Bent u op zoek naar informatie over Padel blauwe ster Club? Laat ons u dan helpen door u nuttige contacten en info te geven.

Omdat we hebben gemerkt dat veel mensen geïnteresseerd zijn in dit padel-centrum, hebben we besloten een artikel te schrijven om onze lezers te helpen.

Hier vindt u hun telefoonnummer, nuttige contacten, locatie en ook de link naar hun website om er rechtstreeks toegang toe te krijgen.

Laten we samen kijken wat nuttig is om te weten over dit padel-centrum, zodat u kunt begrijpen of dit het juiste voor u is.

Blue Star Padel Club


De club Stella Azzurra bevindt zich in het zuidelijke deel van Rome, vlakbij het metrostation Marconi Via dei Cocchieri, 11, 00146 Rome RM, Italië.

Het heeft 7 padel banen, waarvan 5 overdekt en 2 onoverdekt, dus ook op regenachtige dagen prima te doen.

Het is niet alleen geschikt voor padel, maar ook voor voetbal- en zaalvoetbaltoernooien, dus het is meer een sportcentrum dan een voor padel.

Voor meer informatie kunt u:

Om een veld te reserveren, moet u dit echter doen via de plaats of de app androïde En iOS van Reserveer een cursus.

Als u op zoek bent naar anderen padel centreert Rome u kunt ons speciale artikel lezen.

Als je het wilt weten hoe een padel-racket te kiezen, i beginners modellen en de kenmerken van hetzelfde, kunt u deze artikelen lezen.

Als u daarentegen op zoek bent naar de beste padel-rackets ooit, vind ze hier

Om in detail te weten padel-regels, de schoten van de bandeja, de het trilt of hoe een dienst te doen, kunt u deze artikelen lezen.