Zoals tegenwoordig de markt van padel-rackets is zeer breed en gevarieerd, is het moeilijk om de beste merken in de game bij te houden.

Om je te helpen door deze moeilijke wereld te navigeren, heb ik deze gids gemaakt, met daarin de beste merken die vandaag beschikbaar zijn.

In dit artikel vind je alle meest gerenommeerde merken die je zonder problemen kunt vertrouwen voor je aankopen.

Als je nieuwsgierig bent om erachter te komen wat ze zijn, laten we de strijd aangaan.

adidas Metalbone Ctrl, racket...
BULLPADEL Hack CTR 21-racket
Wilson Padelracket WR065711U...
Sjabloon
adidas Metalbone Ctrl, racket...
BULLPADEL Hack CTR 21-racket
Wilson Padelracket WR065711U...
Het formulier
Rotonde
Rotonde
Diamant
Merk
Adidas
Bullpadel
Wilson
adidas Metalbone Ctrl, racket...
Sjabloon
adidas Metalbone Ctrl, racket...
Het formulier
Rotonde
Merk
Adidas
BULLPADEL Hack CTR 21-racket
Sjabloon
BULLPADEL Hack CTR 21-racket
Het formulier
Rotonde
Merk
Bullpadel
Wilson Padelracket WR065711U...
Sjabloon
Wilson Padelracket WR065711U...
Het formulier
Diamant
Merk
Wilson

 

De beste merken voor padelrackets


Een liefhebber van een bepaald merk van iets minder kaliber zal vast boos zijn over het ontbreken van zijn merk in deze lijst.

Het is duidelijk dat er soms kan worden gedebatteerd of een bepaalde naam al dan niet als top moet worden beschouwd of niet, maar in dit geval hebben we dat besloot een kleine kring van namen op het hoogste niveau in te sluiten.

 

Adidas-rackets

beste padel-rackets

Beginnend in alfabetische volgorde, moest ik beginnen met het Duitse merk en zijn tennisrackets padel, die met recht in de lijst van de beste terechtkomen.

Elk jaar worden de topmodellen van dit merk gekozen door tal van kampioenen van de sport en gebruikt in de Wereld Padel Tour.

Specifiek voor het seizoen 2021 vinden we Ale Galan en zijn Adidas Metalbone, een van de parels die dit jaar door dit merk zijn gebakken.

Adidas, Metalbone 3.1, Tennisracket...
 • Technische categorie: Diamant
 • Gebruiker: Geavanceerd
 • Gewicht: 345-360 (0+12) gr

Een andere sporter die heeft besloten om op deze rackets te vertrouwen, is Alex Ruiz, met zijn Adipower CTRL 3.0, ook zeer gewaardeerd door de redactie van Racchettiamo.

adidas Adipower Ctrl 3.0 Racket...
 • Frame: koolstofframe
 • Vorm: rond
 • Spelniveau: Gevorderd

Er zouden er nog veel meer op deze lijst staan, maar het zou weinig zin hebben om verder te gaan,

Ik denk niet dat er veel meer bewijs nodig is om te laten zien hoeveel deze tools zijn van een hoger niveau in vergelijking met het grootste deel van de markt.

Als u geïnteresseerd bent in de beste modellen van Adidas, vindt u een gedetailleerde gids op deze link.

 

Babolat-rackets

babolat adder

Ten tweede, maar zeker niet de minste, vinden we in de lijst met de beste padel-rackets een merk dat de geschiedenis van deze sport heeft geschreven, maar daarvoor ook die van tennis.

Na een wedstrijd van een van deze twee sporten is het heel gemakkelijk om elkaar te ontmoeten tientallen materiaal gebrandmerkt door het Franse bedrijf.

Dit decennialange succes had natuurlijk niet zo kunnen zijn als het niet gepaard was gegaan met uitstekende en compromisloze kwaliteit.

Om je een voorbeeld te geven van hoe populair rackets zijn Babolat je denkt gewoon dat de nummer één speler ter wereld Juan Lebron gebruik een padel racket van dit merk.

Daar Technische adder het is een technisch en esthetisch juweel dat geen introductie verdient en het waard is om uitgedaagd te worden door elke liefhebber van deze sport.

