Wanneer spelers net beginnen, zijn ze vaak een beetje in de war over welke padel-apparatuur kopen.

Dat komt omdat er veel advertenties zijn die je doen denken dat het onmogelijk is om een fatsoenlijk spel te spelen zonder die hoofdband of dat specifieke schoenmodel.

De waarheid is dat er, afgezien van marketing, sommige items belangrijker zijn dan andere die moeten worden gekocht.

Evenzo zijn er de minder bruikbare die je, als je weinig budget hebt, heel goed kunt laten voor de nabije toekomst.

 

Padel-racket


padel-opnamen

Duidelijk het padel-racket is een van die essentiële elementen, mag je niet komen opdagen met een tennisschoen of een metselaarsschop.

Welke je echter moet kiezen, is een heel andere zaak, aangezien er instapmodellen, mid-range en zelfs professionele modellen zijn.

Het verhaal dat "als je een beginner bent, je een beginnersracket moet hebben" klopt maar tot op zekere hoogte.

Wij raden zeer goedkope rackets aan (minder dan 70 euro) alleen voor degenen die niet zeker zijn van hun toekomst in padel.

Ben jij iemand die alles probeert, maar de neiging heeft om hobby's al heel vroeg op te geven? Geef dus zo min mogelijk uit door er een te kopen kabaal van tienkamp en verander het als je ziet dat de passie blijft.

Als je daarentegen de padel al hebt geprobeerd en weet dat je er in de nabije toekomst naar toe zult gaan, dan heeft het geen zin om een goedkoop model te kopen.

Als je budget te besteden hebt dan koop een product dat u in de loop van de tijd zal vergezellen, wat geen limiet zal worden zodra je slaagt voor het leren.

Wil je een professioneel racket? Vergeet degenen die je vertellen dat je het niet zult uitbuiten, koop het en geniet ervan.

Op het eind, vandaag een racket van 100 euro kopen en een racket van 150/200 in een jaar brengt dezelfde kosten met zich mee als een Adidas Metalbone vandaag.

Als u op zoek bent naar een goede beginners racket oi beste modellen op de markt, u kunt onze handleidingen lezen.

 

Padelschoenen


schoenen

Een ander element dat we ten zeerste aanbevelen, zijn goede schoenen speciaal ontworpen voor padel.

Natuurlijk kun je altijd de hardloop- of gymschoenen gebruiken die je al in huis hebt, maar de padel-schoenen geven eigenlijk meer comfort en grip op het terrein.

In het kort, beter om een beetje uit te geven, maar een goed model te krijgen, ook omdat de padel de schoen veel test en ongeschikte schoenen gemakkelijk kunnen breken.

Over welk model u moet kiezen, we kunnen u geen advies geven. Elke voet is anders, dus je moet weten wat de jouwe prettig vindt.

Wat we je wel kunnen geven, zijn artikelen met de beste padel herenschoenen, vrouw, Nike, Joma, Asics En Adidas.

We hopen dat u tussen deze ruime keuze het perfecte schoeisel voor uw behoeften kunt vinden.

 

Padel pak


complete padel-man

Het padel-pak is een min of meer bruikbaar detail in de outfit, aangezien er geen echt en tastbaar verschil is tussen een generiek pak en een pak dat is ontworpen voor deze sport.

Natuurlijk zijn er kledingstukken met padel-spelling en merken die gespecialiseerd zijn in deze sport, maar de inhoud verandert niet.

Een polyester shirt voor padel is hetzelfde als voor voetbal of de sportschool, dus het is aan jou om te beslissen of je het koopt of niet.

Als je al veel kleding hebt die geschikt is om te sporten, dan kun je het vergeten, maar als je kledingkast leeg is, kun je beter streven naar kwaliteitsproducten.

Of je het nu nodig hebt om te spelen of gewoon uit nieuwsgierigheid, we laten je onze gidsen achter tot herenkleding van padel en van vrouw.

 

Tassen, rugzakken en andere accessoires


Tot slot is het goed om nog even stil te staan bij de overige accessoires voor de padel die al dan niet bruikbaar zijn naargelang het geval.

De handtas of rugzak vanaf padel staan ze als eerste op de lijst en wij bij Racchettiamo vinden ze best nuttig.

Dit vanwege het simpele feit dat ze helpen ruimtes te organiseren, waardoor het racket niet bekrast raakt of de schoenen op de schone kleding belanden.

Het is een groot gemak om alle padel-apparatuur op één plek te hebben, altijd klaar voor actie. Als u op zoek bent naar i beste accessoires padelje vindt ze in deze gids.

Daarnaast heb je wat nodig ballen (het zou moeilijk zijn om zonder te spelen) en misschien hoed of zonnebril.

Al het andere moet als overbodig worden beschouwd en of u het koopt of niet, hangt alleen af van uw behoeften en uw budget.

 

conclusies


Dit is alle padel-apparatuur die u nodig heeft. We hopen dat we u hebben geholpen bij uw uiteindelijke keuze.

Welk product er ook in je mandje terechtkomt, we raden altijd aan dat het van uitstekende kwaliteit is, anders geef je je geld steeds weer uit.

Spullen van slechte kwaliteit gaan snel kapot, voelen slecht aan, veroorzaken slechte ervaringen en hebben weinig zin om te kopen, dus laat het in de schappen liggen en streef altijd naar goed gemaakte producten.