Vandaag gaan we een van de reviewen beste rackets ooit voor controle, ideaal voor beginners en tactische spelers die de voorkeur geven aan een zachte aanraking boven brute kracht, de Adidas Essex Carbon Control.

Als u onze pagina's gewoonlijk bezoekt, zult u dit model zeker al in sommige ranglijsten hebben opgemerkt, maar vandaag willen we specifieker gaan.

We zullen ze allemaal samen zien belangrijkste aspecten waaruit het bestaat, om u te begeleiden bij het kopen van uw volgende racket.

Laten we ons maar meteen op deze review storten en deze Adidas zelf eens uitproberen, want ik kan je alvast verklappen dat het echt de moeite waard is.

In plaats daarvan vindt u op deze link de beste padel-rackets van 2021!

adidas essex carbon controle

Adidas Essex Carbon Control-recensie


de belangrijkste punten waarop we ons zullen concentreren en die de goedheid van een padel-schop bepalen, zijn de vorm die het gedrag in de hand bepaalt, de materialen die de weerstand in de loop van de tijd en flexibiliteit bepalen en vervolgens eindigen met een praktische test in het veld.

Als u op zoek bent naar uw buurman kleding van padel, kijk hier eens!

ADIDAS ESSEX CTRL BLACK WHITE
  • Prestazioni superiori grazie alla composizione in carbonio al 100% e alle tecnologie...
  • Controllo e precisione per giocatori esperti, con un design rotondo e un...
  • Tecnologia SMART HOLES CURVE che migliora la maneggevolezza e facilita gli effetti...

Vorm geven aan

De vorm van dit racket is: rotonde (uitleg hier) wat meteen duidelijk maakt dat ze toegewijd is aan balcontrole.

In feite hebben ronde rackets de zwaartepunt verplaatst naar het handvat, waardoor het gemakkelijker te hanteren is, maar de mogelijkheid om extreme kracht uit te oefenen wordt weggenomen.

Er zijn echter gevallen waarin de hoge kwaliteit van het vakmanschap en enkele technische voorzorgsmaatregelen het mogelijk maken om een deel van dit aanvallende vermogen te herstellen, maar als dat het geval is, zullen we dat op het veld zien.

Voor het overige moet worden opgemerkt dat de gezicht is ruw, wat we absoluut verwachtten van een pro-racket.

De materialen

Bij een absolute topschop hadden we verwacht dat materialen zouden schreeuwen en hierin verraadt Adidas ons helemaal niet.

De hele structuur is gemaakt van koolstof, met werkelijk ongelooflijke stijfheid en weerstand tegen beschadiging.

Zelfs de voering echter, in tegenstelling tot zoveel andere vergelijkbare geprijsde concurrenten, is het dat wel volledig gemaakt van koolstof, een punt ten gunste van niet geringe betekenis.

Binnenin vinden we het EVA-prestatierubber, wat een comfortabel gevoel aan de hand geeft, maar de bal helpt verlaten door de kracht te vergroten.

Per saldo zijn er echt alle elementen om de koningin van de markt te bekronen, maar zal het echt zo zijn?

Hoe het gaat op het veld

Zodra je het veld betreedt besef je het worden geconfronteerd met een tool van een hoger niveau, de eerste shots zijn genoeg om verliefd te worden.

De controle en de soepelheid waarmee elke slag wordt beantwoord, zou elke beginner blij maken, maar zijn goedheid gaat veel verder.

Een professional die weet hoe hij met een bal moet omgaan, vindt het in de zachtheid van het gereedschap en in het ruwe oppervlak de perfecte bondgenoot voor een technisch en beredeneerd spel.

Hier laat je de tegenstander echt rennen door de bal zonder enige moeite op de meest afgelegen en afgelegen plekken van het veld te plaatsen.

Het is duidelijk dat de kracht dat zeker niet is van de Adidas Essex Carbon Attack maar in onze review kon de Control-versie ons vanuit alle gezichtspunten tevreden stellen.

ADIDAS ESSEX CTRL BLACK WHITE
  • Prestazioni superiori grazie alla composizione in carbonio al 100% e alle tecnologie...
  • Controllo e precisione per giocatori esperti, con un design rotondo e un...
  • Tecnologia SMART HOLES CURVE che migliora la maneggevolezza e facilita gli effetti...

conclusies


Onnodig om er omheen te gaan, dit model is waarschijnlijk de beste (of een van de top 3) op de markt voor degenen die toegewijd zijn aan controle, ook omdat het nu voor een lagere prijs verkrijgbaar is dan bij de lancering.

Door hem als beginner aan te schaffen, heb je een trouwe metgezel die je jarenlang kan begeleiden, ook als professional.

Ik hoop dat ik je heb geholpen te begrijpen of dit model geschikt voor je is en ik hoop dat je ons wilt helpen groeien het artikel delen met padelisti-vrienden.