Als je meer wilt weten over beste Babolat-rackets, op deze link vind je wat je zoekt.

 

Bullpadel-rackets

bullpadel-hack

Als we het hebben over de beste padel-rackets, kunnen we zeker niet nalaten een bedrijf te noemen dat het woord padel in zijn naam heeft staan, toch?

grappen terzijde, deze sport heeft zijn zenuwcentrum in Spanje, waar alle (of bijna alle) grootste kampioenen die het veld betreden vandaan komen.

En juist uit het land van de Flamenco komt deze fabrikant, die elk jaar authentieke juwelen produceert voor spelers van over de hele wereld.

Paquito Navarro, de onbetwiste kampioen van deze sport, vertrouwt op de Bullpadel Hack om zijn tegenstanders op het veld te domineren... En hij lijkt het vrij goed te doen.

Bullpadel Schop Hack 03 22,...
 • Uniseks peddelpeddel voor volwassenen
 • Bullpadel veelkleurig
 • Schop BuLLPADEL HACK 03 22 MULTICOLOR

Dit racket heeft niet veel presentaties nodig omdat het over de hele wereld erg beroemd is, noch om zijn kwaliteit te demonstreren.

Als je van dit merk houdt en op zoek bent naar je volgende bullpadel-racket, ik laat je hier de link naar de beste modellen achter.

 

Hoofd rackets

pro

Ook hier hebben we te maken met een merk dat ons door de jaren heen de tel heeft doen verliezen hoeveel kampioenen heeft hij geholpen de top te bereiken in zowel padel als tennis.

De Oostenrijkse groep heeft zijn succes kunnen consolideren op basis van producten van kristallijne kwaliteit en schaalbaar voor alle behoeften, van beginner tot kampioen.

In tennis is de grootste exponent van dit merk Novak Djokovic, een naam die weinig twijfel laat bestaan.

Maar padel is een andere sport, dus succes in tennis betekent hier niet ook kwaliteit, toch?

Verkeerd omdat Sanyo "de tovenaar" Gutierrez vertrouwt op Head grafeen 360+ om zijn wedstrijden te winnen.

De Argentijn is ongetwijfeld een van de belangrijkste figuren van het moderne padel en als hij dit merk heeft gekozen, betekent dit dat het hen zeker niet aan kwaliteit ontbreekt.

Als je geïnteresseerd bent in hoofd schoppen de beste op de markt vind je in dit artikel.

 

Wilson-rackets

beste padel-rackets

En hier zijn we dan bij de achternaam op deze lijst, maar zeker niet in de laatste plaats omdat we het over hebben Wilson, een naam die al jaren de rechtbanken domineert.

In feite heeft het Amerikaanse merk een oorsprong die meer dan 100 jaar geleden dateert, en door de jaren heen heeft het nooit een beat gemist.

Roger Federer, misschien wel de grootste tenniskampioen die ooit heeft gehad, is een fervent gebruiker van deze rackets.

In de wereld van padel gebruikt de legende van deze sport Fernando Belasteguin echter een racket dat in Amerikaanse werkplaatsen is geassembleerd..

Daar Wilson Bela Pro het is een lovenswaardig racket vanwege zijn precisie op het veld en kan ongelooflijke voldoening geven aan iedereen die het vasthoudt.

Wilson Padelracket WR065711U...
 • Merk: Wilson
 • Artikel: Paddle racket
 • Geslacht: verschillende

Als je wilt weten wat de beste Wilson-rackets Hallo daar recensie van de Bela, je vindt ze hier.

 

conclusies


Nu weet je wat ze allemaal zijn beste merken padel-rackets gebruikt door professionals, Ik hoop dat dit artikel nuttig voor u is geweest om de kwaliteit van de merken waarover we het hebben gehad te begrijpen.

Het is duidelijk dat elk van deze modellen op zeer hoge spelniveaus wordt gebruikt, dus als je geen pro bent, wil je misschien wedden op een van de modellen die je kunt vinden in de artikelen die ik naar je heb gelinkt.

Deel dit artikel met je vrienden die dol zijn op de padel, Ik weet zeker dat ook zij willen weten welke merken ze met hun ogen dicht kunnen vertrouwen.