Je bent op zoek naar je volgende padel Adidas-tas waarmee je een perfecte kit kunt voltooien om deze fantastische sport te spelen?

Dan had je gelijk om onze site te bezoeken, want we hebben die modellen verzameld die iets meer te bieden hebben en een beetje minder in prijs.

Tassen zijn tassen, uiteindelijk lijken ze allemaal een beetje op elkaar, maar dat betekent niet dat je met een minimum aan research geen goede deals kunt sluiten.

Om deze reden hebben wij bij Racchettiamo de echt onmisbare modellen samengesteld die bij u passen.

Beste tassen van padel Adidas


adidas padel tas

Laten we nu samen kijken welke modellen naar onze mening iets meer hebben dan de andere.

Adidas Control rackettas

De allereerste prijs voor wat betreft de Adidas padel-tassen, die niet iets sensationeels biedt, maar, voor de prijs, het is een koopje.

Hier is alleen een racket, er zijn geen zakken of thermische voeringen, er is alleen het essentiële voor de gemiddelde speler die plezier wil hebben.

Je kunt de verandering van spullen, een handdoek, wat persoonlijke bezittingen en ballen erin doen. Heb je echt meer ruimte nodig?

Adidas Control zwarte aktetas...
 • Bevat een hoofdvak met ritssluiting en een apart vak voor ballen.
 • Verschillende handvatten, met de mogelijkheid om het zowel met het handvat aan de bovenkant als ...
 • Aantrekkelijke rackettas in zwart met neon gele details, rits en logo's.

Adidas Carbon

Als het antwoord op de vorige vraag ja is, ik heb meer ruimte nodig om meerdere rackets te vervoeren, dan is deze tas iets voor jou.

Hier passen maximaal 5 padel-bladen in, 4 als u ook voldoende ruimte wilt houden voor al uw persoonlijke bezittingen en deze niet wilt opofferen.

De rackets passen comfortabel, maar er zijn hier geen thermische zakken of andere kleine accessoires die voor sommige spelers het verschil kunnen maken.

Uiteindelijk is het, ook gezien de prijs waartegen het wordt aangeboden, een prima tas die veel biedt door een redelijk bescheiden bedrag van de klant te vragen.

Adidas Carbon Control Rackets -...
 • Elegant en geraffineerd ontwerp: dit racket onderscheidt zich...
 • Duurzaamheid en bescherming: de Adidas Carbon Control Black paddlehouder is...
 • Handig transport: dit rek is ontworpen om een comfortabel...

Adidas Tour

Ongelooflijk ruime tas, waar zelfs 6/7 rackets of meer zonder problemen in passen en ruimte overlaten voor de rest.

De materialen zijn goed, niet op het niveau van Babolat tassen die de absolute top zijn, maar nog steeds zeer geldig voor het gemiddelde van de concurrentie.

Ze weerstaan allerlei vormen van mishandeling, worpen, koffers vol spullen of andere pesterijen die ze kunnen krijgen van een jonge speler die ze dagelijks gebruikt.

Kortom, als je een grote ruimte en een even hoge weerstand nodig hebt voor een lage prijs, dan is dit de perfecte tas voor in je broekzak.

adidas padelrackettas...
 • Adidas Tour 2.0 Rood/Groen rackettas
 • Het is een van de meest comfortabele pallets in onze collectie. PVC-vrij
 • Ontworpen met een groot centraal compartiment, 2 zijcompartimenten specifiek voor ...

Zoek de beste Adidas-rackets? Je vindt ze in ons artikel.

Andere Adidas tassen en rugzakken


adidas padel tasOmdat de lijn van Adidas padel-tassen niet tot de rijkste in het panorama behoort, hebben we besloten om ook een andere rugzak of tas op te nemen die niet expliciet voor deze sport is ontworpen.

Adidas Tiro BP

Een heel eenvoudige rugzak die voor een handvol euro's te koop is maar het kan zonder problemen worden gebruikt voor elke sport.

Het heeft veel vakken en compartimenten waar je al je spullen gemakkelijk in kunt verdelen, maar heeft natuurlijk geen speciaal gebied voor een racket.

Je kunt er een beetje van alles mee, dus we denken dat het een effectieve oplossing is voor wie af en toe padel speelt maar ook andere sporten of activiteiten beoefent.

ZAINO TIRO PRIMEGREEN GH7260
 • Duurzame stof
 • Verstelbare gewatteerde schouderbanden
 • Groot hoofdvak

Adidas Rugzak PRO Tour 2.0

Hetzelfde geldt voor het vorige model, maar ook hiervoor, met een iets hogere prijs en een kwaliteit die hand in hand gaat.

Andere voordelen zijn dan de esthetische stijl die, hoewel je het leuk vindt of niet, ongetwijfeld meer bewerkt en verfijnd is dan de vorige.

Geweldig om er een beetje van alles mee te doen, niet aanbevolen voor enthousiaste padel-spelers die een betere bondgenoot in de tas zullen vinden.

Voor al het andere kunnen we echter alleen goede woorden gebruiken voor een rugzak die ongetwijfeld van geweldige kwaliteit is.

Als je meer wilt weten over padel kun je onze artikelen lezen op: hoe speel je padel, de veld grootte, of op klassieke vragen over het spelen van padel.

Op deze link vind je de beste padel-rackets van 2022!

conclusies


Dit zijn de beste Adidas-tas- of rugzakmodellen, waarvan sommige zijn ontworpen voor de padel en andere voor meer algemeen gebruik.

We hopen dat je het model hebt gevonden dat het beste bij je past, zonder al te veel geld uit te geven en de kwaliteit te krijgen die je verdient.

Hoewel Adidas een aantal zeer grote padel-rackets heeft, is de accessoirelijn een beetje mager en zouden we graag meer zien.

Dat gezegd hebbende, alle fabrikanten hebben hun meest prominente sectoren, dus we begrijpen dat er misschien niet eens de wil is om te concurreren in een toch al overvol segment.