Ben jij een padelist en zoek je een plek om te spelen in de belangrijkste stad van Toscane? Dan is het Centro Padel Firenze iets voor jou,

Jij kent hem niet? Erg jammer want hier kun je echt alles vinden wat je nodig hebt om plezier te hebben met je vrienden of deze sport te leren.

Als je er nog nooit van hebt gehoord, laat het dan aan ons over om het aan je voor te stellen en je de belangrijkste kenmerken ervan te laten zien.

Aan het einde van dit artikel weet je of het iets voor jou is, dus laten we niet langer wachten en meedoen aan de strijd!

Contact Center Padel Florence


trilt padel

Centro Padel Firenze is een van de grootste padel-hubs in het gebied, maar ook een van de modernste en meest bruikbare voor de klant.

Hiermee bedoelen we dat je hier, in tegenstelling tot veel andere minder moderne centra, een uitstekende kunt vinden website snel en informatief.

Alles werkt met de punt van de muis, zonder haperingen of afbeeldingen waardoor u zich afvraagt wat u moet indrukken of waar u de informatie kunt vinden.

Kortom, vanaf de uitstraling voelt men zich direct welkom, wat zich ook doorzet zodra men de velden betreedt.

Ze zijn recent en zeer goed onderhouden, allemaal overdekt (maar geen binnen) voor een totale waterput 8 velden die vanaf de site te boeken zijn.

Eigenlijk, hoewel er vanaf de officiële site de knop is Reserveer een veld, wordt u buiten de site omgeleid naar een pagina van een derde partij.

Als u een baan in het centrum wilt reserveren, hoeft u alleen maar deze link te gebruiken en kies op welk veld en hoe laat je wilt spelen.

Bent u daarentegen een beginner, dan kunt u ook terecht bij een van de velen gediplomeerde instructeurs die dit centrum bevolken en die je graag verwelkomen als student.

Het Centro Padel Firenze bevindt zich in Via Generale CA dalla Chiesa, 11, 50136 Florence.

Als u contact wilt opnemen met honderd, kunt u de contactformulier dat u op deze pagina vindt, wie zal een e-mail naar het centrum sturen.

Als alternatief kunt u nog steeds op dezelfde pagina gebruiken het WhatsApp-pictogram om rechtstreeks in de chat te schrijven.

Het centrum is ook beschikbaar op sociale media op de pagina Facebook En Instagram, bij de respectieve links die u hier vindt.

Als u op zoek bent naar anderen padel centreert Florence u kunt ons speciale artikel lezen.

Als je het wilt weten hoe een padel-racket te kiezen, i beginners modellen en de kenmerken van hetzelfde, kunt u deze artikelen lezen.

Als u daarentegen op zoek bent naar de beste padel-rackets ooit, vind ze hier

Om in detail te weten padel-regels, de schoten van de bandeja, de het trilt of hoe een dienst te doen, kunt u deze artikelen lezen.