend met padel-velden en kunnen naast afdekking ook een structuur creëren om deze af te sluiten (ideaal voor de winter).

Mobiele tunnels

Mobiele tunnels is niet gespecialiseerd voor padel, maar ook voor mobiele hoezen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Als u op zoek bent naar een structuur die sluit, dan zou dit echt het bedrijf voor u kunnen zijn.

Als je op zoek bent naar het beste padel-rackets voor beginners, Ik laat u ons artikel.

conclusies


Nu heb je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte hoezen voor je padel banen te krijgen.

Het is zeker een uitstekende investering, zeker als je in een regenachtig gebied van Italië woont, dus het is goed om er even over na te denken.

Door het hele jaar door klanten te hebben, kan het winkelen in zeer korte tijd worden terugbetaald.