Zoek je naar velden padel Rome? In zo'n grote stad zijn er zeker veel, maar misschien weet je niet eens dat ze bestaan.

Misschien heb je er een op loopafstand van je huis, waar enkele van je kennissen elke dag gaan spelen, maar het nieuws heeft je nog niet bereikt.

Misschien ben je het gewoon zat om te veel te betalen of een dienst te krijgen die niet geschikt is voor je huidige vakgebied, dus zoek je naar alternatieve oplossingen.

Als je met deze of andere vragen op onze pagina terecht bent gekomen, dan zit je aan je scherm gekluisterd dat we je heel wat informatie te geven hebben.

Beste padelkampen Rome


padel Rome

Dit zijn slechts enkele van de beste padel-velden bestreken Rome En kringen padel Rome die te vinden is in de Italiaanse hoofdstad.

 

Bola Padel Club

De eerste op de lijst is de Bola Padel Club, dat is gelegen in via Luigi Perna 26 en ook een van de grootste ooit is.

Al met al ligt het gebied vrij centraal als we kijken naar de totale uitbreiding van de stad, gelegen in het zuidelijke gebied.

De club heeft 11 banen, waarvan 2 overdekt en een ontspannende setting in het groen die helpt om de chaos van de stad te vergeten.

Om te boeken moet je lid zijn van de club, dus het is geen plek om af en toe te spelen (tenzij je vrienden hebt die lid zijn).

 

Sportcitylife Rome

De Sportcitylife het is een sportcentrum dat veel verder gaat dan alleen padel of racketsporten in het algemeen, en ook velden verwelkomt voor minivoetbal, basketbal, voetbal en andere incidentele activiteiten.

Het gebied is min of meer hetzelfde als de Bola Padel Club, de twee liggen op ongeveer tien minuten rijden van elkaar.

Hier vind je in totaal 8 padel banen, waarvan 5 extern en 3 internwaardoor het perfect is voor alle seizoenen.

De kosten van 90 minuten boeken bedragen 40 euro, met uitstekende aanvullende kleedkamer- en bardiensten die de plek gastvrij maken.

 

Gewoon Padel

De cirkel Gewoon Padel het is een van de modernste in de omgeving, met echte juweeltjes voor iedereen die besluit hier te komen spelen.

Het bevindt zich in het Tiber-gebied, meer precies in het Olympisch Dorp, dus diametraal tegenover de zojuist geziene.

Hier vind je 8 padel banen, waarvan 5 buiten en 3 verwarmd/koud binnen, wat betekent spelen in ideale omstandigheden in januari en augustus.

Een van deze buitenbanen is een golfbaan padel enkel, wat ideaal is voor degenen die in 1 v 1 willen spelen (zeer zeldzame mogelijkheid op dit moment).

 

Schop Loca

Terugkerend naar het centrum/zuiden vinden we de Pala Loca Padelclub, een die uitdrukkelijk en uitsluitend is gewijd aan de padel.

Er zijn 6 velden (allemaal buiten en niet overdekt) die vrij recent zijn en in uitstekende staat verkeren, dus absoluut aangenaam om te spelen.

Deze club heeft een mobiele app waarmee je je sessies kunt boeken, dus alles gaat handig en automatisch.

Geassocieerd met verschillende grote namen in padel, is er ook een gedeelte op de site gewijd aan de vele padel-cursussen die ze aanbieden.

 

Padel Colli Portuensi

Als we iets verder naar het westen gaan (terwijl we in het zuidelijke deel van Rome blijven), vinden we het centrum Padel Colli Portuensi.

Helaas hebben we niet veel informatie over dit centrum, omdat ze niet eens een website hebben, maar ze gebruiken de Facebook-pagina voor verkeer.

Absoluut niet een van de nieuwste of meest prestigieuze, maar als je in de buurt woont, kan het handig zijn.

 

Aurelia Padel

In het centrale/westelijke deel van Rome vind je het centrum Aurelia Padel, wat een handige oplossing biedt voor mensen in de buurt.

Hetzelfde geldt hier ook voor het Colli Portuensi-centrum, waar geen website is maar alleen een Facebook-pagina voor informatie.

 

Andere padel-centra in Rome

Als dit nog niet genoeg voor je was, hebben we andere centra die voor je zouden kunnen zijn, ook al konden we er niet veel informatie over vinden.

  • Padel Collatino-gebied – eindelijk een centrum in het noordoostelijke gebied, iets wat we tot nu toe nog niet waren tegengekomen.
  • Padel Club aquaduct – centrum gelegen in het centrale/oostelijke deel van Rome, niet ver van de grens van de Gran Raccordo Anulare.
  • Koningin Padel Rome – centrum gelegen in het uiterste noorden van de stad, ideaal voor wie in deze gebieden woont en niet wil verhuizen.

Als je het wilt weten hoe een padel-racket te kiezen, i beginners modellen en de kenmerken van hetzelfde, kunt u deze artikelen lezen.

conclusies


Dit zijn enkele van de beste padel-centra in Rome. Het spijt ons dat we ze niet allemaal kunnen opnemen, maar het zijn er gewoon te veel om hier te passen.

Als we zien dat dit artikel succesvol is, zullen we ons ertoe verbinden de lijst bij te werken door deze aan te vullen met een groter aantal centra in de omgeving.

We hopen dat we u een effectieve oplossing hebben geboden voor al uw padelistic-behoeften of in ieder geval wat nuttige informatie die u nog niet wist.